www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Разцеплението в БСП - Казанлък продължава да се задълбочава. На редакционната поща на Радио Севтополис се получи позиция от Дискусионен клуб за лява политика "Георги Кирков", който беше основан след като една спорна конференция избра ново ръководство на ОбС на БСП - Казанлък. Предлагаме ви пълния текст на писмото, без редакторска намеса.

ДО

РУМЯНА  ДРУМЕВА

КАЗАНЛЪК

ДРУГАРКО  ДРУМЕВА,

На 9 октомври 2018 г. в гр. Казанлък се проведе заседание на членовете на Дискусионен клуб за лява политика “Г.Кирков“ и клуб на ветераните в БСП. Председателят на клуба за лява политика  Станимир Стефанов информира за проведения  телефонен разговор между него и Румяна Друмева, която е пожела да се срещне с членовете на клуба.

На заседанието се обсъди предложението. След  оживени разисквания се прие следната

ПОЗИЦИЯ

Ние, членовете на Дискусионен клуб за лява политика  „Г.Кирков“  Казанлък  не признаваме легитимността на Конференцията от 12 май 2018 г., както и избора за председател на ОбС на БСП Казанлък.

Считаме, че Конференцията е нелегитимна поради следните обстоятелства:

продължава>

„Община Казанлък и екипът на кмета Галина Стоянова доказват със своите проекти, че образованието може да е приоритет на местното управление. С близо 10 млн. лева привлечени инвестиции, образователната инфраструктура в Казанлък и региона е на европейско ниво.“ Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на посещение в Казанлък в сряда 26 септември 2018 г.

Ева Майдел се срещна с над сто ученици от СУ „Екзарх Антим I“, които участваха в работилницата за умения „Научи ме да умея“. „Обучили сме над 1300 млади граждани на уменията за успех на 21-и век в рамките на кампанията, която организираме със сдружение Образование България 2030. Вярваме, че младите трябва да развиват устойчиви умения, които ще им помагат да се реализират в бързо развиващата се икономика.“ Това допълни българският евродепутат, който има информационен офис в Стара Загора и осъществява редица инициативи в областта.

продължава>

„Изпълнителната комисия на ГЕРБ, както и областното ръководство на партията категорично заставаме зад Галина Стоянова и нейния екип", подчерта областният координатор на ПП ГЕРБ Стара Загора Пламен Йорданов. Според него има активизация на опозицията, която има за цел да очерня добрите кметове и всичко постигнато от тях, нещо на което ГЕРБ ще се противопостави.

продължава>

Фондация „Конрад Аденауер“ и Обединени земеделци проведоха дискусия за предизвикателствата пред евроинтеграцията

Членството на България в Европейския съюз отвори нови хоризонти пред развитието на регионите и даде нови възможности на местната власт. Европрограмите и евромилиардите са шанс за икономическо развитие в условия на скромен национален бюджет. Чрез спечелени проекти в една община могат да влязат милиони евра, които да дадат тласък на нейното развитие.

Това заяви председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева при откриването на семинар на тема: „Предизвикателствата пред евроинтеграцията в хоризонта на предстоящите европейски и местни избори”.

продължава>

Представители на клуб „Георги Кирков“ се поклониха пред паметника на най-големия русофил в България Георги Димитров

Представители на клуб за леви идеи „Георги Кирков“ Казанлък, БАС – Казанлък, БАС – Стара Загора, представители на структурите на „Русофили“ в Казанлък, Раднево и Гълъбово се поклониха и поднесоха венци и цветя на паметника на Георги Димитров край язовир „Копринка“ по време на 15 Национален събор на приятелите на Русия, който се проведе днес.

Доайенът на социалистическото движение в Казанлък Георги Захариев припомни за Георги Димитров и неговата роля в българо-руските отношения.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666