Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Цирк Балкански отново гостува в Казанлък от 28-ми юни до 02-ри юли 2017

Е-мейл Печат

Дирекцията на българският академичен цирк „Балкански” и световно известната циркова династия Балкански представят в гр. Казанлък, от 28-ми ЮНИ до 02-ри ЮЛИ своята нова супер продукция „Европа под брезентовото небе”, която се посвещава на големите български циркови фамилии в чест на 120 години от създаването на българското цирково изкуство.


Free Joomla Extensions

Участват артисти от 8 държави - Италия, Франция, Германия, Русия, Украйна и България. Екстремния номер „Глобусът на смъртта” се изпълнява от шест мотоциклетиста от далечна Колумбия – Хел Райдърс. В шоуто със свой дебютен номер участва и удостоената с Почетния знак на Министерството на културата „Златен век” 2016 и носителка на „Икар” за цирково изкуство 2017 – еквилибристката Кристина Костова. За веселото настроение на деца от всички възрасти  се грижи  най-добрия клоунски дует на Португалия - Мариани.

Носителите на „Сребърен клоун” от Световния цирков фестивал в Монте Карло, на „Икар” за цирково изкуство  на  Съюза  на  артистите в България и на „Златен век” – Звезда, на Министерството на културата Велизара и Николай Балкански ще изпълняват  легендарният атракцион „Колелото на смъртта” през 2017 г. за последен игрален сезон!!!Шапитото на фамилия Балкански е най-голямото пътуващо съоръжение на Балканския полуостров, един от най – красивите циркове в Европа като интериор и дизайн, пълноправен член на Европейската асоциация на цирковете ЕСА от 2013 г. насам, а от 16.04.2016 г. е единственият български цирк, удостоен със званието „Aкадемичен” от Българската академия на науките и изкуствата.

Академичен цирк „Балкански” е построен до Младежкия дом и изнася своите спектакли до събота – от 17:00 ч. и 20:00 ч., а в неделя – от 11:00 ч. и 16:30 ч.

Билети на касата на цирка.
Тел. за информация: 0878 570 602

 
Банер

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: