Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са започнати три бързи производства, разкрити са три и са регистрирани пет престъпления. Няма пътнотранспортни произшествия.

Бързи производства

На  27 юли  е започнато бързо производство по описа на РУ-гр. Казанлък срещу З.С.,на 39г. от с. Горно Сахране, общ. Павел Баня, затова че на 27 юли  около 12.15 ч. в  с. Горно Сахране, общ. Павел Баня,  е управлявал л.а. "Пежо" в едногодишния срок от наказването му по административен ред за управление на МПС без свидетелство за управление. Образувано е бързо производство по описа на Ру- Казанлък. З.С., е задържан в РУ- Казанлък за срок до 24 ч. Работата по случая продължава.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са разкрити четири и са регистрирани две престъпления. Настъпили са две пътнотранспортни произшествия.

Разкрити престъпления

На 26 юли  в 10:29 ч. от  тел.112 в ОДМВР Стара Загора е получен сигнал от лицето С.Ш., на 41г. от гр.  Стара Загора, че  е открила трупа на чичо си Б.Д, на 62г. в дома му на ул. «Чая» в Ст.Загора, както и множество следи от кръв. От извършения оглед е  установено, че неизвестно лице с нож е нанесло порезни рани в областта на корема и слабините на мъжа, като в резултат на кръвозагуба е настъпила смъртта му. От проведените оперативно- издирвателни мероприятия на служители при ОДМВР и Второ  РУ Стара Загора е установен и задържан извършителя на престъплението М.Г., на 18г. от гр. Стара Загора. На М.Г. е повдигнато обвинение и е задържана за срок до 72 часа с постановление на ОП – Ст.Загора. Работата по изясняване на случая и документиране на престъплението продължава.  

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство, разкрито е едно и са регистрирани три престъпления. Настъпило е 1 пътнотранспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 25 юли около 00.35 ч. в гр. Стара Загора на  ул."Старозагорско Въстание", екип на Второ  РУ- Ст.Загора спира за проверка  л.а. ''Фолксваген Голф'', упрвляван от В.Т., на 43г. от гр.Стара Загора. В хода на проверката жената е тествана за употреба на алкохол с техническо средство "Алкотест Дрегер ", който отчита наличие на алкохол 1.56 промила в издишаният въздух. Същата е задържана във Второ  РУ- Ст.Загора за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и са   регистрирани две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 24 юли  в 21.40 ч. екип на  Второ РУ - Ст.Загора е спрял  за проверка , в кв."Трите Чучура", л.а. "Мерцедес" управляван от К.И, на 25г. от гр. Ст.Загора. По време на проверката е установено, че в багажното отделение, К.И превозва ловно оръжие "ИЖ 43м", кал. 12  без разрешително, за което е дал обяснение, че не е негова собственост. Извършено е претърсване на л.а., при което е иззето горепосоченото оръжие. По случая е образувано бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са разкрити две престъпления и е  регистрирано едно престъпление с неизвестен извършител. Проведена е СПО по линия „безопасност на движението по пътищата“.

Разкрити престъпления

На 23.07.2016 г. в РУ - Казанлък е получен сигнал за разбита входна врата на магазин за хранителни стоки в гр. Шипка. На място е установено, че за времето от 20:50 ч. на 22.07.2016 г. до 06:30 ч. на 23.07.2016 г., неизвестен извършител, след като е взломил входната врата на магазин за хранителни стоки, намиращ се в Младежки дом, гр. Шипка, е извършил кражба на неустановено към момента количество алкохолни напитки, голямо количество цигари от различни марки, захарни и шоколадови изделия, кафета, хранителни продукти, запалки и други вещи и предмети. При проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ – Казанлък е установено, че извършител на престъплението е А. М., на 44 г. от гр. Шипка. Същият е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.195, ал.1, т.3, от НК.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувано четири бързи полицейски производства. Разкрито е едно престъпление и са регистрирани две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 22.07.2016 г., в 08:30 ч., в Участък - Гурково при РУ – Казанлък, е получено съобщение, че за времето от 21:00 ч. на 21.07.2016 г. до 08:00 ч. на 22.07.2016 г., неизвестен извършител е извършил кражба на неустановен брой бали люцерна от нива,  намираща се в землището на с. Елхово. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители от Участък – Гурково, в двора на Д. Ж, на 35 г., от с. Ветрен, общ. Мъглиж, са открити 2 бали люцерна с общо тегло 800 кг., на стойност 140 лв., в двора на И. Щ., на 22 г., от с. Ветрен, са открити също 2 бали люцерна с общо тегло 800 кг., на стойност 140 лв., а в двора на И. М., на 23 г., от с. Ветрен, е открита 1 бала люцерна с тегло 400 кг., на стойност 70 лв. Срещу лицата в РУ – Казанлък са образувани бързи производства за извършени престъпления по чл.194, ал.1 от НК. Същите са задържани за срок до 24 часа. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани седем бързи полицейски производства, регистрирани са четири престъпления и едно тежко пътно-транспортно произшествие със загинал водач.

Бързи полицейски производства

На 19.07.2016 г. от служители на Участък – Гурково при РУ – Казанлък, са проведени процесуално-следствени действия в домове в гр. Николаево, във връзка с получен сигнал за извършена кражба на бали сено от землището на с. Елхово, общ. Николаево. Образувани са бързи производства срещу: И. Г., на 22 г., от гр. Николаево, затова че на 18.07.2016 год., около 22.00 часа, от землището на с. Елхово, е извършил кражба на 1 бала сено, на стойност около 200 лева и срещу Д. Ц., на 26 г., от гр. Николаево, затова, че на неустановена към момента дата от месец юли 2016 г., от землището на с. Елхово, е извършил кражба на 1 бала сено  и 1 бала слама, на стойност около 400 лева. 

продължава>

Бързи полицейски производства

На 18.07.2016 г., в 18:25 ч., в РУ - Раднево е получен сигнал за ПТП в с. Знаменосец, общ. Раднево. Установено е, че на ул. "Роза", л.а."Киа Каренс", управляван от Д. Г., на 53 г., от гр. Раднево, при разминаване навлиза в лентата за насрещно движение и се удря странично в л.а."Тойота Авенсис", управляван от  20 годишен водач от гр. Стара Загора. При настъпилото ПТП са нанесени значителни материални щети по двата автомобила. Водачите са теставани за алкохол с техническо средство, което е отчело отрицателен резултат за водача на л.а. “Тойота” и 2,23 промила алкохол в издишания въздух на Д. Г. Образувано е бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са разкрити три престъпления и са регистрирани четири престъпления. Настъпили са  две пътно-транспортни произшествия с ранени лица.

Разкрити престъпления:

На 15.07.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления свързани с разпространение и държане на наркотични вещества. Извършена е проверка на л.а. “БМВ”, управляван от А. С., на 51 г. от гр. Стара Загора, като у пътуващата в лекия автомобил Р. Б., на 41 г. от гр. Стара Загора, е намерено и иззето пакетче, съдържащо бяло прахообразно вещество, за което, след извършена физикохимическа експертиза, е установено, че е метаамфетамин, 0.38 гр. При проведени ПСД - претърсване и изземване, в дома на А. С.  в гр. Стара Загора, е намерено бяло прахообразно вещество, за което, след извършена физикохимическа експертиза, е установено, че е амфетамин, 56 гр. Срещу лицата са образувани досъдебни производства по чл.354а от НК. Същите са задържани първоначално за срок до 24 ч., а с постановление на ОП – Стара Загора, А. С. е задържан за срок от 72 часа.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи производства, разкрито е едно престъпление и са регистрирани три престъпления. Настъпило е едно  пътнотранспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 15.07.2016 г., в 10.00 ч., в РУ - Казанлък е получен сигнал от 66 годишна жена от гр. Казанлък, че на същата дата, за времето от 09.30 ч. до 10.00 ч., неизвестен извършител, който е допуснала в дома си, за да извърши оглед на стари мебели, е откраднал мобилен телефон марка ''Lenovo 100''. След незабавно проведени ОИМ от служители на РУ - Казанлък, е установен извършителят на деянието – 29 годишната З. М. от гр. Казанлък. Същата е задържана за срок до 24 часа. В РУ – Казанлък е образувано бързо производство.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666