Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Бързи полицейски производства

На 21 юни, около 17,05ч., на бул.”Славянски” в гр.Стара Загора, екип на сектор „Пътна полиция” – Стара Загора е спрял за проверка л.а.”Фолксваген Голф”, управляван от неправоспособния М.К. на 26 години от гр.Стара Загора. При извършена справка е установено, че М.К. управлява МПС в едногодишния срок от наложено му административен ред наказание за управление на МПС без съответното свидетелство. Образувано е бързо полицейско производство.

продължава>

Бързи полицейски производства

На 21 юни, около 02,20ч., на ул.”Одринска епопея” в гр.Стара Загора, екип на Второ РУ – Стара Загора е спрял за проверка мотоциклет „Хонда”, управляван от 31-годишния М.Ц. от гр.Стара Загора. При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол, същото е отчело 1,52 промила. На М.Ц. е издаден талон за медицинско изследване и е задържан да срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

продължава>

Бързи полицейски производства

На 20 юни, около 22,10ч., в с.Ягода, екип на Участък – Мъглиж е спрял за проверка л.а.”Опел”, управляван от 50-годишния Р.Р. гр.Мъглиж. При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол, същото е отчело 1,23 промила. На Р.Р. е издаден талон за медицинско изследване и му е взета кръвна проба за анализ. Задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

продължава>

Бързи полицейски производства

На 19 юни, около 13,50ч., на ул.”Бенковска” в гр.Николаево, екип на Участък – Гурково е спрял за проверка л.а.”БМВ Х5”, управляван от неправоспособния Г.Ч. на 30 години от с.Бузовград. При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол, същото е отчело 2,67 промила. Г.Ч. е отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

продължава>

На 19.06.2016 г., около 09:43 ч., по АМ "Тракия", в посока изток, се е движил л.а. "Пежо 207", управляван от 88-годишен водач от гр. Бургас. На км. 223+800, по неизяснени към момента причини, автомобилът се блъска с предната си дясна част в движещият се в същата посока т.а. "Рено Магнум", управляван от 30-годишен мъж, излиза от лентата за движение, преминава през предпазна мантинела и предпазна мрежа и спира в крайпътна нива. 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666