Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж за грабеж на пари

Днес, 12  август 2016 г., по искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо  Рашо А., на 20 г., от гр. Казанлък, привлечен като обвиняеми за това, че на 6 август 2016 г. в с.Нова махала, общ.Николаево, чрез използване на сила е отнел мъжко портмоне със сумата от 125 лв. в него и документи- лична и дебитна карта и други вещи от владението на 68-годишния К.Б. - престъпление по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс.

продължава>

Към 9.36 часа в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в база на транспортна фирма на ул. „Хан Аспарух“ в областния град. Изпратените полицейски екипи установили самоличността на пострадалия - 46-годишен от Стара Загора, с рана от огнестрелно оръжие. Той е откаран от екип на ЦСМП в болницата в Стара Загора, настанен е за лечение в тежко състояние. На място е задържан извършителят – П. П./65 г./ от Стара Загора. От мястото на инцидента е иззет пистолет. Продължава работата за изясняване на причините за случилото се.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са регистрирани пет. Настъпило е едно тежко пътнотранспортно произшестви със загинал човек.

Бързи полицейски производства

На 12 август, в гр. Стара Загора, на бул. ,,Цар Симеон Велики", до кръстовището с ул.,,Княз Александър Батенберг, от служители на Второ РУ - Стара Загора е спрян за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от И.П. на 34 г., от гр. Стара Загора.  При тестване за употреба на алкохол с техническо средство е отчетено наличие на алкохол в издишания от водача въздух - 2,76 промила. По случая е образувано бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи полицейски производства. Извършени са четири престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия.

Бързи полицейски производства

На 05.08.2016 г. в РУ - Гълъбово е започнато бързо производство по чл.343 "б" от НК срещу С. К., на 53 г., от с. Трояново, общ. Раднево, затова че на 05.08.2016 г., около 15.15 ч., в гр. Гълъбово , по път ІІІ - 554, на кръстовището с ул."Загоре", е управлявал л.а. "БМВ" след употреба на алкохол -  2.67 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Гълъбово.  

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство, разкрити са две престъпления и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 04 август във  Второ РУ -Ст.Загора  е образувано бързо производство срещу Д.П., на 33г. от гр.Ст.Загора, за  извършена от него непристойна проява, грубо нарушаваща обществения ред и изразяваща се в  отправяне на  закани, обиди и псувни към персонал на магазин в гр.Ст.Загора.    

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство, разкрити са две  престъпления и са регистрирани две престъпления. Настъпило е едно  пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 02 август във Второ РУ- Ст. Загора е започнато бързо производство  срещу Х.М., на 29г. от гр. Ст. Загора, за това, че на същата дата около 12.50 ч. в с. Пряпорец, общ. Ст. Загора управлява л.а. Крайслер "Леон" след употреба на наркотични вещества, тестван с техническо средство "Дръг Тест ". Мъжът не притежава СУМПС, а автомобила е спрян от движение. Същият е задържан за срок до 24 ч. във Второ РУ- Ст. Загора.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства, разкрити са две престъпления и са регистрирани четири престъпления. Настъпило е едно пътнотранспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 01 август  в РУ – Раднево е образувано бързо производство срещу 26-годишният Р.М. от с. Ковачево, за това, че на същата дата, на път ІІ 57, в общ. Раднево, управлява л.а. "Мерцедес", след употреба на наркотично вещество, установено с  техн.средство "Drugcheeck". На лицето е съставен акт за установяване на административно нарушение и е задържан за срок до 24 часа в РУ-Раднево .

На 01август  в сектор "Пътна Полиция" - ОДМВР  Ст. Загора, е образувано бързо производство срещу Г.Г, на 42г., за това ,че на 30 юли около 16.10 ч. в с.Старозагорски минерални бани, до автогара в посока изток е управлявал л.а. "Мерцедес", без да притежава СУМПС в едногодишния срок  от наказанието му по административен ред. Работата по случая продължава.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е започнато едно бързо производство и са разкрити две престъпления. Не са настъпили пътнотранспортни произшествия.

Бързи производства

На 01 август в РУ – Гълъбово е образувано бързо производство срещу И.Б., на 46г. от гр. Стара Загора , за това ,че на същата дата в гр. Гълъбово управлява л. а. "Пежо 306"  с концентрация на алкохол в кръвта от 2,55 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Гълъбово.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства и са извършени две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 30.07.2016 г., в 02.30 ч., в гр. Стара Загора, на кръстовището на улиците "Св. Княз Борис" и "Подп. Калитин", полицейски екип на Първо РУ – Стара Загора е спрял за проверка л. а. "Фиат Типо" с водач Е. К., на 39 г., от гр. Стара Загора. При тестване на водача с техническо средство е отчетена концентрация на алкохол в издишания въздух - 1.54 промила. Е. К. е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.343б, ал.1 от НК.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са започнати четири бързи производства, разкрито е едно и е регистрирано едно престъпление.Настъпи ли са са четири пътнотранспортни произшествия.

Бързи производства

На 29 юли  в 02.10 ч в гр. Стара Загора по ул. ''Августа Траяна'' в посока запад-изток се е движел лек автомобил  Форд Ка управляван от 28-годишната Н.С. от гр. Раднево. На кръстовището с  ул. ''Отец Паисий'' автомобилът е спрян за проверка от екип на Второ РУ - Ст. Загора. Водачката е тествана за употреба на алкохол с  техническо средство ''Алкотест Дрегер '', който отчел стойност 1,28 на хиляда. На Н.С, е съставен акт за установяване на административно нарушение, издаден и е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. По случая e образувано бързо производство.  Н.С. е задържана за срок до 24 часа във Второ РУ - Ст. Загора.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666