Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са започнати две бързи производства

Е-мейл Печат

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са започнати две бързи производства, регистрирано е едно престъпление.

Започнати бързи производства:

На 04.06.2021 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство по чл.355, ал.2, от НК срещу 46-годишен мъж от гр. Казанлък, затова че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест.

 Вчера,  в сектор „Пътна полиция“ е образувано бързо производство по чл.343б ал.2 от НК, след като 53-годишен мъж от Стара Загора шофирал след употреба на алкохол. Лекият автомобил, управляван от него, бил спрян за проверка на 02.06.2021 г. в областния град. При теста на водача с техническо средство, апаратът отчел наличие на алкохол.

 По-характерни престъпления:

Сигнал за кражба е подаден на 04.06.2021 г. в 01.47 ч. в РУ-Казанлък. По данни на собствениците от жилището им в Казанлък е отнета дамска кожена чанта с принадлежности и козметика. Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство по чл.194 ал.1 от НК.

 

04.06.2021 г.

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: