Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

Божидара Симеонова с дебютен диск, събрал трите й авторски песни

Е-мейл Печат

 

В навечерието на Коледните празници, младата поп изпълнителка Божидара Симеонова издаде дебютния си диск, включващ трите нейни авторски песни "Сега", "Аз не съм безразлична" и "Ангелска магия".  Дискът е подготвен само за феновете на младата изпълнителка. Цената на която може да се закупи е по предложение на самия купувач. По-този начин Божидара очаква подкрепата на своите почитатели. Всеки поръчал диска ще получи коледно пожелание и автограф от изпълнителката.

Божидара  откакто се помни, все пее. Била  в ВС „Усмивка“ при НЧ “Наука – 1870" гр. Троян. Благодарение на майка й, поетесата Лина Борджиева  и вокалната й педагожка Светла Червенкова, таланта на Божидара се отприщва.  Има не малко написани песни, 3 от тях имат и студийни записи. Миналата година с песента на Уитни Хюстън от филма „Бодигард“ - “Винаги ще те обичам“, тя участва от името на училището си в конкурса в Кембридж.

Първата песен, която получихме в Радио Севтополис беше "Сега". Баладата се хареса на феновете. "Сега" е носител на две първи награди - от първото издание на онлайн националния конкурс за видео споделяне на музикални таланти и създаване на нова българска песен "БГ Таланти" и от десетото издание на Международен конкурс за вокално изкуство "Морски звездички" - Варна. Автор на музиката е Божидара Симеонова, а на текста - нейната майка Лина Борджиева (член на Съюза на българските писатели). Аранжиментът е на композитора Димитър Косев.

Песента "Аз не съм безразлична" взе участие във финала на тазгодишното издание на фестивала "Бургас и морето". Хитът е написан от същия авторски колектив.

Премиерата на най-новата песен на младата изпълнителка се състоя само преди броени дни в родния й град Троян. "Ангелска магия"  е изцяло авторска. Носителка е на две втори награди (от Международен конкурс за нова песен „Златен кестен” – Петрич и от Международен фестивал „Вярвай, искай, можеш” – София).

Божидара Симеонова е солистка на рок бандата Wetrock. Сама си е продуцент, композитор и аранжьор  Повечето текстове са на майка й, която я поощрява и помага. Мечтата на Божидара е да стане композиторка, певица и не случайно се занимава активно с музика.

Трите песни се въртят в плейлистата на Радио Севтополис. Следейки слушателските мнения можем да направим извода, че мечтата на 19 годишната изпълнителка от Троян се е превърнала в реалност. Божидара Симеонова се среща с феновете си в един рок клуб в родния й град. Там на място можете да си купите дебютния й диск. Момичето приема заявки от своите фенове на страницата си във Фейсбук. Накрая да ви припомним че цената определяте вие в своята поръчка.

Снимки: Фейсбук

Радио Севтополис

 

 

 
Банер

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

Работа:
Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: