Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

КРИМИ НОВИНИ

Криминална хроника - 12 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са настъпили три пътно-транспортни произшествия с два смъртни случая.

Пътно-транспортни произшествия

На 11 септември, около 07.00 ч., по път ІІІ - 608, в посока север - юг се е движил л. а. "Форд", управляван от 21 год [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 11 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани три бързи производства  и са разкрити две престъпления.

Бързи производства

На 10.09.2016 г. в сектор „Пътна полиция“, ОДМВР – Стара Загора, е започнато бързо производство за престъпление по чл. 343в, ал. [ … ]

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняеми и задържа двама мъже за телефонна измама

Днес, 9 септември 2016 г., Районна прокуратура- Казанлък привлече като обвиняеми Иван Д., на 37 г. от гр. Горна Оряховица, и Колю Д., на 49 г., от гр. Горна Оряховица, за това, че при условията на продължавано престъпление – на два пъти са възбудили и поддържали заблуждение у 69-годишна жена, като [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 9 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са разкрити две  престъпления. Образувано е едно бързо производство  и са регистрирани  две престъпления.

Бързо производство

На 07 септември  в РУ - Казанлък е образувано бързо производство срещу С.А., на 53 г., от гр. [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 8 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са  разкрити две престъпления. Образувани три  бързи производства  и са регистрирани  две престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия.

Бързо производство

На 07 септември  в РУ - Казанлък е започнато б [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 7 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно незабавно производство.  Регистрирани  са две престъпления.

Бързо производство

На 06 септември  в РУ- Казанлък е започнато незабавно производство срещу  М.П., на 26 г., от с.Шейново, общ.Казанлък, за [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 6 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства, разкрито е едно престъпление и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 05.09.2016 г. в Сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 5 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувано четири бързи производства, разкрито е едно престъпление и е регистрирано едно престъпление.

Бързи полицейски производства

На 04.09.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство срещу  В. П., на [ … ]

продължава>

 

Криминалната обстановка в региона през уикенда

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувано три бързи производства и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 03.09.2016 г. във Второ РУ – Стара Загора е започнато бързо производство срещу Б. М., на 20 г., от гр. Стара За [ … ]

продължава>

 

Двама бяха подведени под отговорност за обида на полицаи

Районна прокуратура – Казанлък привлече като обвиняеми две лица за непристойни действия спрямо полицейски служители

Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняеми по бързо производство Кирил К., на 49 г., и Софка С., на 50 г., за това, че в съучастие са извършили непристойни действия, грубо [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 1 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и едно незабавно производство. Регистрирани са три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 31 август, при проведени ПСД - пре [ … ]

продължава>

 

ОСНОВНИ „СЦЕНАРИИ”, ИЗПОЛЗВАНИ ОТ ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ:

1. „СЪДЕЙСТВИЕ НА ПОЛИЦИЯТА ЗА ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ“:

На стационарния Ви телефон се обажда мъж, който заявява, че е служител на полицията (обикновено се представя за началник), информира Ви, че в момента тече полицейска операция и иска съдействието Ви за задържане на телефонни измамни [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 31 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство.Разкрити са три престъпления и са регистрирани две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 30 август  в РУ -  Казанлък е започнато бързо производство срещу  Д.И. на 24г., от [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 30 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Регистрирани са четири престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Бързи полицейски производства

На 29 август  в сектор "Пътна Полиция" е образувано [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 29 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Настъпили са четири пътно-транспортни произшествия.

Бързи полицейски производства

На 28 август  във Второ РУ- Стара Загора е започнато бързо производство  срещу Б.И., на 55 г., от [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 26 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са започнати четири бързи полицейски производства и са регистрирани три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадали.

Започнати бързи полицейски производства

На 24.08.2016 г., в гр. Стара [ … ]

продължава>

 

Казанлъшки полицаи задържаха автоджамбаз в Хаджи Димитрово

Целенасочените оперативно-издирвателни действия на криминалистите стартирали след регистрирани през месец август т.г. множество кражби на моторни превозни средства на територията на Старозагорска област. В хода на разследването днес, в землището на с. Шейново, е задържан И.А. /24г./ - криминално п [ … ]

продължава>

 

Криминалната обстановка в региона през уикенда

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързo полицейско производство и е разкрито едно престъпление. Регистрирани са две престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадали.

Бързи полицейски производства

На 21.08.20 [ … ]

продължава>

 

В ОДМВР – Стара Загора e разпореденo извършване на проверка за проявено насилие към задържан

За проведена специализирана полицейска операция за лица, занимаващи се с разпространение на наркотици на територията на град Стара Загора информация бе предоставена в бюлетин на  ОДМВР – Стара Загора от 19 август. Припомняме, че на 17 август около 17.30 ч., в района на бензиностанция, намираща се [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 20 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства. Регистрирани са две престъпления. Настъпили са три тежки пътно-транспортни произшествия.

Бързи полицейски производства

На 19.08.2016 г., в сектор "Пътна полиция", ОДМВР [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 19 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи полицейски производства. Разкрито е едно престъпление и са регистрирани две престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Бързи полицейски производства

На 17.08. [ … ]

продължава>

 

Взривиха лек автомобил в Стара Загора

На 18.08.2016 г., около 04:00 ч,. на тел.112 във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение за взривен лек автомобил в гр. Стара Загора на ул. "Генерал Столетов". При извршения оглед е установено, че около 03:40 ч. на 18.08.2016 г. неизвестен извършител е задействал самоделно взривно устройство [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 18 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи полицейски производства. Разкрити са три едно престъпления и са регистрирани пет престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Бързи полицейски производства:

На [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 16 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е разкрито едно престъпление. Регистрирани са две престъпления и са настъпили три пътно-транспортни произшествия.

Разкрити престъпления

На 16.08.2016 г., около 03:40 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "Богдан", служители [ … ]

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък извършва разследване за изтичане на газ от цистерна в гр. Николаево

Районна прокуратура-Казанлък извършва разследване по образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за това, че на 17 август 2016 г. в гр. Николаево, обл. Стара Загора в акцизен склад за пропан-бутан е съхранявал не по установения ред опасно вещество, като с това е създал опасност з [ … ]

продължава>

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: