JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Разцеплението в БСП - Казанлък продължава. Днес ОбС на БСП - Казанлък излезе с позиция срещу решението на Националния съвет за провеждане на общинска конференция през месец май. Казанлъшките социалисти ясно показват, че хората, които организират вътрешнопартийния преврат не спазват дори собствения си Устав. От изпратената до всички медии позиция на ОбС - Казанлък става ясно, че дори депутатът Донка Симеонова, избрана с червената бюлетина не си е плащала членския внос повече от 26 месеца. Не зная дали въпросният депутат уважава собствената си партия или страда от безпаричие, но дори и в устава на столетницата има определен срок за който, ако не си платиш членския внос се само изключваш. Само от това възникват доста въпроси. Аз няма да ги задавам, но следейки процесите в казанлъшката структура на столетницата е очевадно, че разцеплението в БСП - Казанлък е в пълна сила. Склонен съм да вярвам на прес-съобщенията идващи от двата лагера - ОбС на БСП - Казанлък и Обл. С на БСП - Стара Загора, че в структурите на партията в нашата област има дълбоко и разнопосочно мислене. Влиянието на депутата Драгомир Стойнев е на път да намали членската маса на местната левица. Погазвайки собствения си устав с целеустремения си стремеж за власт Васил Самарски е готов да се докопа до управлението на БСП - Казанлък. Общинският съветник и неформален председател на групата съветници Пламен Караджов също не си е плащал членския внос повече от 2 години ( според източници от ППО в която членува). За нашите читатели ще припомня че през 2013 - 2014 г. по време на управлението на правителството на Орешарски - Васил Самарски беше в  борда на директорите на мини "Марица - Изток". В качеството си на председател на Обл. С на БСП - Стара Загора и протеже на Драгомир Стойнев, Самарски провали развитието на Община Казанлък, като еднолично зачеркна проекти за над 2,5 млн. лева, използвайки влиянието си над тогавашната областна управителка. Освен това заради него половината членове на Обл. Съвет на БСП - Стара Загора преминаха в партия  "АБВ". Сега използвайки старите си политически връзки се опитва да се върне на бял кон в управлението на казанлъшките социалисти, въпреки, че не е желан дори от тях. За доказателство ви публикувам позицията на ОбС на БСП - Казанлък.

продължава>

Зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов: БСП и президентът не успяват да гледат в перспектива и да предложат решение на проблемите

„Вотът на недоверие и отчетът на президента Румен Радев са двете ключови събития от началото на годината. Вотът бе вял и закъснял, като дебатът слезе на махленско ниво.  Президентът се занимава с „беквокалистите и с нотариатите в Народното събрание“, което говори за липса на визия“. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов по време на пресконференция в Казанлък, в която участваха още народният представител от ГЕРБ Борис Кърчев и кметът на града Галина Стоянова. 

продължава>

Днес бяха дарени книги и на библиотеката в НЧ “Светлина – 1861“ гр.Шипка. Благодарности и признателност получиха дамите за благородния жест. Дарението прие секретаря на читалището Деница Стефанова и представители на читалищното настоятелство.

Присъстващите се обединиха за общи усилия и съвместни дейности в борбата срещу насилието.

продължава>

Днес представителки на Клуба на жените – социалистки в БСП Казанлък посетиха първото бебе за 2018, родено в казанлъшката МБАЛ „Д-р Христо Стамболски”.

Малката Невена проплакала в родилно отделение в първия ден на новата 2018 година в 14:00 часа в ръцете на д-р Гаргов и д-р Рашева, които са водели раждането. Малката красавица е първото дете на 17-годишната Надежда Стефанова Зафирова. Момиченцето тежи 2 килограма и 300 грама, 43 см.

продължава>

Жени ГЕРБ - Казанлък осигуриха хранителни продукти за Центровете за настаняване от семеен тип и Защитеното жилище

По повод Коледните празници, Жени ГЕРБ - Казанлък направиха дарение от хранителни продукти за Центровете за настаняване от семеен тип и Защитеното жилище в Казанлък, където има настанени 44 деца и младежи с тежки увреждания, лишени от родителска грижа. Предоставени бяха дълготрайни храни от първа необходимост. Дамите посетиха един от Центровете и имаха възможността да се запознаят с младежите, да поговорят с персонала за трудностите и предизвикателствата, с които се сблъскват и напредъка в развитието на младите хора с увреждания. Гостите, домуващите в услугата и персонала се почерпиха с вкусен домашен кейк приготвен от Биляна Балабанова- член на структурата. 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666