www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

На 23.04.2018 г. (понеделник) Възраждане започна кампания за свикване на национален референдум срещу приемането на еврото като официална валута в България.

Първоначално пунктове бяха открити в 16 областни и общински центрове (София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Казанлък, Карлово, Габрово, Хасково, Ямбол, Видин, Добрич, Благоевград, Троян, Силистра).

След организираната в София (26.04.2018 г.) дискусия "България в Еврозоната. Икономическа логика срещу митовете." с организатори Сергей Станишев - лидер на европейските социалисти и Ева Майдел - евродепутат от Европейската народна партия, с нас се свързаха десетки граждани и граждански организации, които заявиха своето желание да подкрепят каузата ни. В момента независимо от нас подписки се събират почти във всяка една община на страната, като получаваме подкрепа и от много български организации в чужбина – най-вече сред страните-членки в еврозоната, в които нашите сънародници са свидетели на всички ефекти от въвеждането на еврото.

продължава>

Възрастните хора на Дневен център за стари хора към Община Казанлък бяха зарадвани от женската присъдружна организация на ГЕРБ от града на розите. Жените поднесоха пакети с курабийки, козунаци и яйца в навечерието на големия християнски празник Възкресение Христово. Те бяха поздравени и от председателя на Жени ГЕРБ Мария Гинева. Тя пожела на всички да бъдат здрави, както и да изживеят прекрасен и радостен Великден! “Нека този празник Ви донесе надеждата и вярата в добротата на хората!", каза Мария Гинева.

продължава>

Депутатът призова да се провери общинският съветник от БСП-Казанлък Пламен Караджов прехвърлил ли е фирмата си „ПЛАН 09” на малоимотното лице Йосиф Йосифов и дали въпросната фирма се е издължила към Община Казанлък съгласно договор за наем

 

Заявявам категорично, че към датите, когато съм излязъл като съдружник от двете дружества „КТВ” и „Би Би Си Кейбъл”, те не са имали никакви задължения към държавата и бюджета, заяви на пресконференция днес народният представител от ГЕРБ Борис Кърчев. В подкрепа на думите си той представи официални справки от НАП за липсата на задължения на фирмите, към датата на излизането му от тях като съдружник и управител. Миналия четвъртък Кърчев неправомерно бе обвинен от колегата си от БСП Георги Търновалийски, че е продал фирмите си на малоимотно лице и така е решил проблемите си – изявления, породени от публикации на казанлъшка медия, които Кърчев определи като: „изнудване и имащи основна цел да компрометират мен и партията, която представлявам. Вероятно цялата тази кампания срещу мен и ГЕРБ е свързана и с вътрешните борби в БСП – Казанлък, за избор на председател на структурата им. Нека седнат от БСП и да си гледат проблемите – нито аз, нито ГЕРБ имаме вина за техните неуредици и разправии”. Кърчев припомни, че всички други частни спорове между фирми се решават в съда, и обезпеченията по тези спорове са проблем на страните в спора. Всеки гражданин има право да купува, продава и прехвърля дялове от фирми. Борис Кърчев бе категоричен, че никога не е принуждавал някой на сила или чрез финансово стимулиране да купува от него каквото и да е било. Всичко останало е интерпретации.

продължава>

Опознавателна среща, под мотото "ГЕРБ Казанлък увеличава състава и качеството си!", се състоя в Града на розите. По време на нея новоприетите членове се срещнаха с общинското ръководство на партийната структура, както и с представители на присъдружните организации. Новите членове бяха приветствани от общинския координатор на ГЕРБ Казанлък - Галина Стоянова. Ръководителят на местната структура подчерта, че Казанлък през годините, от учредяването на ПП ГЕРБ, е имала 4 народни представители - Емил Караниколов, Аксения Тилева, Нено Влайков и Борис Кърчев, който в момента е част от 44 НС. Тя допълни, че Борис Кърчев заедно с колегата си от Стара Загора Радостин Танев имат пореден съвместен приемен ден на 26-и март в офиса, по време на който всеки може да сподели своите предложения и проблеми.

продължава>

Разцеплението в БСП - Казанлък продължава. Днес ОбС на БСП - Казанлък излезе с позиция срещу решението на Националния съвет за провеждане на общинска конференция през месец май. Казанлъшките социалисти ясно показват, че хората, които организират вътрешнопартийния преврат не спазват дори собствения си Устав. От изпратената до всички медии позиция на ОбС - Казанлък става ясно, че дори депутатът Донка Симеонова, избрана с червената бюлетина не си е плащала членския внос повече от 26 месеца. Не зная дали въпросният депутат уважава собствената си партия или страда от безпаричие, но дори и в устава на столетницата има определен срок за който, ако не си платиш членския внос се само изключваш. Само от това възникват доста въпроси. Аз няма да ги задавам, но следейки процесите в казанлъшката структура на столетницата е очевадно, че разцеплението в БСП - Казанлък е в пълна сила. Склонен съм да вярвам на прес-съобщенията идващи от двата лагера - ОбС на БСП - Казанлък и Обл. С на БСП - Стара Загора, че в структурите на партията в нашата област има дълбоко и разнопосочно мислене. Влиянието на депутата Драгомир Стойнев е на път да намали членската маса на местната левица. Погазвайки собствения си устав с целеустремения си стремеж за власт Васил Самарски е готов да се докопа до управлението на БСП - Казанлък. Общинският съветник и неформален председател на групата съветници Пламен Караджов също не си е плащал членския внос повече от 2 години ( според източници от ППО в която членува). За нашите читатели ще припомня че през 2013 - 2014 г. по време на управлението на правителството на Орешарски - Васил Самарски беше в  борда на директорите на мини "Марица - Изток". В качеството си на председател на Обл. С на БСП - Стара Загора и протеже на Драгомир Стойнев, Самарски провали развитието на Община Казанлък, като еднолично зачеркна проекти за над 2,5 млн. лева, използвайки влиянието си над тогавашната областна управителка. Освен това заради него половината членове на Обл. Съвет на БСП - Стара Загора преминаха в партия  "АБВ". Сега използвайки старите си политически връзки се опитва да се върне на бял кон в управлението на казанлъшките социалисти, въпреки, че не е желан дори от тях. За доказателство ви публикувам позицията на ОбС на БСП - Казанлък.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666