www.jazzfestkz.eu

Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Под ръководството на Районна прокуратура-Казанлък се провежда разследване за настъпило пътно-транспортно произшествие на възлово кръстовище в гр.Казанлък.

Районна прокуратура-Казанлък провежда разследване за настъпило пътно-транспортно произшествие на възлово кръстовище в гр. Казанлък. На 19 декември 2016 г., около 11.25 ч., на кръгово кръстовище в северната част на гр.Казанлък, товарен автомобил, марка “Мерцедес“, управляван от Д.Г., на 61 г., при нарушение на правила за движение е причинил пътно-транспортно произшествие. Товарният автомобил се е блъснал в жилищна кооперация,  находяща се на бул.“Освобождение“. При настъпване на произшествието са причинени имуществени щети по товарния автомобил,  по фасадата на кооперацията и по монтирано на нея съоръжение – газово табло, чиято кутия е била леко деформирано. С оглед правилата за безопасност газоподаването е било спряно незабавно и не е възникнала опасност за гражданите. Разследването се извършва за причиняване на пътно-транспортно произшествие по непредпазливост, от което са настъпили значителни имуществени вреди - престъпление по чл.343 ал.1 б.“А“ от Наказателния кодекс.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани две бързи производства. Регистрирано е едно престъпление.

Бързи производства:

На 18 декември  във  Второ  РУ -  Стара  Загора е започнато бързо производство срещу  А.Й., на 29 г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата по ул."Зюмбюля Талимова" в гр.Стара Загора, е управлявал л.а. "Пежо" след употреба на алкохол с концентрация 1,42 промила в издишания въздух, установено с техническо средство.  Водачът е задържан за срок до 24 часа.

продължава>

Тежкотоварен камион се блъсна в табло за газ, монтирано на стена от жилищна кооперация, на северния изход на Казанлък. Няма пострадали при инцидента, няма разрушения по сградата. Районът е отцепен и обезопасен, фирмата доставчик „Сити газ” е изключила подаването на газ в района, информира за ситуацията към момента началникът на РУ „Полиция” – Казанлък, Стойчо Крачолов. Водачът на тежкотоварния камион се намира в момента в Центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Разкрити са три престъпления и са извършени други   три престъпления.

Бързи производства:

На 09.12.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК, срещу В. О., на 20 г., от гр. Казанлък, затова че на 09.12.2016 г. в гр. Казанлък, по ул. "Стара планина", е управлявал л.а. "БМВ" след употреба на наркотично вещество - канабис, установено с техническо средство. Водачът е задържан в за срок до 24 ч. 

продължава>

Главният прокурор е наградил с грамота и отличие “служебна благодарност” Стоян Павлов от Районна прокуратура-Казанлък

Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил с грамота и отличие „служебна благодарност“ прокурор Стоян Павлов от Районна прокуратура-Казанлък. Предложението за неговото поощряване е направено от административния ръководител – районен прокурор Таня Димитрова, която му връчи отличието.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи производства и са разкрити три престъпления. Регистрирани са три престъпления и две ПТП.

Бързи производства

 

На 07.12.2016 г. в РУ – Казанлък е образувано бързо производство по чл. 343в, ал.2 от НК срещу 39-годишния Р.А., на 39г., от с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък, затова че на същата дата в гр.Крън управлява л.а.“Мерцедес“, без да е правоспособен водач, в едногодишен срок от наложено му по административен ред наказание за същото деяние.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора,  е образувано едно бързо производство и е задържано лице, участвало в извършването на три телефонни измами. Регистрирани са две престъпления.

Бързи производства:

На 04.12.2016 г., около 00:35 часа, в гр. Стара Загора, на кръстовището на ул."Герасим Папазчев" и ул."Хаджи Димитър Асенов", полицейски екип на Второ РУ – Стара Загора е спрял за проверка л.а."Опел Астра", управляван от С. С., на 27 г., от гр. Нова Загора. Водачът е тестван с техническо средство, което е е отчело положителна проба за употреба на канабис. С. С. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи и незабавни производства и е разкрито едно престъпление. Регистрирани са две пътнотранспортни произшествия с пострадали.

Бързи производства:

На.03.12.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато незабавно производство за престъпление по чл.343"б" от НК срещу Г. Г., на 30 г., от с. Дъбово, общ. Мъглиж, затова че на същата дата, в 00:10 ч., по път І-5, е управлявал собствения си л.а."БМВ Х5" след употреба на алкохол с концентрация 2,01 промила в издишания въздух, установено с техническо средство.  Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък.

продължава>

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 43-годишен мъж, който чрез използване на две непълнолетни лица е извършил кражба, държал е в дома си наркотични вещества и се е заканил с убийство на едно от лицата, свидетелстващи срещу него

 

Днес, 2 декември 2016 г., по искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Ангел Ф., на 43 г., привлечен като обвиняем за това, че на 27/28 ноември 2016 г., чрез използване на моторно превозно средство – лек автомобил, марка „Фолксваген Поло“, е отнел чужди движими вещи - 8 000 прясно засадени коренчета от маслодайна роза от които 4 000 броя от сорт „Дамасцена“ на стойност 4800 лв. и 4000 бр. от сорт „Радука“  на стойност 4 800 лв., или всичко на обща стойност 9 600 лв. от владението на пострадалия Р. П., без негово съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои- престъпление по чл.195 ал.1, т.4, предл. 1-во, връзка с чл.194 ал.1 от Наказателния кодекс.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две  бързи производства и са разкрити четири престъпления. Регистрирани са две престъпления.

Бързи производства:

На 01.12.2016 г., около 10.10 ч., полицейски екип на Първо РУ – Стара Загора спира на ЖП прелез, намиращ се в района на с. Горно Ботево, общ. Стара Загора, за изчакване на преминаващ влак. Докато спрелите автомобили чакат да се вдигне бариерата, л.а. "Фолксваген" предприема изпреварване на цялата колона и преминава през прелеза на червен сигнал и спусната бириера. Полицейските служители настигат автомобила и установяват, че същият се управлява от Ф. Ф., на 34 г., от с. Горно Ботево – неправоспособен водач. От извършената справка е установено, че водачът е управлявал МПС в едногодишен срок на наложено му наказание по административен ред за същото нарушение. В сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо производство по чл.343 "в", ал. 2 от НК. , а Ф. Ф. е задържан за срок до 24 ч.

На 01.12.2016 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл. 339, ал. 1 от НК срещу  Н. Р., на 61 г., от с. Средногорово, общ. Казанлък, затова че на същата дата, около 14.00 ч., в землището на с. Средногорово, общ. Казанлък, без надлежно разрешително е държал самоделно гладкоцевно оръжие - пушка. Н. Р. е задържан в РУ - Казанлък за срок до 24 часа.

Разкрити престъпления:

В бюлетин №335/30.11.2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на 8000 корена разсад от маслодайна роза, извършена в землището на с. Габарево, общ. Павел баня, за което в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на участък - Павел баня и РУ – Казанлък е установено, че извършители на деянието са М. П., на 30 г., от с. Габарево и А. Ф., на 43 г., от гр. Казанлък.

При извършено претърсване на обитавана от А. Ф. къща в с. Габарево са открити части от разсад от маслодайна роза и 234,9 грама наркотично вещество - марихуана. При последвало претърсване в дома на брата на А. Ф. – М. Ф., на 47 г., от гр. Карлово, са открити 2020 бр. корени от маслодайна роза, предмет на престъплението. Същите са предадени доброволно и са върнати на собственика им. М. П. и А. Ф. са задържани първоначално за срок до 24 часа в РУ – Казанлък, а на 01.12.2016 г. А. Ф. е привлечен, като обвиняем и е  задържан за срок от 72 ч. с постановление на РП - Казанлък.

На 01.12.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е извършена проверка на къща в с. Калояновец, общ. Стара Загора, собственост 73 годишната К. А. Намерени са 1,30 пространствени куб. метра дърва, немаркирани с контролна горска марка и без превозен билет. Образувано е досъдено производство.

На 01.12.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е извършена проверка на къща с. Калояновец, общ. Стара Загора, обитавана от 49 годишната Г. М. Намерени са 3 пространствени куб. метра дърва, немаркирани с контролна горска марка и без превозен би [ … ]

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666