Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Бързи полицейски производства

На 13 юли, около 17.00 ч., в гр. Стара Загора, на ул.,,Стамо Пулев", в района на бензиностанция ,,Петрол" е извършена проверка на лицата И.А., на 26 години, от гр. Стара Загора и П.Б., на 25 години от гр. Раднево. При извършения личен обиск на И. А. е намерено и иззето пликче съдържащо белезникаво прахообразно вещество – амфетамин, около 4 гр., а при извършено престърсване на л. а.  “Опел Комбо”, управляван от П. Б., е намерена и е иззета кутия от цигари, с намиращо се в нея пликче със зелена тревиста маса – марихуана, 3.7 гр амфетамин. Образувани са бързи производства. Лицата са задържани за срок от 72 часа с постановление на РП – Стара Загора. 

продължава>

На 12.07.2016 г., около 10.20 ч., по път I–5, в посока към юг, се е движил т.а. “Мерцедес Спринтер”, управляван от 31-годишен водач от гр. Сандански. На разклона за с. Загоре, общ. Стара Загора настъпил сблъсък с внезапно навлезлия на път I–5, с маневра „десен завой“ л.а. “Опел Кадет”,  управляван от 59-годишен водач от с. Загоре.

продължава>

Бързи полицейски производства

На 12 юли, около 01:25ч., в гр. Стара Загора на бул."Ц.С.Велики" е спрян за проверка л.а. "Пежо" с водач Б.К., на 43 г., от гр. Стара Загора. Водача е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 2,48 промила алкохол в издишания въздух. Б. К. е отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

продължава>

Бързи полицейски производства

На 29 юни, около 00,40ч., на ул.”М-р Таньо Кавалджиев” в гр.Стара Загора, екип на Второ РУ – Стара Загора е спрял за проверка л.а.”Хонда”, управляван от 42-годишния Г.С. от гр.Пловдив. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 1,28 промила. Издаден му е талон за медицинско изследване. Г.С. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са разкрити шест и са регистрирани три престъпления и две пътно-транспортни произшествия.

Разкрити престъпления

В периода от 31 май до 27 юни във Второ РУ – Стара Загора са образувани четири досъдебни производства срещу неизвестен извършител за извършени кражби на медни части и елементи от Локомотивно депо – Стара Загора. От проведените оперативно – издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянията – А.Д. на 24 години и Г.И. на 31 години, и двамата от гр.Стара Загора, и А.Й. на 31 години от с.Динево, обл.Хасково. Тримата са задържани за срок до 24 часа. Работата по документиране и установяване на цялостната им престъпна дейност продължава.

продължава>

Бързи полицейски производства

На 26 юни в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 20-годишния М.С. от гр.Казанлък, затова че в 13,25ч. на същата дата, по ул.”Кремена” в гр.Казанлък, управлява л.а.”Хюндай” с регистрационна табела, която не е издадена от съответните органи. М.С. е задържан за срок до 24 часа.

продължава>

На 25.06.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора са извършени ПСД – претърсване и изземване, в къща, намираща се в гр. Стара Загора на ул. "Околчица". В двора на къщата, обитавана от С. М., на 30 г., са намерении и иззети четири броя найлонови чували със ситно нарязана тревиста маса с мирис на тютюн и един брой полиетиленова торба с дръжки, съдържаща ситно нарязана тревиста маса с мирис на тютюн, с общо тегло около 40 кг., без акцизен бандерол.

Във Второ РУ – Стара Загора срещу С. М. е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.234, ал. 1 от НК.

продължава>

В информационен бюлетин № 176/24.06.2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразен възникнал конфликт между група младежи на възраст 16 – 18 г. в кв. „Казански”, гр. Стара Загора, при който е нанесен побой над 18-годишен младеж.

От проведените ОИМ от служители на Второ РУ – Стара Загора са установени извършителите на деянието – трима младежи, на 18, 17  и 16 години, всички от гр. Стара Загора. Същите са задържани за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора. Работата по случая продължава.

продължава>

Бързи полицейски производства

На 24 юни в сектор „Пътна полиция” – Стара Загора е започнато бързо полицейско производство срещу 36-годишния И.О. от с.Енина, затова че около 01,45ч. на същата дата, по ул.”Хан Аспарух” в гр.Стара Загора, управлява л.а.”Опел Корса” след употреба на алкохол – 3,51 промила, установено с техническо средство. На водача е съставен АУАН по ЗДвП и му е взета кръвна проба за анализ. И.О. е задържан за срок до 24 часа.

продължава>

Районна прокуратура-Казанлък се самосезира и възложи проверка по повод публикации в „БГНЕС и  „Press TV“ относно изнесени данни за организиране или участие в провеждането на боеве с животни, както и отглеждането им с такава цел – престъпление по 325а ал. 1 от Наказателния кодекс.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666