Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Сръбската драмата „Добра съпруга“ в неделя вечер по БНТ 1

Е-мейл Печат

На 10 април (неделя) от 00:00 ч., БНТ 1 ще излъчи сръбската драма „Добра съпруга“.

Филмът „Добра съпруга“ е дебют за режисьора Маряна Каранович. Тя е съсценарист и изпълнява главната роля на доволна и улегнала жена. В живота ? се разгръщат много драматични моменти. Събитията около нея разкриват друг свят, различен от представите ? за живота на „добра съпруга“.

Сюжетът на филма показва един прекрасен живот на семейство на Катарина, Милош и двете им деца, които живеят в Белград. Едно посещение при лекаря и разкриването на опасна диагноза преобръща изцяло начина им на живот. В подготовка за най-лошото, тя започва голямо домашно почистване и така разкрива още една фатална история. В чекмедже намира видеокасета със запис от войната в Босна, където съпругът ? Влада и негови приятели с униформи убиват цивилни. По същото време новините по телевизията съобщават, че Сърбия, ще екстрадира и предаде на Трибунала в Хага всички, извършвали военни престъпления. В семейството настъпва поредната криза.

Режисьор на „Добрата съпруга“ е Миряна Каранович. В ролите зрителите ще видят Миряна Каранович, Борис Исакович, Ясна Джуричич, Христина Попович, Боян Навойец, Ксения Маринкович и други.

Гледайте филма „Добра съпруга“ на 10 април (неделя) от 00:00 ч., по БНТ 1

 

СЛУШАЙТЕ НИ!Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy

В момента слушате: Зарежда ...

Слушайте ни през web...


Зарежда ...

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: