Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са разкрити две престъпления. Регистрирани са  шест престъпления. Настъпило е едно тежко пътнотранспортно произшествие с един загинал и двама ранени.

Бързи производства:

На 24.02.2017 г. в РУ - Чирпан е получено съобщение от 61 годишна жена от гр. Чирпан, че на 23.02.2017 г., около 18.30 ч., в гр. Чирпан, на ул."Стоян Заимов", две неизвестни лица са я съборили на земята и чрез използване на сила са и отнели дамска чанта. От проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на престъплението – И. А., на 20 г. от гр. Чирпан и  16 годишен младеж от гр. Пловдив. Лицата са  задържан за срок до 24 часа в РУ - Чирпан. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 198, ал.1 от НК.

продължава>

Днес, 22 февруари 2017 г., Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняем Мирчо К., на 30 г., за  това, че чрез използване на сила е отнел чужди движими вещи - престъпление по чл.198 ал.1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че на 16 февруари 2017 г. в гр. Казанлък, около 20 часа, обв. Мирчо К. нападнал в гръб 58-годишна жена, която се прибирала към дома си. Той я хванал за устата и със силно дърпане отнел работната й чанта с намиращите се в нея 1 400 лв.,  два мобилни телефона , служебна документация, пет броя флаш памет, печат и др.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са  регистрирани три престъпления.  Разкрито е едно престъпление.

Разкрити престъпления:

В бюлетин № 49/18.02.2017 г. на ОДМВР - Стара Загора е отразено съобщение, че 39 годишен мъж, който е отдал под наем апартамент в гр. Стара Загора на ул. „Димчо Стаев“, е установил, че наемателят е изнесъл имуществото си и че от апартамента липсват хладилник и пералня. По случая във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.206 от НК. От извършените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РУ – Стара Загора, е установен извършителя на деянието – Т.К., на 34 г. от гр. Стара Загора. Работата по случая продължава.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и е  регистрирано едно престъпление.  Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 19.02.2017 г. в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение за извършена кражба на 2 бр. бутилка уиски от хранителен магазин, намиращ се на бул. "Митрополит Методи Кусев" в гр. Стара Загора. На място е изпратен полицейски екип на Първо РУ - Стара Загора, който е установил извършителя на кражбата - И. Г., на 27г., от гр. Стара Загора. Същият е задържан в Първо РУ - Стара Загора за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.194, ал.1 от НК.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и е  регистрирано  едно престъпление. Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 15.02.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345,ал.2, вр. с ал.1 от НК срещу С.П., на 48г., от гр. Казанлък – неправоспособен водач на МПС, затова че на същата дата в гр. Казанлък, по бул."Княз Ал. Батенберг", е управлявал мотопед без регистрационна табела. При извършена проверка е установено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред.

продължава>

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Чирпан е осъдена Гюнюл А.,на 32 г., за това, че в съучастие с неустановено лице, като съизвършител с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага е поддържала заблуждение у друго лице и с това му причинила имотна вреда в размер на 4 800 лева -  престъпление по чл. 209, ал. 1 във връзка с чл. 20, ал. 2 във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс. Районен съд-Чирпан е наложил наказание от една година лишаване от свобода условно с три години изпитателен срок.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са регистрирани четири престъпления.

Бързи производства:

На 08.02.2017 г. във Второ РУ - Стара Загора e образувано бързо производство  за престъпление по чл.354а, ал.5, вр. ал.3, т.1 от НК срещу С. П., на 31 г. от гр. Стара Загора, затова че при извършена полицейска проверка от служители на Второ РУ - Стара Загора е установено, че държи в себе си хартиен плик с кафяво прахообразно вещество – хероин, с тегло 0.26 гр. С. П. е задържан за срок до 24 часа.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани три престъпления. Възникнал е един пожар.

Бързи производства:

На 08.02.2017 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.343б от НК срещу П.Г., на 45г., от гр. Казанлък, затова че на 08.02.2017 г. в с. Енина, общ.Казанлък, е управлявал л.а."Мазда" след употреба на алкохол с концентрация 1,46 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Водачът е задържан в РУ - Казанлък за срок до 24 часа. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи производства и е  регистрирано едно престъпление. Разкрито е едно престъпление.

Бързи производства:

На 30.01.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.235, ал.1 от НК срещу А. С., на 54 г., от с.Шейново, затова че е съхранявал в дома си в същото село незаконно придобити 3.5 куб.м. дърва за огрев. А.С. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Казанлък

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и са регистрирани три престъпления.

Бързи  производства:

На 28.01.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.343в, ал.2 от НК, срещу К. А., на  37 г., от с. Паничерево, общ. Гурково, затова че на същата дата, в с. Паничерево, по ул.''Дружба'', е управлявал л.а. "Ауди Q7" в едногодишeн срок от наложено му наказание по административен ред за управление на МПС без СУМПС. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666