JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Социалисти и граждани отбелязаха 9-ти септември в Казанлък с тържество пред Паметника на загиналите във войните за освобождението на България в парк „Розариум”.

„Ние помним жертвите на хитлерофашизма и ще продължим делото на строителите на съвременна България” бе мотото на днешното тържество.

Пред събралото се множество председателя на ОбС на БСП – Казанлък Станимир Стефанов каза в словото си:

„Днес 21 в. в Обединена Европа ,бедните учат от черно бели учебници,а богатите от цветни, днес богатите се лекуват в частни болници,а бедните в полуразрушени остатъчно държавни лечебни заведения, днес имаме най-страшното КОНТРОЛИРАНА БЕДНОСТ! Господарите решават кой ще живее и кой … Днес повече от всякога имаме нужда от 09.септември !!! БСП е България и България е БСП!”

продължава>

Двама казанлъчани от младежката структура на ГЕРБ взеха участие в десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ, което за поредна година се проведе в морската столица на България - Варна. Това са Стефан Чакъров и Габриел Кертиков. На форума те бяха сред 8-те младежи от Старозагорска област. В програмата на университета те взеха участие в ролеви игри - как работи парламентът как се прави Правителство и как преминава дневният ред на народните представители при обсъждане на вот на недоверие. По време на лекциите стана ясно, че България върви в правилната посока, и че са необходими много работа и упоритост.

продължава>

На днешния християнски празник, Успение на Пресвета Богородица, в гр. Шипка бе открита реновирана автобусна спирка, която се намира в центъра на подбалканското градче. Съоръжението бе възстановено със средства осигурени от ПП ГЕРБ и доброволния труд на младежите от казанлъшката структура. Спирката е построена в края на 90-те години на миналия век, като през това време не е била поддържана, което я е превърнало в неугледно място в центъра на Шипка. Сега тя е обновена, с поставена на нея информационна карта, полезна както за местното население, така и за туристите, които посещават региона. Картата е на български и на английски език и представя града и територията около него, както и културно-историческите обекти в района.

продължава>

Националният политически институт „Димитър Благоев” и БСП Казанлък отбелязаха 150-годишнината от рождението на Георги Кирков – Майстора днес в Града на розите.

Честванията започнаха с тържество и поднасяне на венци и цветя на паметника на Майстора в Казанлък, който се намира на няколко метра от Печатницата на „Работнически вестник”.

Слово за делото и живота на Георги Кирков пред паметника му произнесоха Ивелин Николово – директор на Национален политически институт „Димитър Благоев”, народния представител от БСП Георги Гьоков, както и Председателя на БСП Казанлък Станимир Стефанов.    

продължава>

Националният политически институт „Димитър Благоев” и БСП Казанлък ще отбележат 150-годишнината от рождението на Георги Кирков – Майстора с поредица мероприятия. На 15 август (вторник) от 11;00 часа пред паметника на Георги Кирков в Казанлък ще се проведе тържество по случай годишнината и ще бъдат поднесени венци и цветя. Малко по-късно от 12:00 часа в ЛХМ „Чудомир” ще се проведе кръгла маса на тема „Георги Кирков Майстора и поуките му за днешното време”. В нея участие ще вземат изследователи на творчеството и делото на Майстора: проф. д.с.н. Максим Мизов и д-р Димитър Генчев, Любка Герасимова – председател на ПК „Георги Кирков” – Красно село, представители от Стара Загора и Казанлък и други.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666