Банер

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани две бързи производство и са регистрирани три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 30 октомври в гр.Казанлък на ПП- I-5, км 199+500, полицейски екип при РУ - Казанлък е спрял за проверка л.а."Мазда", управляван от И.Н., на 30г., от гр.Мъглиж. От извършената проверка е установено, че същият ползва неистински документ (гръцко СУМПС). И.Н. е задържан за срок до 24 часа в РУ - Казанлък. Образувано е бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производство. Разкрито е едно престъпление и са регистрирани са   пет престъпления.

Бързи производства:

На 28.10.2016 г. в сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо производство по чл.343в ал.2 от НК срещу М. Р., на 21 г., от гр. Стара Загора, затова че на 27.10.2016 г., около 23.10 ч., в гр. Стара Загора, по ул."Витоша", е управлявал л.а. "Хонда Сивик" без да притежава валидно СУМПС в едногодишен срок от наложено му наказание му по административен ред за същото нарушение.

На 28.10.2016 г. в сектор "Пътна полиция" – ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо производство по чл.343в ал.2 от НК срещу И. И., на 27 г., от гр. Стара Загора, затова че на 27.10.2016 г., около 00.50 ч., по път 66039, е управлявал л.а. "Опел Астра", без да притежава валидно СУМПС в едногодишен срок от наложено му наказание му по административен ред за същото нарушение. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани дванадесет бързи производства. Регистрирани  са пет престъпления.

Бързи производства:

На 24 октомври  в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР -  Стара Загора е образувано бързо производство срещу И.И., на 41г., от  гр.Бургас, затова че на 22 октомври по път I-5, в с. Бял Извор, общ. Опан,  е управлявал л.а."АУДИ", без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани три бързи производства. Регистрирани  са две престъпления.

Бързи производства:

На 23 октомври в РУ -  Казанлък е образувано бързо производство срещу З.М., на 28г., от с.Елхово, общ. Николаево, затова че на същата дата по четвъртокласен път № 50027, на около 100м северно от гр. Казанлък,  е управлявал л.а. ''Мазда '' под въздействие на алкохол 1.88 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан в РУ -  Казанлък за срок до 24 часа.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства. Разкрити са извършителите на множество кражби от жилища. Извършени са три престъпления и са настъпили две ПТП с пострадали мотоциклетисти.

Бързи производства:

На 22.10.2016 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК, срещу неправоспособния С. С., на 46 г., от гр. Казанлък, затова че на същата дата, около 11:45 ч., в с Средногорово, общ. Казанлък,  е управлявал л.а."Фиат Брава" под въздествие на алкохол с концентрация 1.82 промила, установено с техническо средство.  Водачът е задържан в РУ - Казанлък за срок до 24 часа. 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани осем бързи производства. Разкрити са извършителите на едно престъпление.

Бързи производства:

На 21.10.2016 г., на първокласен път І- 5, км. 199+500, в гр. Казанлък, полицейски екип на  РУ - Казанлък е спрял за проверка л.а."Фолксваген Голф", управляван от Х. К., на 46 г., от гр. Мъглиж. При извършената проверка водачът е представил неистински документ - испанско СУМПС. Образувано е бързо производство, за престъпление по чл.316 от НК във връзка с чл.308, ал.2 от НК. Х. К. е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

продължава>

Районна прокуратура-Казанлък внесе в съда 188 бързи и незабавни производства от януари до октомври 2016 г. По 21 от тях са внесени обвинителни актове, 72 са по споразумения и 40 са за налагане на административни наказания след освобождаване от наказателна отговорност. 100 лица са осъдени, като присъдите им са влезли в сила. Най-често на съд са предавани обвиняеми за шофиране след употреба на алкохол, неправоспособни водачи в срока на наложено административно наказание и за незаконно държане на наркотични вещества.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи производства и са разкрити две престъпления. Регистрирани са три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадал водач. Установени са две незаконно пребиваващи в страната лица.

Бързи производства

 

На 14.10.2016 г. полицейски екип на РУ – Раднево е спрял за проверка л.а. "Сеат Толедо“, управляван от  К. К., на 25 г., от гр. Раднево. В хода на проверката е установено, че водачът е направоспособен и е управлявал МПС в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение. Образувано е бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и са разкрити пет престъпления. Регистрирани са четири  престъпления и е настъпило едно ПТП с пострадали лица..

Бързи производства

 

На 07.10.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара Загора са извършени процесуално-следствени действия - претърсване и изземване в с. Памукчии, общ. Стара Загора, в дома на 52 годишната Т. Б.. Намерени са и са иззети 12 стека с по 10 пакета всеки и други 2 пакета  цигари, марка "Marble", без акцизен бандерол. Образувано е бързо производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани пет бързи производства  и са регистрирани три престъпления.

Бързи производства

На 06 октомври служители на Първо РУ -  Стара Загора са извършили проверка на получен сигнал за неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа в с. Загоре. На място е установено, че 32-годишната Е.С. от същото село е осъществила неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа и е създала условия за непълно отчитане на употребената електрическа енергия. Образувано е бързо производство.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666