Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Третият сингъл на бандата се откроява от останалите на само с различното видео към него, но и стилово. Новата песен “Fantasia” взаимства елементи от фънк и джаз музиката, но все пак се придържа към звученето на алтернативния рок. Wetrock споменават, че тази тенденция ще продължи и в предстоящия им албум.

Бандата от Троян, сформирана едва петък 13 май 2016, е в състав:

Барабани – Пейо Пеев, Бас китара – Теодор Лука, Китара – Николай Вълков и Вокали/клавир – Божидара Симеонова.

продължава>

 

В навечерието на Коледните празници, младата поп изпълнителка Божидара Симеонова издаде дебютния си диск, включващ трите нейни авторски песни "Сега", "Аз не съм безразлична" и "Ангелска магия".  Дискът е подготвен само за феновете на младата изпълнителка. Цената на която може да се закупи е по предложение на самия купувач. По-този начин Божидара очаква подкрепата на своите почитатели. Всеки поръчал диска ще получи коледно пожелание и автограф от изпълнителката.

Божидара  откакто се помни, все пее. Била  в ВС „Усмивка“ при НЧ “Наука – 1870" гр. Троян. Благодарение на майка й, поетесата Лина Борджиева  и вокалната й педагожка Светла Червенкова, таланта на Божидара се отприщва.  Има не малко написани песни, 3 от тях имат и студийни записи. Миналата година с песента на Уитни Хюстън от филма „Бодигард“ - “Винаги ще те обичам“, тя участва от името на училището си в конкурса в Кембридж.

продължава>

Лидия Ганева подари уникален подарък на участниците в тазгодишния конкурс

Остават само два дни до големия финал на Детската Евровизия 2016, когато нашият представител Лидия Ганева ще излезе на престижната сцена с песента „Вълшебен ден“.  Българските зрители ще могат да проследят детския музикален конкурс на Европа на 20-ти ноември по БНТ1 и БНТ HD от 17:00 часа.

Вчера Лидия се срещна за първи път с чуждестранните журналисти, които бяха впечатлени от нейната лъчезарност, която излъчва не само на сцената.

продължава>

 

Божидара Симеонова е само на 18 години, но вече е утвърден изпълнител. Има издадени два сингъла, които се въртят в програмата на Радио Севтополис и покоряват сърцата на любителите на съвременната българска поп и рок музика. Божидара е родена в Троян. В момента е ученичка в СОУ "Васил Левски"  в родния си град.  Изпълнителката е печелила редица призове на национални и международни конкурси. Първият й успех на голямата сцена е класирането за финала на конкурса "Бургас и Морето".

продължава>

След 4 опита за концерт на Античния театър Милчо Левиев се готви за пети – на 30 септември. Легендата на Пловдив ще е централна фигура в мащабния концерт-спектакъл „Балканска връзка“. Събитието е с вход свободен за публиката.

Милчо Левиев – едно от знаковите имена на Пловдив – досега никога не е свирил на Античния театър! Винаги се случваше така, че концертите му се местеха на закрито заради лошото време – обясняват организаторите.  – Приканваме многобройните му почитатели да отправят и по една молитва за хубаво време! – с усмивка допълват те.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666