www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Депутатът от ГЕРБ от 27-ми МИР -Стара Загора Борис Кърчев започва срещи с казанлъшкия бизнес, за да ги запознае с инвестиционния проект, разработен от Община Казанлък, „Интегриран градски транспорт”. Предстои в следващите дни народният представител да посети някои от големите фирми, където заедно с ръководствата да обсъдят възможностите и перспективите пред проекта. Целта на Кърчев е да чуе мнението на местния бизнес, предвид това, че най-голям е броят на работещите казанлъчани, които ползват градски транспорт.

продължава>

За историческите факти довели до Октомврийската революция припомни в словото си председателя на БСП Казанлък Станимир Стефанов. Той подчерта, че Великата октомврийска социалистическа революция е първата в историята на света победоносна социалистическа революция, извършена през 1917 година от работническата класа на Русия в съюз с бедните селяни и ръководена от комунистите в съюз с левите социалисти-революционери.

продължава>

На 18.09.2017 г. (понеделник) от 18:00 часа в парк „Розариум“ Барбара Твардош-Дрождинска ще изнесе рецитал в Казанлък. Рециталът на певицата е подарък към гражданите и гостите на Община Казанлък от Столетницата в Града на розите.

продължава>

Столетницата в Казанлък днес се включи в кампанията „Прозорец към Родината”. Дарителската кампания е инициатива на национална медия и се организира в подкрепа на българските училища в чужбина, където учат над 20 000 деца. Луксозна енциклопедия „Българите” и Паисиевата „История славянобългарская” са книгите, които социалистите дариха по време на кампанията.

продължава>

Социалисти и граждани отбелязаха 9-ти септември в Казанлък с тържество пред Паметника на загиналите във войните за освобождението на България в парк „Розариум”.

„Ние помним жертвите на хитлерофашизма и ще продължим делото на строителите на съвременна България” бе мотото на днешното тържество.

Пред събралото се множество председателя на ОбС на БСП – Казанлък Станимир Стефанов каза в словото си:

„Днес 21 в. в Обединена Европа ,бедните учат от черно бели учебници,а богатите от цветни, днес богатите се лекуват в частни болници,а бедните в полуразрушени остатъчно държавни лечебни заведения, днес имаме най-страшното КОНТРОЛИРАНА БЕДНОСТ! Господарите решават кой ще живее и кой … Днес повече от всякога имаме нужда от 09.септември !!! БСП е България и България е БСП!”

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666