Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две  бързи производства и са разкрити четири престъпления. Регистрирани са две престъпления.

Бързи производства:

На 01.12.2016 г., около 10.10 ч., полицейски екип на Първо РУ – Стара Загора спира на ЖП прелез, намиращ се в района на с. Горно Ботево, общ. Стара Загора, за изчакване на преминаващ влак. Докато спрелите автомобили чакат да се вдигне бариерата, л.а. "Фолксваген" предприема изпреварване на цялата колона и преминава през прелеза на червен сигнал и спусната бириера. Полицейските служители настигат автомобила и установяват, че същият се управлява от Ф. Ф., на 34 г., от с. Горно Ботево – неправоспособен водач. От извършената справка е установено, че водачът е управлявал МПС в едногодишен срок на наложено му наказание по административен ред за същото нарушение. В сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо производство по чл.343 "в", ал. 2 от НК. , а Ф. Ф. е задържан за срок до 24 ч.

На 01.12.2016 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл. 339, ал. 1 от НК срещу  Н. Р., на 61 г., от с. Средногорово, общ. Казанлък, затова че на същата дата, около 14.00 ч., в землището на с. Средногорово, общ. Казанлък, без надлежно разрешително е държал самоделно гладкоцевно оръжие - пушка. Н. Р. е задържан в РУ - Казанлък за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления:

В бюлетин №335/30.11.2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на 8000 корена разсад от маслодайна роза, извършена в землището на с. Габарево, общ. Павел баня, за което в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на участък - Павел баня и РУ – Казанлък е установено, че извършители на деянието са М. П., на 30 г., от с. Габарево и А. Ф., на 43 г., от гр. Казанлък.

При извършено претърсване на обитавана от А. Ф. къща в с. Габарево са открити части от разсад от маслодайна роза и 234,9 грама наркотично вещество - марихуана. При последвало претърсване в дома на брата на А. Ф. – М. Ф., на 47 г., от гр. Карлово, са открити 2020 бр. корени от маслодайна роза, предмет на престъплението. Същите са предадени доброволно и са върнати на собственика им. М. П. и А. Ф. са задържани първоначално за срок до 24 часа в РУ – Казанлък, а на 01.12.2016 г. А. Ф. е привлечен, като обвиняем и е  задържан за срок от 72 ч. с постановление на РП - Казанлък.

На 01.12.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е извършена проверка на къща в с. Калояновец, общ. Стара Загора, собственост 73 годишната К. А. Намерени са 1,30 пространствени куб. метра дърва, немаркирани с контролна горска марка и без превозен билет. Образувано е досъдено производство.

На 01.12.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е извършена проверка на къща с. Калояновец, общ. Стара Загора, обитавана от 49 годишната Г. М. Намерени са 3 пространствени куб. метра дърва, немаркирани с контролна горска марка и без превозен би [ … ]

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двама мъже, които в условията на опасен рецидив и в съучастие с непълнолетно лице са извършили престъпление против собствеността

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо  Мирчо И., на 33 г. и на Михаил П., на 28 г., и двамата от гр. Казанлък, привлечени като обвиняеми за това, че на 15 срещу 16 ноември 2016 г. в гр. Казанлък, чрез използване на взломен способ, в съучастие с непълнолетния К. Х., на 17 г., са отнели чужди движими вещи на обща стойност 690 лева  - престъпление по чл.196 ал.1 т.2 вр. с чл.195 ал.1 т.3 вр. с чл.194 ал.1 вр.  с чл.20 ал.2 вр. с ал.1 вр. с чл.29 ал.1 б.“а“ и б.“б“ от Наказателния кодекс.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства. Разкрито е едно престъпление и са регистрирани седем престъпления.

Бързи производства:

На 24 ноември в РУ  - Казанлък е образувано бързо производство срещу Д.М., на 49г., от с.Ветрен, общ.Мъглиж, затова че на същата дата, по ул.''Българско Опълчение'' в с. Ветрен, е управлявал л.а. ''Пежо 306'', под въздействие на алкохол - 2.52 промила, установено с техническо средство. Същият е задържан в РУ  - Казанлък за срок до 24 часа. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани едно незабавно и две бързи производства. Регистрирани са  седем престъпления и е разкрито едно.

Бързи производства:

На 22 ноември в РУ- Раднево е образувано незабавно производство срещу И.И., на 43г. от с. Боздуганово, общ. Раднево, затова че е управлявал мотопед  "Кимко Джв" без да  притежава валидно СУМПС и с концентрация на алкохол в издишания въздух 2,18 промила, установено с техническо средство. Задържан  е за срок до 24 часа за извършено престъпление по чл.343б ал.1 от НК.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани четири престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 21 ноември в  ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство   срещу Р.М., на 42г. от гр. Стара Загора, затова че на 21 ноември по ул. "Войвода Стойно Черногорски",  в  гр. Стара Загора, е управлявал л.а."Рено Меган" без да притежава СУМПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи производства и са регистрирани четири престъпления.

Бързи производства:

На 19 ноември във Второ  РУ - Стара Загора е образувано бързо производство срещу И.Ц., на 21г., от с. Дъбово, затова че по ул."Мусала", в гр.Стара Загора, е управлявал  л.а. "Ауди А4", след употреба на наркотични вещества – метамфетамин, установено  с техническо средство.

На 20 ноември във Второ РУ- Стара Загора е образувано бързо производство срещу Д.Н., на 32г. от гр. Стара Загора, затова че по ул."Ген.Гурко", в гр.Стара Загора, е управлявал л.а. "Мицубиши Колт", след употреба на алкохол с концентрация 1,50 промила, установено с техническо средство.

На 20 ноември във Второ РУ- Стара Загора е образувано бързо производство срещу Р.Ж., на 42г. от гр. Стара Загора, затова че в с.Ракитница, общ.Стара Загора е управлявал л.а. "Рено" след употреба на алкохол с концентрация 1,69 промила, установено с техническо средство.

На 20 ноември във Второ РУ- Стара Загора е образувано бързо производство срешу М.М.,на 33г., от гр. Стара Загора, затова че по  ул."Св.Отец Паисий", в гр.Стара Загора, е управлявал л.а."Рено" след употреба на алкохол с концентрация 2,34 промила, установено с техническо средство. Престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК.

На 20 ноември във Второ РУ- Стара Загора е образувано бързо производство по чл.343б, ал.3 от НК срещу П.М., на 22г. от гр.София, затова че по  ул."Августа Траяна", в гр.Стара Загора, е управлявал л.а."Ауди" 80 след употреба на наркотични вещества – канабис, установено с техническо средство.

По-характерни престъпления:

На 20 ноември в РУ -  Казанлък е получено съобщение от 49-годишен мъж от гр. Казанлък, затова че от 17.00ч.  на 19 ноември до 12.00ч. на 20 ноември неизвестен извършител е отнел 4000 броя розови насаждения, от местността "Овчарниците" в землището на с.Долно Сахране, общ.Павел Баня. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ-Казанлък за престъпление по чл.194, ал.1 от НК.

На 20 ноември в Първо РУ – Стара Загора се е явил 34-годишен мъж от село Пшеничево, който заявил, че за времето от 19.00ч. на 19 ноември до 21.00ч. на 19 ноември неизвестен извършител е извършил кражба на мобилен телефон от магазина в  същото село. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ -  Стара Загора.

На 20 ноември в ОДМВР -  Стара Загора  е получен сигнал от 27-годишна жена от гр. Стара Загора, която заявила, че за времето от 18.00ч. до 20.00ч. на 20 ноември неизвестен извършител, е счупил двете странични огледала и срязал три броя гуми на лек автомобил  "Хюндай Акцент" , паркиран пред дома и в село Колена. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ - Стара Загора.

На 20 ноември в Първо РУ -  Стара Загора се е  явил 31-годишен мъж от гр. Стара Загора, който заявил, че за времето от 10.30ч. на 20 ноември до 11.00ч. на 20 ноември неизвестен извършител е извършил кражба на мъжки кожен портфейл със сум [ … ]

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани шест престъпления. Възникнал е един пожар със смъртен случай.

Бързи производства:

На 17 ноември в РУ – Гълъбово е започнато бързо производство срещу К.А., на 28г., от гр. Гълъбово, затова че 17 ноември по ул."Лозенец" в гр. Гълъбово,  е управлявал  л.а. "Фолксваген Голф" без да притежава СУМПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

В Първо РУ -  Стара Загора е образувано бързо производство срещу Ж.Б., на 25г., от гр. Стара Загора, затова че на 16 ноември до пътен възел на бул."Крайречен", е управлявал л.а."Форд Ескорт" след употреба на наркотично вещество - канабис, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ -  Стара Загора.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани две престъпления.

Бързи производства:

На 14 ноември в РУ -  Казанлък  е образувано бързо производство срещу Р.С., на 35г. от с. Едрево, общ. Николаево, затова че в с.Зимница, общ. Мъглиж, е управлявал л.а "Мерцедес", без да притежава СУМПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи и едно досъдебно производство срещу водачи на МПС. Разкрита е една кражба. Регистрирани са четири престъпления.

Разкрити престъпления:

На 07.11.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство срещу Е. Ж., на 40 г., затова че на 06.11.2016 г., около 08:30 ч., в Казанлък, по ул."Съединение", е управлявал л.а. „Фолксваген“ без да притежава СУМПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

На 07.11.2016 г. в сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо производство срещу Т. С., на 43 г., от гр. Стара Загора, затова че на 05.11.2016 г., в гр. Стара Загора, по ул."Д-р. Т. Стоянович ", е управлявал л.а. "Ланчия" без да притежава СУМПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани четири бързи производство и са  регистрирани пет престъпления.

Бързи производства:

На 31 октомври във Второ РУ -  Стара Загора е образувано бързо производство срещу С.Б., на 27г., от гр. Стара Загора,  затова че на същата дата на кръстовището на ул. "Зюмбюля Талимова" и ул. "Каменец" в гр.Стара Загора,  е управлявал л.а. "Опел Тигра", след употреба на наркотични вещества - бензодиазепини, установено с техническо средство. С.Б. е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ -  Стара Загора.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666