www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов: БСП и президентът не успяват да гледат в перспектива и да предложат решение на проблемите

„Вотът на недоверие и отчетът на президента Румен Радев са двете ключови събития от началото на годината. Вотът бе вял и закъснял, като дебатът слезе на махленско ниво.  Президентът се занимава с „беквокалистите и с нотариатите в Народното събрание“, което говори за липса на визия“. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов по време на пресконференция в Казанлък, в която участваха още народният представител от ГЕРБ Борис Кърчев и кметът на града Галина Стоянова. 

продължава>

Днес бяха дарени книги и на библиотеката в НЧ “Светлина – 1861“ гр.Шипка. Благодарности и признателност получиха дамите за благородния жест. Дарението прие секретаря на читалището Деница Стефанова и представители на читалищното настоятелство.

Присъстващите се обединиха за общи усилия и съвместни дейности в борбата срещу насилието.

продължава>

Днес представителки на Клуба на жените – социалистки в БСП Казанлък посетиха първото бебе за 2018, родено в казанлъшката МБАЛ „Д-р Христо Стамболски”.

Малката Невена проплакала в родилно отделение в първия ден на новата 2018 година в 14:00 часа в ръцете на д-р Гаргов и д-р Рашева, които са водели раждането. Малката красавица е първото дете на 17-годишната Надежда Стефанова Зафирова. Момиченцето тежи 2 килограма и 300 грама, 43 см.

продължава>

Жени ГЕРБ - Казанлък осигуриха хранителни продукти за Центровете за настаняване от семеен тип и Защитеното жилище

По повод Коледните празници, Жени ГЕРБ - Казанлък направиха дарение от хранителни продукти за Центровете за настаняване от семеен тип и Защитеното жилище в Казанлък, където има настанени 44 деца и младежи с тежки увреждания, лишени от родителска грижа. Предоставени бяха дълготрайни храни от първа необходимост. Дамите посетиха един от Центровете и имаха възможността да се запознаят с младежите, да поговорят с персонала за трудностите и предизвикателствата, с които се сблъскват и напредъка в развитието на младите хора с увреждания. Гостите, домуващите в услугата и персонала се почерпиха с вкусен домашен кейк приготвен от Биляна Балабанова- член на структурата. 

продължава>

Днес в зала „Севтополис“ в хотел „Казанлък“ приключи Коледен шахматен турнир за деца за купа „БСП Казанлък“. Спортната надпревара бе организирана от Българската социалистическа партия в Казанлък по повод Коледно-новогодишните празници.

Купата на Столетницата в Казанлък бе завоювана от осем годишния Симеон Дичев.

В турнира взеха участие 30 деца на възраст от 5 до 14 години. Малките шахматисти мериха сили в пет кръга разпределени в три възрастови групи – до 8 години, от 8 до 10 години и от 10 до 14 години.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666