Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е разкрит извършителят на девет кражби. Образувани са пет бързи производства  и са регистрирани  единадесет  престъпления.

Бързо производство

На 11 септември на ул. "Войнишка", северно от парк "Розариум " в гр. Казанлък, от служители на РУ - Казанлък, е  извършена на проверка на Т.М., на 18 г., от гр. Казанлък, при която е намерена суха зелена тревиста маса. След изготвената експертиза е установено, че същата представлява наркотично вещество – марихуана, 0,33 грама. Младежът е  задържан в РУ - Казанлък за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство.

На 10 септември в гр. Стара Загора, по ул. "Aрмейска", до дом № 18, служители на сектор "Пътна Полиция", са спрели за проверка л.а."Форд Ескорт" с водач Й.Т., на 38 г., при което е установено, че същият не притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство и управлява автомобила в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. Образувано е бързо производство.    

продължава>

Жената е на видима възраст 76 - 79 години, ръст - около 164 см., слаба, с къса бяла коса с кафяви краища, очи - кафяви. Облечена е с тънка кафява рокля на бели точки. Обута е със сини сандали, носи черна дамска чанта. В себе си не носи документи за самоличност.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са настъпили три пътно-транспортни произшествия с два смъртни случая.

Пътно-транспортни произшествия

На 11 септември, около 07.00 ч., по път ІІІ - 608, в посока север - юг се е движил л. а. "Форд", управляван от 21 годишен водач от с. Бузовград, общ. Казанлък. На около 500 м. след гр. Казанлък, на ляв завой, поради движение с несъобразена скорост, водачът губи контрол над автомобила, който навлиза в лентата за насрещно движение и се преобръща в крайпътна нива. При настъпилото ПТП водачът е починал. Образувано е досъдебно производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани три бързи производства  и са разкрити две престъпления.

Бързи производства

На 10.09.2016 г. в сектор „Пътна полиция“, ОДМВР – Стара Загора, е започнато бързо производство за престъпление по чл. 343в, ал. 2 вр. чл. 26, ал. 1 от НК срещу В. К., на 32 г., от гр. Стара Загора. Същият на 10.09.2016 г., около 03.45 ч., в гр. Стара Загора, по ул."Иван Вазов", е управлявал л.а."БМВ" без да притежава свидетелство за правоуправление, за което му е съставен АУАН. Малко по-късно, около 04.45 ч., лицето отново е бил установено да управлява същия автомобил, за което му е съставен нов акт. В. К. е наказван по административен ред за управление на МПС без съответно свидетелство и през 2015 г. 

продължава>

Днес, 9 септември 2016 г., Районна прокуратура- Казанлък привлече като обвиняеми Иван Д., на 37 г. от гр. Горна Оряховица, и Колю Д., на 49 г., от гр. Горна Оряховица, за това, че при условията на продължавано престъпление – на два пъти са възбудили и поддържали заблуждение у 69-годишна жена, като с това са й причинили имотна вреда  в размер на 11 500 лв.- престъпление по чл.210, ал.1, т.2 във връзка с чл.209, ал.1 във връзка с чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс. С постановление на наблюдаващия прокурор двамата обвиняеми са задържани в ареста за срок от 72 часа.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са разкрити две  престъпления. Образувано е едно бързо производство  и са регистрирани  две престъпления.

Бързо производство

На 07 септември  в РУ - Казанлък е образувано бързо производство срещу С.А., на 53 г., от гр. Казанлък, затова че на същата дата, от частен дом в гр. Казанлък е извършил кражба на моторна резачка, перфоратор и ударна бормашина.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са  разкрити две престъпления. Образувани три  бързи производства  и са регистрирани  две престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия.

Бързо производство

На 07 септември  в РУ - Казанлък е започнато бързо производство срещу А.З., на 30 г., от с. Ягода, общ. Мъглиж, затова че на същата дата, около 14:00 ч., по четвъртокласен път № 66622, от с. Бузовград към с. Розово, е управлявал  л. а. "Фолксваген Голф" след употреба на алкохол с концентрация 1.97 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно незабавно производство.  Регистрирани  са две престъпления.

Бързо производство

На 06 септември  в РУ- Казанлък е започнато незабавно производство срещу  М.П., на 26 г., от с.Шейново, общ.Казанлък, затова че на същата дата, около 22.40 ч., по ул."Ген. Скобелев" в с.Шейново, е управлявал л.а. "БМВ", след употреба на алкохол  с концентрация 2.84 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан в РУ- Казанлък за срок до 24 часа.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства, разкрито е едно престъпление и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 05.09.2016 г. в Сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.3 от НК, срещу Й. С., на 34 г., от гр. Стара Загора, затова че на 05.09.2016 г., около 14:00 часа, в гр. Стара Загора, по бул."Цар Симеон Велики", на кръстовището с ул. "Одринска епопея", е управлявал лек автомоби "Ауди А4", под въздействие на наркотични вещества. Лицето е тествано с техническо средство "Дръг тест 5000" което е отчело употраба на амфетамин, метамфетамин и канабис. Установено е също, че водачът не притежава свидетелство за управление на МПС.  В хода на проверката, за да не бъде санкциониран, Й. С. е оставил на седалката на шофьорското място в служебния автомобил 4 банкноти от по 20 лв. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 304а от НК.  Й. С. е задържан е за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувано четири бързи производства, разкрито е едно престъпление и е регистрирано едно престъпление.

Бързи полицейски производства

На 04.09.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство срещу  В. П., на 29 г., от гр. Казанлък, затова че на същата дата, около 17.05 ч,. по асфалтов път, водещ от първокласен път I-6 към язовирната стена на яз."Kопринка", e управлявал л.а. "Рено“ след употреба на алкохол с концентрация 2,33 промила в издишаният въздух, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък.

На 05.09.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство срещу К. Д., на 26 г., от с. Бузовград, общ. Казанлък, затова че на същата дата, около 00:05 ч,. в с. Бузовград, по ул."9-ти септември", е управлява л.а."Опел" след употреба на алкохол с концентрация 2,74 промила в издишаният въздух, установено с техническо средство.  Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666