JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Социалното неравенство в България придоби размери, които вещаят в бъдеще дълбока криза. Ние вече сме навлезли в нея. Разликата в доходите между огромното мнозинство българи и елита става все по-драстична. Това несправедливо разпределение на доходите трябва да спре. Основният проблем е, че почти цялата стойност, която обществото създава се присвоява от малка част от него. Само трохите остават за обикновените граждани.

България може да тръгне по пътя на просперитета само, ако създаваме повече стойност за обществото, отколкото усвояваме като държава и бизнес. Няма как да се развиваме като просперираща икономика, ако потребителите имат силно ограничена покупателна способност. Най-важният въпрос, за да спрем разяждането на българската социална тъкан е въпросът за доходите. 

продължава>

Цинично е, че ГЕРБ гласуваха повече пари за боклука пред децата на Казанлък, заяви председателят на БСП Румяна Друмева

„Цинично е, че ГЕРБ гласува повече пари за боклука пред децата на Казанлък”, така председателят на БСП Румяна Друмева обясни неподкрепеното предложение на левицата  за подкрепа на родителите в размер на 500 лв. при новородено дете.  „Това ще стимулира отговорното родителство и ще подпомогне младите хора”, подчерта тя. Парите  в  тазгодишния бюджет за чистотата  стават над 5 млн.  96 хил. лв. с  предложената и гласувана от ГЕРБ   финансова помощ  в размер на  половин милион лева.

Друмева и  общинският съветник Теодора Иванова се срещнаха с енинци на чаша чай.  Те  недоумяват защо не се води политика  за младите хора и семействата при данните за обезлюдяване на населените места и демографската катастрофа. Хората са изненадани, че за поредна година  училището е без грижа за ремонт и саниране, каквато получават други училища и села в общината. Без грижа остава за поредна година и читалищната сграда.

продължава>

"Днес в Давос бе официалното представяне на доклада „Иновативна Европа“, по който съм съавтор. Заедно със Световния икономически форум посочихме какво е необходимо да се случи в следващите няколко години, за да имаме конкурентна икономика на фона на бързо развиващия се технологичен сектор на САЩ, Китай и Азия. Прогнозите сочат, че до 2020 г. ще има 760 000 незаети позиции в ИТ сектора, който вече усеща недостиг на кадри." Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, непосредствено след края на пресконференцията. Майдел бе съавтор на една от главите в доклада, за хармонизация на законодателство и стандартите.

продължава>

„В Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите направихме крачка напред към премахването на двойните стандарти. Новите правила за защита на потребителите целят да предотвратят практиките за продаване на продукти в ЕС като идентични, когато има различия в състава им.” Това заяви българският евродепутат Ева Майдел непосредствено след гласуването на новите разпоредби за модернизиране на защитата на потребителите, което се състоя във вторник, 22 януари 2019 г. в Брюксел.

продължава>

Евродепутатът Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП): Българите във Великобротания ще запазят правата си дори и да няма сделка за Брекзит

„Българите и останалите над 3 милиона европейски граждани, живеещи във Великобритания, ще запазят статута и правата си дори и Обединеното кралство да напусне ЕС без споразумение за преходен период до края на 2020г. или 2022г. Такова уверение е получил главния преговарящ за ЕС Мишел Барние от британското правителство.“ Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел на 15 януари 2019 г. в Страсбург непосредствено след двустранна среща с главният преговарящ на ЕС по Брекзит Мишел Барние.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666