www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Държавата ще подкрепи Община Казанлък при реализирането на ремонтните дейности на надлеза, отвеждащ пътникопотока от града към местната оръжейница “Арсенал” АД, това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов при посещението си в града на розите. Още през 2016 г. Община Казанлък разработи проекта за реконструкцията, чиято стойност е 1,2 млн.лв. “Макар този пътен участък - надлезът - да не е част от общинската инфраструктура, ремонтът е нужен. Благодарение на разбирането от страна на Цветан Цветанов и министърът на регионалното развитие ремонтът ще се случи”, поясни кметът на Казанлък и председател на казанлъшката структура на ГЕРБ Галина Стоянова, като отбеляза, че дневно над 10 000 души ползват надлеза.

продължава>

Теодора Каличкова се появи на бял свят на 1 декември (петък) в 18:45 часа. Тя е дъщеря на председателя на младежката структура на ГЕРБ в Казанлък Боян Каличков и неговата съпруга Диaна Каличкова. Малката Теди проплака в казанлъшката МБАЛ "Д-р Христо Стамболски" под грижите на д-р Нине Нейков, д-р Селис Казалиева и акушерката Валя Дeлидимова. С перфектни мерки - 3,800 кг. и цели 51 см. височина, родена под зодиакалния знак на Стрелец, малката принцеса е благословена с творчески ум и огромна енергия, както и с любовта на своите родители и близки.

продължава>

 

Старозагорският народен представител от ГЕРБ Емил Христов днес бе избран за заместник-председател на Народното събрание, със 123 гласа „За“. Той зае мястото на Цвета Караянчева, която преди дни бе издигната за председател на парламента. „Благодаря на всички за доверието, това е признание за Стара Загора", каза минути след гласуването Емил Христов. И допълни, че ще продължи да работи за интересите на целия Старозагорски регион.

продължава>

Българската социалистическа партия в  Казанлък с изумление научава от медиите за предстоящия “рестарт“ на БСП Казанлък по думите на народния представител Донка Симеонова и общинските съветници  Пламен Караджов, Теодора Иванова и Моника Динева на пресконференция от 20 ноември 2017 г. Този акт е пореден опит да се манипулира общественото мнение, да се създава напрежение сред членовете и симпатизантите на социалистическата партия в Казанлък. Пореден опит за създаване на лъжлива представа и провокационни тези по отношение на извършената проверка и по отношение на решенията, които се вземат от НС на БСП. Поредните необосновани говорения от името на БСП нанасят вреда на позициите ни в обществото и уронват авторитета на организацията и на БСП като цяло.

продължава>

ГЕРБ – Казанлък проведе общинско събрание за избор на делегати за Редовното отчетно-изборно национално събрание на партията, което ще се проведе на 26 ноември в София. Представителите на казанлъшката структура ще бъдат Нено Влайков, Виктория Войводова, Мария Цонева и Валентин Кралев. За тази конференция по право участват като делегати и народния представител в 44-то Народно събрание Борис Кърчев, Общинският координатор на ПП ГЕРБ – Казанлък  и кмет на Община Казанлък Галина Стоянова и Председателят на Общиснки съвет – Казанлък и член на ръководството на общинската структура Николай Златанов.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666