JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през

http://tunein.com/radio/Radio-Sevtopolis-Kazanlak-s225879/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

Това заяви Аксения Тилева, днес, след като лично  разговаря с преминаващите хората на площад Севтополис в Казанлък.  Именно с тази цел - директни срещи на кандидата за народен представител от ПП ГЕРБ с казанлъчани, тази сутрин, бе поставен  подвижен предизборен щаб на площада. Минувачите получаваха материали, илюстриращи свършената работа по време на мандата на ГЕРБ и предизборната програмата на партията, обобщени в посланието „Имаме воля да продължим”.

продължава>

Сподели за какво имаш воля, СПЕЧЕЛИ ЛАПТОП. Довърши изречението „Имам волята да…“  и ни изпрати предложението си на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , заедно с име и телефон за връзка. Можеш да участваш с до три предложения в срок до 1.05.2013г.  Най-оригиналното от всички ще спечели ЛАПТОП. Печелившият ще се определи чрез гласуване от комисия.

продължава>

Дамското рали под мотото  „Шофирай с разум“, по инициатива на ЖЕНИ ГЕРБ, събра  пред хотел Казанлък много любители на автомобилния спорт. То е първото подобно, което се прави в Града на розите. Мястото на събитието, в  съчетание с приятното време, се оказа най-предпочитаното за казанлъчани да прекарат  неделния си празничен следобед.

продължава>

Младежите от ПП ГЕРБ – Казанлък започнаха ремонт на оградата на футболното игрище, намиращо се южно от стадион „Севтополис“. Игрището не е ремонтирано от години. Младите ентусиасти сложиха нова мрежа, а утре ще боядисат и вратите.   Материалите са закупени от ПП ГЕРБ, а доброволците работят напълно безвъзмездно.

продължава>

С това пожелание Аксения Тилева поздрави, тази сутрин, подрастващите девойки по време на обичаят лазаруване в Горно Изворово. Моминският обичай се изпълнява всяка година в деня преди Цветница, когато църквата чества възкресението на св. Лазар.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666