Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно незабавно производство и четири бързи производства. Разкрити са  две престъпления и е  регистрирано едно  престъпление. Настъпило се едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 19 септември в РУ - Чирпан е започнато незабавно производство срещу 37 годишен водач на МПС, гражданин на Р. Турция. Около 07:10 ч. по път II-66 на 104 км. водачът е управлявал товарен автомобил “Мерцедес“, с прикачено към него полуремарке. Същият е спрян за проверка от полицейски екип на РУ – Чирпан и е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 2.20 промила алкохол в издишания въздух. На водача е взета кръв за изследване и задържан за срок до 24 часа в РУ - Чирпан. Уведомено е посолството на Република Турция.

продължава>

Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Станчо К., на 33 г., за това, че е направил опит умишлено да умъртви другиго, като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини – престъпление по чл.115  във връзка с чл.18 ал. 1 от Наказателния кодекс.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и е разкрито едно престъпление. Регистрирани са и други две престъпления, работата по разкриването на които продължава.

Бързи полицейски производства

На 18 септември в гр. Стара Загора, на кръстовището на ул. "Х. Д. Асенов“ с ул. "Боруйград ", е спрян за проверка л.а "Мерцедес" , управляван от К. К., на 46г., от гр. Стара Загора. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е  отчело стойност 1.49 промила в издишания въздух. К.К. е задържан в Първо РУ -  Стара Загора за срок до 24 ч. Образувано е бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производства и са разкрити три престъпления. Извършени са други две престъпления, работата по разкриването на които продължава.

Бързи полицейски производства

На 17.09.2016 г. полицейски екип на Второ РУ – Стара Загора е спрял за проверка л. а. "Пежо Партнер", управляван от В. Д., на 50 г., от гр. Стара Загора. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 2.46 промила в издишания въздух. В. Д. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство за престъпление  по чл.343б от НК. 

продължава>

За периода 1 август 2016 г. до 31 август 2016 г. прокурорите от Районна прокуратура - Стара Загора са решили по същество 77 досъдебни производства. В съда са били внесени 77 прокурорски акта срещу 80 лица, както следва: 18 обвинителни акта срещу 18 лица,  45 споразумения за решаване на делото срещу 47 лица и 14 предложения за налагане на административно наказание, по реда визиран в чл.78а от Наказателния кодекс срещу 15 лица.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства  и е разкрито едно престъпление. Извършени са пет престъпления.

Бързи полицейски производства

На 16 септември, в 11.10 ч., по ул. ''Княз Св. Мирски'' в с. Шейново, се е движил т.а. "Рено Мастер" без задна регистрационна табела. При извършената проверка на МПС е установено, че водач е О.А., на 55 г., от с. Хаджидимитрово, който е представил  свидетелство за управление на моторно превозно средство и свидетелство за регистрация на МПС, издадени в Р. Словения. В хода на проверката е установено, че предната регистрационна  табела  на автомобила не отговаря на вписаните в СРМПС. Образувано е бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства и са извършени  пет престъпления.

Бързи полицейски производства

На 15 септември  е образувано бързо производство  срещу А. А., на 32г., от гр. Нова Загора, затова че на същата дата, около 13:50 ч., в гр. Стара Загора, по ул."Мусала", е управлявал л.а."Алфа Ромео", без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство, в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са започнати едно бързо и едно незабавно производство. Извършени са пет престъпления.

Бързи полицейски производства

На 13.09.2016 г. в сектор "Пътна полиция" ОДМВР - Стара Загора, e образувано незабавно производство за престъпление по чл. 343в, ал. 2 от НК, срещу М. Д., на 67 години, от с. Калитиново, общ. Стара Загора – неправоспособен водач, затова, че на 13.09.2016 г., около 09.45 ч., в с. Преславен, общ. Стара Загора, е управлявал л.а. "Опел Корса" без съответно свидетелство за правоуправление в едногодишния срок от наложено му наказание  по административен ред за същото нарушение.

На 14.09.2016 г. в  Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.343б, ал.3 от НК, срещу М. А., на 28 години, от гр. Стара Загора, затова че на 13.09.2016 г., в 03:20 ч., в гр. Стара Загора, по бул. "Цар Симеон Велики", е управлявал л.а. "Пежо 306" след употреба на наркотични вещества. Водачът е тестван с техническо средство " Дръг тест 5000", който е отчел наличие на метамфетамин  и канабис. М. А. е задържан за срок до 24 часа.  

продължава>

По искане на Районна прокуратура - Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо рецидивист за кражба на вещи

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо  Стефан А. , на 53г. от гр. Казанлък, привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че в условията на опасен рецидив, е отнел чужди движими вещи от владението на собственика им - престъпление по чл.196 ал.1, т.1, вр. с чл.194 ал.1, вр. с чл.29 ал.1 б. „а“ и б. „б“. от  Наказателния кодекс.

До момента е установено, че на 7 септември  2016 г. обв. Стефан А. преминал покрай двор на къща в гр. Казанлък и забелязал, че под навес се съхраняват различни вещи. Прескочил оградата и извършил кражба на моторна резачка, перфоратор и ударна бормашина, които укрил. След разкриване на престъплението обв. Стефан А. върнал отнетите вещи и те били възстановени на собственика им.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора е образувано едно бързо производство и са регистрирани четири  престъпления. Настъпили са две пътно-транспортни произшествия.

Бързо производство

 

На 13септември е образувано бързо производство срещу А.С., на 67г., от гр.Стара Загора, затова че на същата дата, в 08.30 ч., по ул."Капитан Петко Войвода" в гр. Стара Загора, е управлявал л.а. "Фиат Типо" след употреба на алкохол с концентрация 2,18 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа във Второ  РУ -  Стара Загора.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666