Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

КРИМИ НОВИНИ

Криминална хроника - 20 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно незабавно производство и четири бързи производства. Разкрити са  две престъпления и е  регистрирано едно  престъпление. Настъпило се едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

[ … ]

продължава>

 

Окръжна прокуратура задържа 33-годишен мъж за опит за убийство в гр. Николаево

Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Станчо К., на 33 г., за това, че е направил опит умишлено да умъртви другиго, като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини – престъпление по чл.115  във връзка с чл.18 ал. 1 от Наказателния кодекс.

продължава>

 

Криминална хроника - 19 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и е разкрито едно престъпление. Регистрирани са и други две престъпления, работата по разкриването на които продължава.

Бързи полицейски производства

На 18 септември в гр. Стара Заг [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 18 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производства и са разкрити три престъпления. Извършени са други две престъпления, работата по разкриването на които продължава.

Бързи полицейски производства

На 17.09.2016 г. полицейски екип на [ … ]

продължава>

 

За един месец Районна прокуратура-Стара Загора предаде на съд 80 лица за различни престъпления

За периода 1 август 2016 г. до 31 август 2016 г. прокурорите от Районна прокуратура - Стара Загора са решили по същество 77 досъдебни производства. В съда са били внесени 77 прокурорски акта срещу 80 лица, както следва: 18 обвинителни акта срещу 18 лица,  45 споразумения за решаване на делото срещ [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 17 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства  и е разкрито едно престъпление. Извършени са пет престъпления.

Бързи полицейски производства

На 16 септември, в 11.10 ч., по ул. ''Княз Св. Мирски'' в с. Шейново, се е движил т.а. [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 15 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са извършени  пет престъпления.

Бързи полицейски производства

На 15 септември  е образувано бързо производство  срещу А. А., на 32г., от гр. Нова Загора, затова че на същата дата [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 15 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са започнати едно бързо и едно незабавно производство. Извършени са пет престъпления.

Бързи полицейски производства

На 13.09.2016 г. в сектор "Пътна полиция" ОДМВР - Стара Загора, e образувано незабавно производство з [ … ]

продължава>

 

Оставиха в ареста крадец с 13 осъдителни присъди

По искане на Районна прокуратура - Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо рецидивист за кражба на вещи

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо  Стефан А. , на 53г. от гр. Казанлък, [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 14 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е образувано едно бързо производство и са регистрирани четири  престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия.

Бързо производство

 

На 13септември е образувано бързо производство срещу А.С., на 67г., от [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 13 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е разкрит извършителят на девет кражби. Образувани са пет бързи производства  и са регистрирани  единадесет  престъпления.

Бързо производство

На 11 септември на ул. "Войнишка", северно от парк "Розариум " в гр. Казанлъ [ … ]

продължава>

 

ОДМВР - Стара Загора издирва Венка Дамянова Гочева, на 78 години, от гр. Стара Загора

Жената е на видима възраст 76 - 79 години, ръст - около 164 см., слаба, с къса бяла коса с кафяви краища, очи - кафяви. Облечена е с тънка кафява рокля на бели точки. Обута е със сини сандали, носи черна дамска чанта. В себе си не носи документи за самоличност.

продължава>

 

Криминална хроника - 12 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са настъпили три пътно-транспортни произшествия с два смъртни случая.

Пътно-транспортни произшествия

На 11 септември, около 07.00 ч., по път ІІІ - 608, в посока север - юг се е движил л. а. "Форд", управляван от 21 год [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 11 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани три бързи производства  и са разкрити две престъпления.

Бързи производства

На 10.09.2016 г. в сектор „Пътна полиция“, ОДМВР – Стара Загора, е започнато бързо производство за престъпление по чл. 343в, ал. [ … ]

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняеми и задържа двама мъже за телефонна измама

Днес, 9 септември 2016 г., Районна прокуратура- Казанлък привлече като обвиняеми Иван Д., на 37 г. от гр. Горна Оряховица, и Колю Д., на 49 г., от гр. Горна Оряховица, за това, че при условията на продължавано престъпление – на два пъти са възбудили и поддържали заблуждение у 69-годишна жена, като [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 9 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са разкрити две  престъпления. Образувано е едно бързо производство  и са регистрирани  две престъпления.

Бързо производство

На 07 септември  в РУ - Казанлък е образувано бързо производство срещу С.А., на 53 г., от гр. [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 8 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са  разкрити две престъпления. Образувани три  бързи производства  и са регистрирани  две престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия.

Бързо производство

На 07 септември  в РУ - Казанлък е започнато б [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 7 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно незабавно производство.  Регистрирани  са две престъпления.

Бързо производство

На 06 септември  в РУ- Казанлък е започнато незабавно производство срещу  М.П., на 26 г., от с.Шейново, общ.Казанлък, за [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 6 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства, разкрито е едно престъпление и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 05.09.2016 г. в Сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 5 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувано четири бързи производства, разкрито е едно престъпление и е регистрирано едно престъпление.

Бързи полицейски производства

На 04.09.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство срещу  В. П., на [ … ]

продължава>

 

Криминалната обстановка в региона през уикенда

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувано три бързи производства и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 03.09.2016 г. във Второ РУ – Стара Загора е започнато бързо производство срещу Б. М., на 20 г., от гр. Стара За [ … ]

продължава>

 

Двама бяха подведени под отговорност за обида на полицаи

Районна прокуратура – Казанлък привлече като обвиняеми две лица за непристойни действия спрямо полицейски служители

Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняеми по бързо производство Кирил К., на 49 г., и Софка С., на 50 г., за това, че в съучастие са извършили непристойни действия, грубо [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 1 септември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и едно незабавно производство. Регистрирани са три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 31 август, при проведени ПСД - пре [ … ]

продължава>

 

ОСНОВНИ „СЦЕНАРИИ”, ИЗПОЛЗВАНИ ОТ ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ:

1. „СЪДЕЙСТВИЕ НА ПОЛИЦИЯТА ЗА ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ“:

На стационарния Ви телефон се обажда мъж, който заявява, че е служител на полицията (обикновено се представя за началник), информира Ви, че в момента тече полицейска операция и иска съдействието Ви за задържане на телефонни измамни [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 31 август 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство.Разкрити са три престъпления и са регистрирани две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 30 август  в РУ -  Казанлък е започнато бързо производство срещу  Д.И. на 24г., от [ … ]

продължава>

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: