US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Казанлъшкото село Розово избра от първия път своя кмет в лицето на Венцислав Колев, издигнат от ПП ГЕРБ в града на розите. Младият мъж получи доверието на 53,39% от имащите право на глас розовци или това са 331 гласа. „Благодаря на всички, които на местните избори повярваха в мен и ми гласуваха доверие! Ще се постарая да оправдая това доверие и заедно да превърнем село Розово в едно по-добро място за живот!”, казва Колев. Той е роден на 26 октомври 1984 година. Завършил е „Компютърни системи и технологии” в ТУ – Габрово. Управител е на фирма, развиваща се в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството.

продължава>

„Каузата продължава с Шипка в сърцето ми”, това заяви след избирането си за кмет Василка Панайотова, издигната от ПП ГЕРБ, за която гласуваха 69,30 % от жителите на планинското градче. Към съгражданите си тя се обърна с думите:  „Благодаря на всички, които за пореден път ми гласуваха доверие и подкрепа. Ще продължавам и в бъдеще да работя за развитието на нашия прекрасен град! Заслужаваше си всеотдайния труд, тревогите, безсънните нощи. Днес гр. Шипка изглежда различна - красива, приветлива, модерна и с прекрасни хора, живеещи тук…Това, което с екипа ми сме направили, се ползва от всички - от жителите и гостите на града, защото за нас всеки човек е важен. Приоритет в работата ми винаги  са били хората на гр. Шипка, а те с техния вот и категоричната, убедителна подкрепа доказаха доверието си в промяната, която започнахме преди 4 години. Този вот даде и висока оценка за свършената ми работа във всички сфери на живота на гр. Шипка. Именно това ми  дава  нови сили  да продължим да надграждаме, да мечтаем, за да оставим  на бъдещите поколения Шипка с още по-модерна  визия, с решени проблеми, с  древна история за траки и за епични битки, водени по нашите земи, култура и щастливи хора…

продължава>

„Продължавам с ремонта на улиците в селото”, заяви след избирането си за кмет на казанлъшкото село Черганово Нивелин Неделчев, издигнат от ПП ГЕРБ в града на розите. Той спечели кметските избори с 62,69% от гласовете на чергановци. Следващата година Неделчев предстои да монтира люлки и пързалки в парка в центъра на селото. „Изчаквам държавните процедури за ПУП да приключат и се заемам с изграждането на ограда с паркови алеи. Трябва да се извършат ремонтни дейности и на водонапорната кула в селото и същата ще бъде въведена в експлоатация. За целта обаче решението за това е на ВиК - Стара Загора. В тази връзка вече съм поискал среща с ръководството на дружеството, защото това ни е един от главните проблеми в селото, който трябва да реша”, категоричен е кметът на с. Черганово. Той не пропусна да благодари на всички жители на селото, за това, че са гласували. „Техният глас определи бъдещето на селото ни. Аз съм бил кмет на всички и ще продължава да бъда, защото за мен хората нямат цвят и партия”, допълни кметът втори мандат Нивелин Неделчев.

продължава>

Казанлъшкото село Кънчево вече има своя нов кмет в лицето на бившия служител на реда Стойно Колев Стойнов, който ПП ГЕРБ – Казанлък, издигна за кандидат на местните избори. Той получи доверието на 311 жители на селото, което е резултат от 59,69%. В надпреварата за кметския пост Стойнов се изправи срещу двама кандидат-кметове.

продължава>


Кандидатът за кмет на община Казанлък от ПП ГЕРБ Галина Стоянова печели изборите с 56% при 99% обработени протоколи.

За ПП ГЕРБ са гласували 30,62% от казанлъчани.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666