Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

КРИМИ НОВИНИ

Криминална хроника - 9 март 2017 г.

-*

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства. Регистрирани са две престъпления и е разкрито едно престъпление.

Бързи производства:

На 08.03.2017 г. в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение за неправомерно присъединя [ … ]

 

Криминална хроника - 8 март 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две незабавни производства и две бързи производства. Регистрирани са три престъпления и са разкрити две престъпления.

Бързи производства:

На 07.03.2017г. в РУ - Казанлък е образувано незабавно производство [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 1 март 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са регистрирани шест престъпления. Разкрито е едно престъпление.

Бързи производства:

На 28.02.2017г., във Второ РУ - Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление п [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 25 февруари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са разкрити две престъпления. Регистрирани са  шест престъпления. Настъпило е едно тежко пътнотранспортно произшествие с един загинал и двама ранени.

Бързи производства:

На 24.02. [ … ]

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняем 30-годишен мъж за грабеж

Днес, 22 февруари 2017 г., Районна прокуратура-Казанлък привлече като обвиняем Мирчо К., на 30 г., за  това, че чрез използване на сила е отнел чужди движими вещи - престъпление по чл.198 ал.1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че на 16 февруари 2017 г. в гр. Казанлък, около 20 часа [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 21 февруари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са  регистрирани три престъпления.  Разкрито е едно престъпление.

Разкрити престъпления:

В бюлетин № 49/18.02.2017 г. на ОДМВР - Стара Загора е отразено съобщение, че 39 годишен мъж, който е отдал под наем апартамент [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 20 февруари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и е  регистрирано едно престъпление.  Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 19.02.2017 г. в Първо РУ - Стара Загора е [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 16 февруари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и е  регистрирано  едно престъпление. Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 15.02.2017 г. в РУ - Казанлък е образуван [ … ]

продължава>

 

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Чирпан е осъдена 32-годишна жена за телефонна измама

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Чирпан е осъдена Гюнюл А.,на 32 г., за това, че в съучастие с неустановено лице, като съизвършител с цел да набави за себе си и за другиго имотна облага е поддържала заблуждение у друго лице и с това му причинила имотна вреда в размер на 4 800 лева -  пр [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 10 февруари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са регистрирани четири престъпления.

Бързи производства:

На 08.02.2017 г. във Второ РУ - Стара Загора e образувано бързо производство  за престъпление по чл.354а, ал.5, вр. ал.3, т [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 9 февруари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани три престъпления. Възникнал е един пожар.

Бързи производства:

На 08.02.2017 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.343б от НК срещ [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 31 януари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи производства и е  регистрирано едно престъпление. Разкрито е едно престъпление.

Бързи производства:

На 30.01.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.235, а [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 30 януари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и са регистрирани три престъпления.

Бързи  производства:

На 28.01.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.343в, ал.2 от НК, срещу К. А., на  37 [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 28 януари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и са регистрирани три престъпления.

Бързи  производства:

На 28.01.2017 год., около 01.30 часа, в гр. Стара Загора, на ул. "Христина Морфова", полицейски екп на Първо РУ – Стара Заго [ … ]

продължава>

 

Осъдиха 89 лица, управлявали автомобили след употреба на алкохол или наркотични вещества

Районна прокуратура-Казанлък предаде предаде на съд 89 лица, управлявали автомобили след употреба на алкохол или наркотични вещества през 2016 г.

По актове на Районна прокуратура-Казанлък през 2016 г. са били предадени на съд и осъдени 89 лица за управление на моторно превозно средство под въздей [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 27 януари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани десет бързи производства и са  регистрирани две престъпления. Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 26.01.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано [ … ]

продължава>

 

Задържаха 19-годишен младеж за опит за палеж на сграда в Стара Загора

Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 19-годишен младеж за опит за палеж на сграда

Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем Любомир Х., на 19 г., за това, че направил опит да запали сграда, собственост на другиго, представляваща имущество със значителн [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 26 януари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи производства и е регистрирано едно престъпление. Разкрито е едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие със смъртен случай.

Бързи производства:

На 25.01.2017 г. в сектор [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 15 януари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и е настъпило едно пътнотранспортно произшествие с пострадали.

Бързи производства:

На 14.01.2017 г., в 04.30 ч., в гр. Стара Загора, на кръстовището на ул. "Хаджи Димитър Асенов" и [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 14 януари 2017 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са  регистрирани три престъпления. Настъпило е едно пътнотранспортно произшествие с пострадал пешеходец.

Бързи производства:

На 13.01.2017 г.  в РУ - Казанлък  е образувано бързо пр [ … ]

продължава>

 

Районна прокуратура-Казанлък внесе обвинителен акт спрямо 32-годишен мъж за измама с надомна работа

Районна прокуратура-Казанлък внесе в съда обвинителен акт срещу Валери С., на 32 г., за това, че в условията на опасен рецидив и продължавано престъпление с цел да набави за себе си имотна облага /парични средства/, е възбудил и поддържал заблуждение у три лица и с това им причинил имотна вреда   [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 26 декември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са регистрирани три престъпления, две от които са разкрити.

Разкрити престъпления:

На 25.12.2016 г., около 02.20 ч., в РУ - Казанлък е получено съобщение от оператор на частна охранителна фирма за задържано лице в кафе [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 25 декември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са започнати четири бързи производства.

Бързи производства:

На 24.12.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.343"б", ал.3 от НК срещу Н. Г., на 22 г., от гр. Казанлък, затова че на [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 20 декември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е образувано едно бързо производство. Разкрити са две престъпления и е регистрирано едно престъпление. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 19 декември е образувано бързо производство [ … ]

продължава>

 

Прокуратурата разследва катастрофата на Фитковото колело

Под ръководството на Районна прокуратура-Казанлък се провежда разследване за настъпило пътно-транспортно произшествие на възлово кръстовище в гр.Казанлък.

Районна прокуратура-Казанлък провежда разследване за настъпило пътно-транспортно произшествие на възлово кръстовище в гр. Казанлък. На 19 дек [ … ]

продължава>

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: