Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 22-годишен мъж за кражба на вещи

По искане на Районна прокуратура-Казанлък, съдът определи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо  Асен С., на 22 г. от гр. Казанлък, привлечен като обвиняем за това, че на 14 септември 2016 г. в с. Бузовград, общ. Казанлък, действайки в условията на повторност, от частен дом е извършил кражба на телевизор за сумата от 640 лева и таблет на стойност 200 лева, всичко на обща стойност 840 лева, собственост на 33-годишния Н. Я. – престъпление по чл.195 ал.1 т.7 вр.с чл. 194, ал. 1 вр.с чл.28 ал.1 от Наказателния кодекс.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно незабавно производство.  Разкрит е извършителят на едно престъпление и са регистрирани четири престъпления.

Бързи полицейски производства

На 29 септември при ОДМВР -  Стара Загора, е образувано незабавно производство срещу  Й.Т., на 38г. от гр. Стара Загора, затова че на 28 септември в гр.Стара Загора, в посока север е управлявал л.а."Форд Ескорт" без свидетелство за управление на моторно превозно в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно незабавно производство и  едно бързо производство. Регистрирани са четири престъпления.

Бързи полицейски производства

На 27 септември  в РУ -  Казанлък е започнато бързо производство срещу К.Б., на 63г., от с.Копринка, общ. Казанлък, затова че на същата дата, около 19.35 ч., по път IV - 60074, до разклона за с. Копринка, е управлявал л.а."Деу Рейсър" след употреба на алкохол, установено с техническо средство, което е отчело 1.93 промила. Водачът е задържан за срок до 24 часа в  РУ -  Казанлък.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са   регистрирани две престъпления.

Бързи полицейски производства

На 26 септември в ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство срещу И. Н., на 20 г., от гр. Стара Загора, затова че на 23 септември, около 03:40 ч., в гр. Стара Загора, по бул. "Руски", е управлявал л.а. "БМВ" без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са   регистрирани три  престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи полицейски производства

На 25 септември  в  с. Ръжена, общ.Казанлък, е  спрян  за проверка,  л.а. ''Фолксваген  Голф'' , управляван от  Р.О., на 38г.,  от с.Ръжена, общ. Казанлък. При извършената проверка  с техническо средство е установено, че водачът  управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация 2,85 промила в издишания въздух. Р.О. е задържан за срок до 24 часа  в РУ - Казанлък . Образувано е бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи полицейски производства и са регистрирани три престъпления.

Бързи полицейски производства

На 23.09.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл.343б от НК срещу неправоспособния водач, А. Й., на 32 г., от с. Нова махала, общ. Николаево, затова че на същата дата, около 17:00 ч., по първокласен път I-6, на около 500 м. преди с. Ветрен, общ. Мъглиж, е управлявал л.а."Форд" след употреба на алкохол. А. Й. е тестван с техническо средство, което е отчело 2.80 промила aлкохол в издишания въздух. Задържан е за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи полицейски производства. Разкрито е едно престъпление.

Бързи полицейски производства

На 22.09.2016 г. е започнато бързо производство срещу Н. Т., на 20 г., от гр. Стара Загора, затова че на същата дата, около 10:15 ч., в гр. Стара Загора, по ул. "Загорка", е управлявал л.а. "Фолксваген Голф" след употреба на алкохол. Същият е загубил контрол над МПС и се е блъснал последователно в дървета и в осветително тяло на бензиностанция. Тестван е с техническо средство, което е отчело концентрация на алкохол - 1,69 промила в издишания въздух. Н. Т. е задържан за срок до 24 часа.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи производства.

Бързи полицейски производства

На 20.09.2016 г. от служители на РУ – Казанлък са извършени процесуално-следствени действия – претърсване и изземване, в дома на И. И., на 24 г., от гр. Казанлък. В стая на обитавания от лицето апартамент в кв. „Васил Левски“ е намерен и иззет стъклен буркан, съдържащ суха зелена листна маса за която след извършена експертиза е установено, че представлява наркотично вещества – марихуана, с тегло 104,8 гр., както и отделно количество зелена тревиста маса, за която е установено, че също е марихуана -  2,5 гр. По случая в РУ – Казанлък е образувано бързо производство. И. И. е задържан за срок до 24 часа.  

продължава>

Под ръководството на Районна прокуратура-Казанлък се провежда разследване за трудова злополука в завод „Арсенал“ АД.

Досъдебното производство е образувано на основание чл.212 ал.2 и ал.3 от Наказателно-процесуалния кодекс в условията на неотложност, чрез извършване на оглед на местопроизшествие, за престъпление по чл.134 ал.1 т.2 от Наказателния кодекс - за това, че е причинена средна телесна повреда при изпълнение на дейност, представляваща източник на повишена опасност.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани пет престъпления.

Бързи полицейски производства

На 20 септември  в РУ -  Казанлък е започнато бързо производство срещу А.М., на 58 г., от гр. Казанлък,  затова че в 18.35 ч. в гр. Казанлък, по бул."23-ти Пехотен шипченски полк", в посока изток, е управлявал л.а."Рено Меган", след употреба на алкохол 3,92 промила в издишаният въздух, установено с техническо средство. Същият е причина за две пътно-транспортни произшествия без пострадали, с материални щети. А.М. е задържан за срок до 24 часа в РУ -  Казанлък.  

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666