Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Днес на стадион „Севтополис“ се играха финалните срещи от Общинското първенство по волейбол за учебната 2018/2019г. при възрастова група 11-12 клас. Първи при девойките завърши отборът на ПХГ,,Св. Св. Кирил и Методий“. При юношите на най-високата стълбичка се качи отборът на ПМГ,,Никола Обрешков, на който през следващата седмица му предстои борба за купата и на Областното първенство в Стара Загора.

продължава>

Днес в спортната зала на стадион ,,Севтополис“ в Казанлък завърши Общинският кръг по волейбол за възрастова група 8 - 10 клас.

Първенци са волейболистките на ПХГ,,Св. Св. Кирил и Методий“ при девойките и отборът на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт при юношите.

Момичетата и момчетата на СУ,,Екзарх Антим I“ завоюваха твърдо вторите места в двете класирания.

Трети при девойките са състезателките на Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм, а при юношите - отборът на ПГ,,Иван Хаджиенов“.

продължава>

Днес в спортната зала на стадион „Севтополис“ се изигра финалът на Общинското първенство по баскетбол за учебната 2018/2019г.  при юноши и девойки от  възрастова група 11-12клас.

При девойките в състезанието като безспорен победител се класира отборът на ПГ ,,Иван Хаджиенов“. Втори завършиха момичетата на ПХГ „ Св.Св. Кирил и Методий“ .

При юношите от общо 7 отбора, след оспорван финал, победиха баскетболистите на ППМГ ,,Никола Обрешков“. Втори се класираха момчетата от  ПХГ„Св.Св. Кирил и Методий“ и на трето място – отборът на НУПИД,,Акад. Дечко Узунов“. 

продължава>

На 10.11. в зала «Багира», гр. Казанлък се проведе държавен турнир по спортни танци и Купа България. КСТ«Роза» при ОДК «Св. Ив.Рилски» участва с 6 танцови двойки.В турнира за Купа България, със среброто се окичиха  Стоян Петров и Елис Табакова, които се състезаваха при танцьорите над 19 год. Стандартни танци.

Пламен Божев и Йоана Велева станаха четвърти при състезателите над 19 год. – латина. На четвърто място се класира и двойката Николай Ламбов и Габриeла Инджова, при юношите старша възраст – латина. На седмо място и само на крачка от финала бяха двойките Никсън Цветанов и Александра Дечева, младежи, стандарт и Кирил Димов и Любов Нешева, юноши старша възраст, стандарт.

продължава>

Футболният отбор на Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт спечели купата в класирането за юноши, 8-10 клас, в понеделник на стадион ,,Севтополис 2“ след оспорван двубой с възпитаниците на ПГ“Иван Хаджиенов“. След края на редовното време срещата завърши при резултат 0:0 и дузпи трябваше да решат победителя от двубоя. Купата на Община Казанлък спечелиха футболистите на ПГТТМ – Казанлък с резултат 3:2.

продължава>

Днес приключиха финалните срещи от Общинското първенство по футбол за учебната 2018/2019 г. от възрастова група  5-7  клас с победа за играчите от ОУ ,,Никола Вапцаров“. На трето място се класира отборът на ОУ ,,Мати Болгария“. На финал днес играха отборите на ППМГ ,,Никола Обрешков“ и ОУ ,,Никола Вапцаров“. След оспорван двубой, срещата завърши с резултат 0:1. Така ППМГ ,,Никола Обрешков“ се класираха втори, а победителите от ОУ ,,Никола Вапцаров“ продължават надпреварата на следващ етап -  областен кръг през пролетта на 2019г. 

продължава>

Купа и медал за второ място в отборното състезание по шахмат – жени от спартакиадата подари на Кмета на Казанлък Петранка Драганова, дългогодишен треньор и състезател по шах. „Доволна съм от Вашето участие, дори повече отколкото очаквах!“, благодари за успеха Галина Стоянова.

14-та Международна спартакиада на учителите се проведе от 3-ти до 8-ми юли, т.г. в к.к.“Албена“. Петранка Драганова, преподавател в ОДК „Свети Иван Рилски”, треньор на децата от Шахматен клуб „Казанлък 21“ участва заедно с обещаващия млад шахматист Красимира Йовкова. Измежду състезатели от 6 български общини Казанлък оглавява сборното класиране, а в надпреварата с още 3 международни отбора стига до един сребърен медал в индивидуалното класиране, три сребърни -  в отборното и купа: „Доволна съм от класирането. Играхме всеотдайно в осем кръга и стигнахме до почетната стълбичка!“, разказа Петранка Драганова. Майсторът на спорта и световен шампион за аматьори категорично заяви на Кмета на Общината „Купата остава тук!“.

продължава>

На 9-ти юни 2018 г. в спортна зала „Багира” – Арсенал, се проведе поредния кръг от Купа България, Държавен турнир по спортни танци и турнир „Изгряващи звезди”.

Организатори на събитието бяха Община Казанлък, БФСТ и КСТ „Роза” – Казанлък при ОДК „Св. Ив. Рилски”.

В турнирите взеха участие над 200 танцови двойки от цялата страна, които се впуснаха в красива надпревара за призовите места.

КСТ „Роза” се представи с девет танцови двойки.

В турнира за „Купа България”, Стоян Петров и Елис Табакова, станаха втори на стандарт, при състезателите над 19 год. При юношите – старша възраст, Николай Ламбов и Габриела Инджова се класираха на трето място – латина. Пламен Божев и Йоана Велева заеха седмото място, при състезателите над 19год. – латина.

В Държавния турнир всички танцови двойки на КСТ „Роза”, се представиха отлично.

Стоян Петров и Елис Табакова в Клас 18 А+А – стандарт, се класираха на второ място, при изключително оспорвана конкуренция. В Клас 18В+В – латина, Пламен Божев и Йоана Велева се окичиха със златните медали. Никсън Цветков и Александра Дечева, завоюваха първо място в Клас 18С+С и с отличното си представяне преминаха в майсторския Клас В, да им пожелаем успех!

Николай Ламбов и Габриела Инджова се окичиха със златните медали  в Клас 15В – латина.

Златни медали, в своите класове спечелиха - Кирил Димов и Даниела Аврамова, Никола Христов и Катрин Петрова.

За своя дебют двойката, Стелиан Владев и Милана Бездичка, заеха петото място на финал.

Мартин Бялков и Любов Нешева при юношите старша възраст, играха на полуфинал за Купа България.

В турнира за „Изгряващи звезди”, двойките Викрор Видев и Вероника Танева, Кристиян Антонов - Нона Ангелова, заеха призовите първи места.

КСТ „Роза” благодари на Община Казанлък и всички спомоществователи, за подкрепата и съпричастността, във връзка с провеждането на трите турнира.

 

 

Момчетата на от БК "Розова долина" Казанлък надиграха БК "Светкавица" Търговище с 81:75 (в частите: 11:20, 39:40, 57:59 и 81:75). Макар да започнаха с водене в първата част, тя завърши с 11:20 за Търговище. Интригата в мача се наблюдаваше в останалите 3 части, където минути преди края на всяка една от тях розите изравняваха и повеждаха. Макар с малка разлика втората и третата част завършиха с разлика от 1 и 2 точки в полза на баскетболистите от Търговище. В последната част и ?малко над 4 минути преди края на срещата с поредната тройка казанлъчани успяха да поведат 72:67. А 2:40 преди края момчетата на Търговище успяха да изравнят на 74:74. В последните 11 секунди преди края Търговище от спечелените две наказателни успя да реализира само втората и не успя да догонят казанлъшките рози, които в последните 8 секунди  успяха да задържат своята преднина и с последните две наказателни успяха да заковат резултата на 81:75 с което получиха заслужено аплодисментите на публиката. Макар с тази победа, БК "Розова долина" остават на 8 място във временното класиране за пролетния полусезон. 

продължава>

Баскетболистите на БК "Розова долина" се завърнаха втори от провелия се в Пловдив 6-ти традиционен мемориален турнир „Тодор Ненов“.

Кадетите от града на розите в първият си мач се наложиха над отбора на БК "Марица-Каршиака" с резултат 35:18. Във вторият мач срещу отбора на "Академик" Пловдив младите казанлъшки баскетболисти показаха красива игра, но в крайна сметка отстъпиха пред по-класният противник с резултат 39:31. Така в крайното класиране те спечелиха второто място. "Освен, че спечелиха второто място, момчетата ни станаха любимци на едни от най-големите ни имена в женският баскетбол - Лалка Хорозова, Ангелина Михайлова и Нина Хаджиянкова. Но най-голям фен на отбора на Казанлък стана великата Пенка Стоянова" сподели треньорът  Николай Тенев.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666