Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

За проведена специализирана полицейска операция за лица, занимаващи се с разпространение на наркотици на територията на град Стара Загора информация бе предоставена в бюлетин на  ОДМВР – Стара Загора от 19 август. Припомняме, че на 17 август около 17.30 ч., в района на бензиностанция, намираща се на бул. “Славянски“, бил спрян лек автомобил “Фолксваген Голф” и са задържани намиращите се в него три лица. При задържането на лицата от полицейските служители са използвани физическа сила и помощни средства (белезници). При последвали процесуални-следствени действия – претърсване и изземване, на два адреса в Стара Загора са намерени и иззети синтетични наркотични вещества и марихуана. Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура - Стара Загора. Образувани са две бързи полицейски производства за престъпления по чл.354а от НК срещу Х. М., на 24 г. и Д. У. на 27 г., двамата от гр. Стара Загора. Х. М. е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора, след което е освободен, а на Д.У. с постановление на прокурор от РП – Стара Загора е наложена мярка за неотклонение “Задържане под стража” за срок от 72 часа. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства. Регистрирани са две престъпления. Настъпили са три тежки пътно-транспортни произшествия.

Бързи полицейски производства

На 19.08.2016 г., в сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо производство срещу К. М., на 21 г., затова че на 19.08.2016 г., около 00.40 ч., в гр. Стара Загора, по ул."Ген. Гурко", е управлявал л.а. "Трабант" без да притежава СУМПС, в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

На 19.08.2016 г. в Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343"б", ал.3 от НК срещу Д. С., на 37 г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата, около 20:00 ч., по ПП І-5, е управлявал л.а."Ауди А6“, след употреба на наркотични вещества (амфетамин, метаамфетамин), установено с техническо средство "Дръгтест" 500“. При извършена проверка в лекия автомобил са намерени и иззети 7 бр. незаконно притежавани боеприпаси, калибър 7,65, за което е образувано бързо производство по чл. 338, ал.1 от НК. Д. С. е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи полицейски производства. Разкрито е едно престъпление и са регистрирани две престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Бързи полицейски производства

На 17.08.2016 г. на територията на Първо РУ – Стара Загора е проведена специализирана полицейска операция по линия „Наркотици“, по време на която, около 17.30 ч., е спрян л.а. "Фолксваген" Голф“, управляван от Б. Б., на 25 г., от гр. Стара Загора. В автомобила са пътували лицата: Х. М., на 24 г., и Д. У., на 27 г., и двамата от град Стара Загора.

При последвали ПСД - претърсване и изземване, в дома на  Х. М. е намерено и иззето топче, съдържащо кафеникаво, кристалообразно вещество, за което след извършена експертиза е установено, че е метамфетамин с тегло 1,5 грама;  топче, съдържащо белезникаво, прахообразно вещество, за което е установено, че е амфетамин с тегло 7 грама; насипна суха зелена тревиста маса - марихуана с тегло 4 грама и 2 бр. везни. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.354"а" от НК, а Х. М. е задържан за срок до 24 часа.  

продължава>

На 18.08.2016 г., около 04:00 ч,. на тел.112 във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение за взривен лек автомобил в гр. Стара Загора на ул. "Генерал Столетов". При извршения оглед е установено, че около 03:40 ч. на 18.08.2016 г. неизвестен извършител е задействал самоделно взривно устройство под л.а."Хонда Сивик", собственост на 60 годишна жена от гр. Стара Загора. По автомобила са нанесени значителни материални щети. Няма пострадали лица.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи полицейски производства. Разкрити са три едно престъпления и са регистрирани пет престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Бързи полицейски производства:

На 17.08.2016 г. в РУ – Гълъбово е започнато бързо производство срещу Б. Й., на 39 г., от гр. Каспичан. Същият на 17.08.2016 г., около 15.35 ч., в гр. Гълъбово, по път ІІІ-554, е  управлявал л.а."Алфа Ромео 156", като при движение с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой, е изгубил управлението над автомобила, който се ударил в крайпътно съоръжение (мантинела). Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 1.72 промила. Задържан е за срок до 24 часа в РУ - Гълъбово.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е разкрито едно престъпление. Регистрирани са две престъпления и са настъпили три пътно-транспортни произшествия.

Разкрити престъпления

На 16.08.2016 г., около 03:40 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "Богдан", служители на сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, са спрели за проверка л.а. "Опел Вектра", управляван от  А. А., на 38 г. Установено е, че водачът не притежава СУМПС и че управлява автомобила в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение. Образувано е досъдебно производство.

продължава>

Районна прокуратура-Казанлък извършва разследване по образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за това, че на 17 август 2016 г. в гр. Николаево, обл. Стара Загора в акцизен склад за пропан-бутан е съхранявал не по установения ред опасно вещество, като с това е създал опасност за живота и здравето на другиму и за немаловажни вреди на околната среда - престъпление по чл.353д ал.1 от Наказателния кодекс.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е разкрито едно престъпление. Регистрирани са три престъпления и са настъпили три пътно-транспортни произшествия.

Разкрити престъпления

В бюлетин №225/2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено, че на 11.08.2016 г. в гр. Стара Загора, неизвестен извършител, след като е употребил сила, е отнел от владението на 28 годишна жена сумата от 1530 лева, лични документи и дебитна карта, за което във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на престъплението – С. С., на 32 г., от с. Оряховица, общ. Стара Загора. Работата по случая продължава.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства и са регистрирани две престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 13.08.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство срещу  Н. Н., на 41 години, от гр. Казанлък, затова че на същата дата, около 02.45 ч., в гр. Казанлък, по пл." Стефан Гецов“, е управлявал л.а. "Хонда" след употреба на алкохол с концентрация 1.23 промила в издишания въздух, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

На 13.08.2016 г., във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство срещу Т. Д., на 34 г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата, по бул. "Св. Патриарх Евтимий", е управлявал л. а. „Фолксваген Голф" след употреба на алкохол с концентрация 3.34 промила в издишания въздух, установено с техническо средство.  Водачът е задържан във Второ РУ – Стара Загора за срок до 24 часа.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи полицейски производства,  разкрити са три престъпления и са регистрирани шест престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадал водач.

Бързи полицейски производства

На 12.08.2016 г. след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на  РУ – Казанлък е извършена проверка в две къщи, намиращи се в кв."Казмера". В дома на 43 годишната Й. И. от гр. Казанлък, са открити 868 кг. сини сливи в полиетиленови чували. Установено е, че същата, в съучастие с 23 годишния М. С. от гр. Николаево, са извършили кражба от сливов масив в землището на гр. Мъглиж. Срещу двете лица в РУ - Казанлък  е започнато бързо производство. Лицата са задържани са за срок до 24 часа.  В дома на 44 годишната М. Т. от гр. Казанлък, са открити 842 кг. сини сливи в полиетиленови чували. Установено е, че същата, в съучастие с 28 годишния И. А. от гр. Харманли са извършили кражба от сливов масив в землището на гр. Мъглиж, Срещу двете лица е започнато бързо производство. Лицата са задържани за срок до 24 часа.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666