JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Обединени земеделци отбелязаха 95 години от зверското убийство на земеделския лидер, политик и държавник

„Александър Стамболийски е политик от голяма величина. Това, че днес сме част от Европейския съюз и от Атлантическия алианс е продължение на неговите идеи. Той е бил за сътрудничество между държавите, а не за конфронтация, за мир и народовластие, за свобода. Жалко е, че някои все още не разбират както трябва неговата същност и се опитват да омаловажават неговото дело, но то е записано в томовете законодателство от управлението на Земеделския съюз и в неговото модерно, съвременно мислене.” Това заяви на 9 юни 2018 г. в местността Янини грамади над село Славовица почетният председател на ПП Обединени земеделци д-р Анастасия Димитрова-Мозер.

Там земеделци и демократи  от страната се събраха на Националния възпоменателен събор в памет на  земеделския лидер, политик и държавник, убит зверски преди 95 години от своите политически противници.

продължава>

На 23.04.2018 г. (понеделник) Възраждане започна кампания за свикване на национален референдум срещу приемането на еврото като официална валута в България.

Първоначално пунктове бяха открити в 16 областни и общински центрове (София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Казанлък, Карлово, Габрово, Хасково, Ямбол, Видин, Добрич, Благоевград, Троян, Силистра).

След организираната в София (26.04.2018 г.) дискусия "България в Еврозоната. Икономическа логика срещу митовете." с организатори Сергей Станишев - лидер на европейските социалисти и Ева Майдел - евродепутат от Европейската народна партия, с нас се свързаха десетки граждани и граждански организации, които заявиха своето желание да подкрепят каузата ни. В момента независимо от нас подписки се събират почти във всяка една община на страната, като получаваме подкрепа и от много български организации в чужбина – най-вече сред страните-членки в еврозоната, в които нашите сънародници са свидетели на всички ефекти от въвеждането на еврото.

продължава>

Възрастните хора на Дневен център за стари хора към Община Казанлък бяха зарадвани от женската присъдружна организация на ГЕРБ от града на розите. Жените поднесоха пакети с курабийки, козунаци и яйца в навечерието на големия християнски празник Възкресение Христово. Те бяха поздравени и от председателя на Жени ГЕРБ Мария Гинева. Тя пожела на всички да бъдат здрави, както и да изживеят прекрасен и радостен Великден! “Нека този празник Ви донесе надеждата и вярата в добротата на хората!", каза Мария Гинева.

продължава>

Депутатът призова да се провери общинският съветник от БСП-Казанлък Пламен Караджов прехвърлил ли е фирмата си „ПЛАН 09” на малоимотното лице Йосиф Йосифов и дали въпросната фирма се е издължила към Община Казанлък съгласно договор за наем

 

Заявявам категорично, че към датите, когато съм излязъл като съдружник от двете дружества „КТВ” и „Би Би Си Кейбъл”, те не са имали никакви задължения към държавата и бюджета, заяви на пресконференция днес народният представител от ГЕРБ Борис Кърчев. В подкрепа на думите си той представи официални справки от НАП за липсата на задължения на фирмите, към датата на излизането му от тях като съдружник и управител. Миналия четвъртък Кърчев неправомерно бе обвинен от колегата си от БСП Георги Търновалийски, че е продал фирмите си на малоимотно лице и така е решил проблемите си – изявления, породени от публикации на казанлъшка медия, които Кърчев определи като: „изнудване и имащи основна цел да компрометират мен и партията, която представлявам. Вероятно цялата тази кампания срещу мен и ГЕРБ е свързана и с вътрешните борби в БСП – Казанлък, за избор на председател на структурата им. Нека седнат от БСП и да си гледат проблемите – нито аз, нито ГЕРБ имаме вина за техните неуредици и разправии”. Кърчев припомни, че всички други частни спорове между фирми се решават в съда, и обезпеченията по тези спорове са проблем на страните в спора. Всеки гражданин има право да купува, продава и прехвърля дялове от фирми. Борис Кърчев бе категоричен, че никога не е принуждавал някой на сила или чрез финансово стимулиране да купува от него каквото и да е било. Всичко останало е интерпретации.

продължава>

Опознавателна среща, под мотото "ГЕРБ Казанлък увеличава състава и качеството си!", се състоя в Града на розите. По време на нея новоприетите членове се срещнаха с общинското ръководство на партийната структура, както и с представители на присъдружните организации. Новите членове бяха приветствани от общинския координатор на ГЕРБ Казанлък - Галина Стоянова. Ръководителят на местната структура подчерта, че Казанлък през годините, от учредяването на ПП ГЕРБ, е имала 4 народни представители - Емил Караниколов, Аксения Тилева, Нено Влайков и Борис Кърчев, който в момента е част от 44 НС. Тя допълни, че Борис Кърчев заедно с колегата си от Стара Загора Радостин Танев имат пореден съвместен приемен ден на 26-и март в офиса, по време на който всеки може да сподели своите предложения и проблеми.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666