Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувано три бързи производства и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 03.09.2016 г. във Второ РУ – Стара Загора е започнато бързо производство срещу Б. М., на 20 г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата, около 03:55 ч., в гр. Стара Загора, на ул."Х. Д. Асенов", е управлявал собствения си л.а. "БМВ" след употреба на алкохол с концентрация 1,21 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора.

На 03.09.2016 г. в Първо РУ – Стара Загора е започнато бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК, срещу Ж. Д., на 30 г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата, около 17:50 ч., в землището на с. Калояновец, управлява л. а. "Форд Рейнджър" след употреба на наркотични вещества – амфетамин, установено с техническо средство “Дръг тест 5000”. Водачът е задържан е за срок до 24 часа.

продължава>

Районна прокуратура – Казанлък привлече като обвиняеми две лица за непристойни действия спрямо полицейски служители

Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняеми по бързо производство Кирил К., на 49 г., и Софка С., на 50 г., за това, че в съучастие са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – отправени обиди, заплахи и закани, като деянието е било съпроводено със съпротива срещу орган на властта – полицейски служител, изпълняващ задълженията си по опазване на обществения ред, и се отличава с изключителен цинизъм – престъпление по чл.325 ал.2, предл. 1-во и 2-ро, във връзка с ал.1, във връзка с чл.20 ал.2, във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и едно незабавно производство. Регистрирани са три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 31 август, при проведени ПСД - претърсване и изземване в къща в гр. Николаево, на ул. "Тунджа“, обитавана от С.В.,  на 22 г., от гр.Николаево, е нaмерена и иззета суха зелена тревиста маса, за която след извършена експертиза е установено, че представлява наркотично вещество - марихуана, 81,95 гр. В РУ – Казанлък е образувано бързо производство.

продължава>

1. „СЪДЕЙСТВИЕ НА ПОЛИЦИЯТА ЗА ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ“:

На стационарния Ви телефон се обажда мъж, който заявява, че е служител на полицията (обикновено се представя за началник), информира Ви, че в момента тече полицейска операция и иска съдействието Ви за задържане на телефонни измамници. Предоставя „собствения си GSM телефонен номер“ за контакт. Обяснява, че измамниците ще Ви се обадят по телефона  и ще поискат да дадете голяма сума пари. Иска да изпълните желанията им и дава указания да хвърлите парите, които са ви поискали през терасата или прозореца на жилището си, след което полицията ще задържи извършителите с веществените доказателства. По-късно сумата ще ви бъде върната в полицейското управление. Ако откажете, може да последват заплахи за наказателно преследване, затова че не сте съдействали. В случай, че изпълните указанията и хвърлите сума пари, тя се взема от непознат човек и контактът с Вас се прекратява. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство.Разкрити са три престъпления и са регистрирани две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 30 август  в РУ -  Казанлък е започнато бързо производство срещу  Д.И. на 24г., от гр.Крън, затова че около 22:20 ч., по път четвъртокласен път от връх"Бузлуджа", преди разклона с ПП І-5, управлява л.а."Мерцедес" след употреба на алкохол - 2,38 промила в издишаният въздух,  установено с техническо средство. Д.И. е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Регистрирани са четири престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия с пострадали.

Бързи полицейски производства

На 29 август  в сектор "Пътна Полиция" е образувано бързо производство срещу Е.Л., на 29 г., от  гр.Стара Загора, затова че на 27 август, около 00:15 часа, по бул."Цар Симеон Велики" в гр.Стара Загора, в посока изток, е управлявал лек автомобил "БМВ", без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство. Настъпили са четири пътно-транспортни произшествия.

Бързи полицейски производства

На 28 август  във Второ РУ- Стара Загора е започнато бързо производство  срещу Б.И., на 55 г., от гр.Стара Загора, затова че на същата дата, около 19.10 ч., по ул."Христо Ботев", в посока запад-изток, е  управлявал л.а. "Опел-Астра" след употреба на алкохол, като до дом №30 се е блъснал в крайпътно дърво. Водачът е тестван с техническо средство, което  е отчело 2.20 промила в издишания въздух. Б.И. е задържан за срок до 24 ч. във Второ РУ -  Стара Загора.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са започнати четири бързи полицейски производства и са регистрирани три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадали.

Започнати бързи полицейски производства

На 24.08.2016 г., в гр. Стара Загора, по ул. "Св. Княз Борис", в посока запад-изток, се е движил мотоциклет "Дукати Монстър", управляван от П. П., на 41 г., от гр. Стара Загора. Около 20.25 ч., до кръстовището с ул. "Кольо Райнов", същият е спрян за проверка от полицейски екип на Първо РУ – Стара Загора, при което е установено, че водачът не притежава свидетелство за управление на МПС и че през 2016 г. вече му е налагано наказание по административен ред за същото нарушение. В сектор „Пътна полиция“, ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343в, ал. 2 от НК.

продължава>

Целенасочените оперативно-издирвателни действия на криминалистите стартирали след регистрирани през месец август т.г. множество кражби на моторни превозни средства на територията на Старозагорска област. В хода на разследването днес, в землището на с. Шейново, е задържан И.А. /24г./ - криминално проявен и осъждан. Той бил обявен за общодържавно издирване, след като на 04 август т.г. е избягал от затворническо общежитие, където е изтърпявал наказание „лишаване от свобода“. И.А. се придвижвал с  л.а. „Фолксваген поло“ - противозаконно отнет от с. Хаджидимитрово, а близо до мястото на задържането му е установен и л.а. „ВАЗ 2101“, откраднат от с. Горно Сахране. До момента е установено, че от 04 до 21 август И.А. е съпричастен към общо пет случая на противозаконни отнемания на моторни превозни средства и две домови кражби в малки населени места от областта, за които са образувани и се водят досъдебни производства. В част от случаите извършителят е прониквал в чуждите домове през незаключени врати и отворени прозорци и  отмъквал ключовете на леките автомобили. От жилищата той си е тръгвал и с парични суми, мобилни телефон и други вещи.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързo полицейско производство и е разкрито едно престъпление. Регистрирани са две престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадали.

Бързи полицейски производства

На 21.08.2016 г., в 03:30 ч., по четвъртокласен път - 50005, на около 500 м. западно от с. Хаджидимитрово, е спрян за проверка т.а. ''Ивеко 3512'', фирмена собственост, управляван от А. Ж., на 44 г., от гр. Мъглиж. При извършен тест на водача с техническо средство е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол - 1,59 промила. В РУ – Казанлък е образувано бързо производство. А. Ж. е задържан за срок до 24 часа.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666