US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Завърши Общинското първенство по баскетбол за учебната 2019/2020г. При възрастова група 8 - 10 клас за юноши победител e отборът на ППМГ ,,Никола Обрешков“. Второто място завоюва отборът на ПХГ ,,Св.Св. Кирил и Методий“, а трети се класираха баскетболистите на ПГ ,,Иван Хаджиенов“.

продължава>

Днес в спортната зала на стадион ,,Севтополис“ се изигра финалът на Общинското първенство по баскетбол за учебната 2019/2020г. при момичета и момчета, възрастова група 5-7 клас.
При момичетата като победител в състезанието се класира отборът на ОУ,,Никола Вапцаров“. Втори завърши тимът на ОУ,,Мати Болгария“, а трети - ОУ,,Христо Ботев“, с.Енина.

продължава>

Ученици 5 – 7 клас си дадоха надпревара по бягане 1 км. крос в съботната сутрин в парк „Тюлбе“. На спортното предизвикателство, по идея на 12"в" клас на ППМГ ,,Никола Обрешков", съвместно с Община Казанлък, откликнаха деца от всички казанлъшки основни училища. На стартовата линия застанаха около 40 смели момичета и момчета, окуражавани от преподаватели, близки и приятели. Най-многобройни бяха състезателите на инициаторите от ППМГ“Никола Обрешков“ и ОУ“Георги Кирков“.

продължава>

Приключиха финалните срещи   от Общинското първенство по футбол за учебната 2019/2020 г. от възрастова група  8-10  клас. На трето място се класира  отбора на ППМГ ,, Никола Обрешков“ . На финал днес играха  отборите  на ПХГ ,,Св. Св. Кирил и Методий“ и ПГ ,,Иван Хаджиенов““.  След оспорван двубой, срещата завърши с резултат 2:0. Така ПГ ,,Иван Хаждиенов“се класираха втори, а победителите от ПХГ ,,Св. Св. Кирил и Методий“ продължават надпреварата на следващ етап-  областен кръг през пролетта на 2020г. Отборите бяха наградени с грамоти, футболни топки и купа от организаторите Община Казанлък.

продължава>

Днес на стадион „Севтополис“ се играха финалните срещи от Общинското първенство по волейбол за учебната 2018/2019г. при възрастова група 11-12 клас. Първи при девойките завърши отборът на ПХГ,,Св. Св. Кирил и Методий“. При юношите на най-високата стълбичка се качи отборът на ПМГ,,Никола Обрешков, на който през следващата седмица му предстои борба за купата и на Областното първенство в Стара Загора.

продължава>

Днес в спортната зала на стадион ,,Севтополис“ в Казанлък завърши Общинският кръг по волейбол за възрастова група 8 - 10 клас.

Първенци са волейболистките на ПХГ,,Св. Св. Кирил и Методий“ при девойките и отборът на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт при юношите.

Момичетата и момчетата на СУ,,Екзарх Антим I“ завоюваха твърдо вторите места в двете класирания.

Трети при девойките са състезателките на Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм, а при юношите - отборът на ПГ,,Иван Хаджиенов“.

продължава>

Днес в спортната зала на стадион „Севтополис“ се изигра финалът на Общинското първенство по баскетбол за учебната 2018/2019г.  при юноши и девойки от  възрастова група 11-12клас.

При девойките в състезанието като безспорен победител се класира отборът на ПГ ,,Иван Хаджиенов“. Втори завършиха момичетата на ПХГ „ Св.Св. Кирил и Методий“ .

При юношите от общо 7 отбора, след оспорван финал, победиха баскетболистите на ППМГ ,,Никола Обрешков“. Втори се класираха момчетата от  ПХГ„Св.Св. Кирил и Методий“ и на трето място – отборът на НУПИД,,Акад. Дечко Узунов“. 

продължава>

На 10.11. в зала «Багира», гр. Казанлък се проведе държавен турнир по спортни танци и Купа България. КСТ«Роза» при ОДК «Св. Ив.Рилски» участва с 6 танцови двойки.В турнира за Купа България, със среброто се окичиха  Стоян Петров и Елис Табакова, които се състезаваха при танцьорите над 19 год. Стандартни танци.

Пламен Божев и Йоана Велева станаха четвърти при състезателите над 19 год. – латина. На четвърто място се класира и двойката Николай Ламбов и Габриeла Инджова, при юношите старша възраст – латина. На седмо място и само на крачка от финала бяха двойките Никсън Цветанов и Александра Дечева, младежи, стандарт и Кирил Димов и Любов Нешева, юноши старша възраст, стандарт.

продължава>

Футболният отбор на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт спечели купата в класирането за юноши, 8-10 клас, в понеделник на стадион ,,Севтополис 2“ след оспорван двубой с възпитаниците на ПГ“Иван Хаджиенов“. След края на редовното време срещата завърши при резултат 0:0 и дузпи трябваше да решат победителя от двубоя. Купата на Община Казанлък спечелиха футболистите на ПГТТМ – Казанлък с резултат 3:2.

продължава>

Днес приключиха финалните срещи от Общинското първенство по футбол за учебната 2018/2019 г. от възрастова група  5-7  клас с победа за играчите от ОУ ,,Никола Вапцаров“. На трето място се класира отборът на ОУ ,,Мати Болгария“. На финал днес играха отборите на ППМГ ,,Никола Обрешков“ и ОУ ,,Никола Вапцаров“. След оспорван двубой, срещата завърши с резултат 0:1. Така ППМГ ,,Никола Обрешков“ се класираха втори, а победителите от ОУ ,,Никола Вапцаров“ продължават надпреварата на следващ етап -  областен кръг през пролетта на 2019г. 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666