Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и са регистрирани три престъпления.

Бързи  производства:

На 28.01.2017 год., около 01.30 часа, в гр. Стара Загора, на ул. "Христина Морфова", полицейски екп на Първо РУ – Стара Загора е спрял за проверка л. а. "Нисан Алмера", управляван от М. И., на 31 г., от гр. Стара Загора. При извършване на проверката е установено, че водачът няма сключена задължителна застраховка "Гражданска отговорност" и автомобилът не е преминал годишен технически преглед. С цел да не му бъде съставен АУАН, М. И. е пуснал в купето на служебния автомобил банкнота от 50 лева. Задържан е за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора и е образувано бързо производство за престъпление по чл. 304а от НК. 

продължава>

Районна прокуратура-Казанлък предаде предаде на съд 89 лица, управлявали автомобили след употреба на алкохол или наркотични вещества през 2016 г.

По актове на Районна прокуратура-Казанлък през 2016 г. са били предадени на съд и осъдени 89 лица за управление на моторно превозно средство под въздействието на алкохол или наркотични вещества.  Наложени са 14 ефективни наказания „лишаване от свобода“, 71 условни наказания и 26 наказания „глоба“. Спрямо всички правоспособни водачи е наложено и наказание “лишаване от право да управлява моторно превозно средство“ за определен срок.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани десет бързи производства и са  регистрирани две престъпления. Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 26.01.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.235 от НК, срещу Ю.П., на 45г., от с.Шейново, затова че с т.а. "Ситроен Дъмпер" е превозвал около 3 куб.м. дърва за огрев без документи, удостоверяващи произхода им.  Ю. П. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Казанлък.

На 26.01.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.343в , ал.2 от НК, срещу А.К., на 23г., от с.Ясеново, общ. Казанлък, затова че на същата дата е управлявал л.а. "Опел Комбо" без свидетелство за управление на МПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

продължава>

Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 19-годишен младеж за опит за палеж на сграда

Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем Любомир Х., на 19 г., за това, че направил опит да запали сграда, собственост на другиго, представляваща имущество със значителна стойност, като деянието е останало недовършено, поради независещи от дееца причини - престъпление по чл.330, ал.1  вр. чл.18,ал.1 от Наказателния кодекс.

 

В хода на образуваното срещу обв. Любомир Х. досъдебно производство е установено, че на 22 януари 2017 г., късно вечерта, обвиняемият със свои приятели били в дома му  в гр. Стара Загора. Те консумирали алкохол. След полунощ по мобилния телефон на майката на обвиняемия се обадил мъж, който живеел наблизо. Подразнен от късното обаждане, обв. Любомир Х. първоначално отправил закани в телефонен разговор, след което предприел действия по приготвяне на коктейли “Молотов“. В три бутилки налял запалителна течност и поставил парцали от работилницата на баща си. В тъмната част на денонощието, след 2 часа, обв. Любомир Х. отишъл до имота на съседа си, като носел със себе си и трите бутилки със запалителна течност. Той счупил стъклото на прозорец на къщата, запалил парцалите и хвърлил бутилките във вътрешността на къщата. Изчакал да види, че в стаята започва да гори, след което избягал и се прибрал в дома си. Собственикът на запаления имот сам изгасил възникналия пожар, като сигнализирал органите на полицията.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи производства и е регистрирано едно престъпление. Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие със смъртен случай.

Бързи производства:

На 25.01.2017 г. в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР -  Стара Загора е образувано бързо производство срещу Й. Д, на 33г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата по  ул."Промишлена" в гр. Стара Загора, е управлявал л.а."Фолксваген Пасат"  без свидетелство за управление на МПС, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение. Водачът е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ -  Стара Загора. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и е настъпило едно пътнотранспортно произшествие с пострадали.

Бързи производства:

На 14.01.2017 г., в 04.30 ч., в гр. Стара Загора, на кръстовището на ул. "Хаджи Димитър Асенов" и ул."Цар Калоян", полицейски екип на Второ РУ – Стара Загора е спрял за проверка л.а."БМВ", управляван от Л. Ч., на 24 г., от гр. Мъглиж. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 1.24 промила алкохол в издишания въздух. Във Второ РУ - Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б ал.1 от НК, а Л. Ч. е задържан за срок до 24 часа. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са  регистрирани три престъпления. Настъпило е едно пътнотранспортно произшествие с пострадал пешеходец.

Бързи производства:

На 13.01.2017 г.  в РУ - Казанлък  е образувано бързо производство по чл. 343б, ал. 3 от НК срещу М. М., на 18 г., от гр. Казанлък, затова че на същата дата в гр. Казанлък, по ул. ''Кенали'', е управлявал л.а. „Мазда“  след употреба на наркотични вещества - амфетамин  и канабис, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък .

продължава>

Районна прокуратура-Казанлък внесе в съда обвинителен акт срещу Валери С., на 32 г., за това, че в условията на опасен рецидив и продължавано престъпление с цел да набави за себе си имотна облага /парични средства/, е възбудил и поддържал заблуждение у три лица и с това им причинил имотна вреда   - престъпление  по чл.211, вр. с чл.209 ал.1 вр. с чл.29 ал.1 букв. „а“  и б.“б“,  вр. с чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са регистрирани три престъпления, две от които са разкрити.

Разкрити престъпления:

На 25.12.2016 г., около 02.20 ч., в РУ - Казанлък е получено съобщение от оператор на частна охранителна фирма за задържано лице в кафе-аперитив, намиращ се в с. Овощник. На място е установено, че М. С., на 18 г., от гр. Мъглиж, е проникнал в заведението и е отнел сумата от 175 лв. Същият е задържан в обекта от служители на охранителната фирма, които са били изпратени на място при задействие на сигнално-охранителната техника. М. С. е задържан за срок до 24 ч. в РУ - Казанлък. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.195, ал.1, т.4 от НК. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са започнати четири бързи производства.

Бързи производства:

На 24.12.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.343"б", ал.3 от НК срещу Н. Г., на 22 г., от гр. Казанлък, затова че на същата дата, около 16.27 ч., в гр. Казанлък, по бул."Освобождение", е управлявал л.а. "Мерцедес" след употреба на наркотично вещество - канабис, установено с техническо средство. Н. Г. е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666