Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

КРИМИ НОВИНИ

Криминална хроника - 30 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Регистрирани са четири престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Бързи полицейски производства

На 29 август  в сектор "Пътна Полиция" е образувано [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 29 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Настъпили са четири пътно-транспортни произшествия.

Бързи полицейски производства

На 28 август  във Второ РУ- Стара Загора е започнато бързо производство  срещу Б.И., на 55 г., от [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 26 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са започнати четири бързи полицейски производства и са регистрирани три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадали.

Започнати бързи полицейски производства

На 24.08.2016 г., в гр. Стара [ … ]

продължава>

 

Казанлъшки полицаи задържаха автоджамбаз в Хаджи Димитрово

Целенасочените оперативно-издирвателни действия на криминалистите стартирали след регистрирани през месец август т.г. множество кражби на моторни превозни средства на територията на Старозагорска област. В хода на разследването днес, в землището на с. Шейново, е задържан И.А. /24г./ - криминално п [ … ]

продължава>

 

Криминалната обстановка в региона през уикенда

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързo полицейско производство и е разкрито едно престъпление. Регистрирани са две престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадали.

Бързи полицейски производства

На 21.08.20 [ … ]

продължава>

 

В ОДМВР – Стара Загора e разпореденo извършване на проверка за проявено насилие към задържан

За проведена специализирана полицейска операция за лица, занимаващи се с разпространение на наркотици на територията на град Стара Загора информация бе предоставена в бюлетин на  ОДМВР – Стара Загора от 19 август. Припомняме, че на 17 август около 17.30 ч., в района на бензиностанция, намираща се [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 20 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства. Регистрирани са две престъпления. Настъпили са три тежки пътно-транспортни произшествия.

Бързи полицейски производства

На 19.08.2016 г., в сектор "Пътна полиция", ОДМВР [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 19 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи полицейски производства. Разкрито е едно престъпление и са регистрирани две престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Бързи полицейски производства

На 17.08. [ … ]

продължава>

 

Взривиха лек автомобил в Стара Загора

На 18.08.2016 г., около 04:00 ч,. на тел.112 във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение за взривен лек автомобил в гр. Стара Загора на ул. "Генерал Столетов". При извршения оглед е установено, че около 03:40 ч. на 18.08.2016 г. неизвестен извършител е задействал самоделно взривно устройство [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 18 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи полицейски производства. Разкрити са три едно престъпления и са регистрирани пет престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Бързи полицейски производства:

На [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 16 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е разкрито едно престъпление. Регистрирани са две престъпления и са настъпили три пътно-транспортни произшествия.

Разкрити престъпления

На 16.08.2016 г., около 03:40 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "Богдан", служители [ … ]

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък извършва разследване за изтичане на газ от цистерна в гр. Николаево

Районна прокуратура-Казанлък извършва разследване по образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за това, че на 17 август 2016 г. в гр. Николаево, обл. Стара Загора в акцизен склад за пропан-бутан е съхранявал не по установения ред опасно вещество, като с това е създал опасност з [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 16 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е разкрито едно престъпление. Регистрирани са три престъпления и са настъпили три пътно-транспортни произшествия.

Разкрити престъпления

В бюлетин №225/2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено, че на 11.08.2016 г. в [ … ]

продължава>

 

Криминалната обстановка в региона през уикенда

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства и са регистрирани две престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 13.08.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо прои [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 13 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи полицейски производства,  разкрити са три престъпления и са регистрирани шест престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадал водач.

Бързи полицейски производства

На [ … ]

продължава>

 

Съдът остави в ареста крадец от Николаево

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж за грабеж на пари

Днес, 12  август 2016 г., по искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо  Рашо А., на 20 г., о [ … ]

продължава>

 

Полицаи от ОДМВР-Стара Загора задържаха 65-годишен за опит за убийство

Към 9.36 часа в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в база на транспортна фирма на ул. „Хан Аспарух“ в областния град. Изпратените полицейски екипи установили самоличността на пострадалия - 46-годишен от Стара Загора, с рана от огнестрелно оръжие. Той е откаран от екип на ЦСМП в болницата [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 12 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са регистрирани пет. Настъпило е едно тежко пътнотранспортно произшестви със загинал човек.

Бързи полицейски производства

На 12 август, в гр. Стара Загора, на бул. ,,Цар Симеон Ве [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 6 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи полицейски производства. Извършени са четири престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия.

Бързи полицейски производства

На 05.08.2016 г. в РУ - Гълъбово е започнато бързо прои [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 5 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство, разкрити са две престъпления и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 04 август във  Второ РУ -Ст.Загора  е образувано бързо производство срещу Д.П., на [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 3 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство, разкрити са две  престъпления и са регистрирани две престъпления. Настъпило е едно  пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 02 август във Второ РУ- Ст. Заг [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 2 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства, разкрити са две престъпления и са регистрирани четири престъпления. Настъпило е едно пътнотранспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 01 август  в РУ – Раднево е обр [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 1 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е започнато едно бързо производство и са разкрити две престъпления. Не са настъпили пътнотранспортни произшествия.

Бързи производства

На 01 август в РУ – Гълъбово е образувано бързо производство срещу И.Б., на 46г. от г [ … ]

продължава>

 

Криминалната обстановка в региона през уикенда

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства и са извършени две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 30.07.2016 г., в 02.30 ч., в гр. Стара Загора, на кръстовището на улиците "Св. Княз Борис" и "Подп. Кали [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 29 юли 2016

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са започнати четири бързи производства, разкрито е едно и е регистрирано едно престъпление.Настъпи ли са са четири пътнотранспортни произшествия.

Бързи производства

На 29 юли  в 02.10 ч в гр. Стара Загора по ул. ''Авгус [ … ]

продължава>

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: