Радио Севтополис - radiosevtopolis.com

КРИМИ НОВИНИ

Казанлъшки прокурор получи награда за висок професионализъм

Главният прокурор е наградил с грамота и отличие “служебна благодарност” Стоян Павлов от Районна прокуратура-Казанлък

Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил с грамота и отличие „служебна благодарност“ прокурор Стоян Павлов от Районна прокуратура-Казанлък. Предложението за неговото поощряване [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 9 декември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи производства и са разкрити три престъпления. Регистрирани са три престъпления и две ПТП.

Бързи производства

 

На 07.12.2016 г. в РУ – Казанлък е образувано бързо производство по чл. 343в, ал.2 [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 4 декември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора,  е образувано едно бързо производство и е задържано лице, участвало в извършването на три телефонни измами. Регистрирани са две престъпления.

Бързи производства:

На 04.12.2016 г., около 00:35 часа, в гр. Стара Загора, [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 3 декември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи и незабавни производства и е разкрито едно престъпление. Регистрирани са две пътнотранспортни произшествия с пострадали.

Бързи производства:

На.03.12.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато незабавн [ … ]

продължава>

 

Съдът задържа мъж, който е съхранявал наркотици в дома си

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 43-годишен мъж, който чрез използване на две непълнолетни лица е извършил кражба, държал е в дома си наркотични вещества и се е заканил с убийство на едно от лицата, свидетелстващи срещу не [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 2 декември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две  бързи производства и са разкрити четири престъпления. Регистрирани са две престъпления.

Бързи производства:

На 01.12.2016 г., около 10.10 ч., полицейски екип на Първо РУ – Стара Загора спира на ЖП прел [ … ]

 

Съдът задържа двама крадци по искане на Районна прокуратура - Казанлък

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двама мъже, които в условията на опасен рецидив и в съучастие с непълнолетно лице са извършили престъпление против собствеността

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мя [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 25 ноември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства. Разкрито е едно престъпление и са регистрирани седем престъпления.

Бързи производства:

На 24 ноември в РУ  - Казанлък е образувано бързо производство срещу Д.М., на 49г., от с.Ветре [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 23 ноември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани едно незабавно и две бързи производства. Регистрирани са  седем престъпления и е разкрито едно.

Бързи производства:

На 22 ноември в РУ- Раднево е образувано незабавно производство срещу И.И., на 43г. от с [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 22 ноември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани четири престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 21 ноември в  ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство   с [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 21 ноември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани пет бързи производства и са регистрирани четири престъпления.

Бързи производства:

На 19 ноември във Второ  РУ - Стара Загора е образувано бързо производство срещу И.Ц., на 21г., от с. Дъбово, затова че по [ … ]

 

Криминална хроника - 18 ноември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани шест престъпления. Възникнал е един пожар със смъртен случай.

Бързи производства:

На 17 ноември в РУ – Гълъбово е започнато бързо производство срещу К.А., на 28г., [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 17 ноември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства и са регистрирани две престъпления.

Бързи производства:

На 14 ноември в РУ -  Казанлък  е образувано бързо производство срещу Р.С., на 35г. от с. Едрево, общ. Николаево, затова че [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 8 ноември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи и едно досъдебно производство срещу водачи на МПС. Разкрита е една кражба. Регистрирани са четири престъпления.

Разкрити престъпления:

На 07.11.2016 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо произво [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 1 ноември 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани четири бързи производство и са  регистрирани пет престъпления.

Бързи производства:

На 31 октомври във Второ РУ -  Стара Загора е образувано бързо производство срещу С.Б., на 27г., от гр. Стара Загора,  за [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 31 октомври 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани две бързи производство и са регистрирани три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие.

Бързи производства:

На 30 октомври в гр.Казанлък на ПП- I-5, км 199+500, полицейски екип при РУ - [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 29 октомври 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производство. Разкрито е едно престъпление и са регистрирани са   пет престъпления.

Бързи производства:

На 28.10.2016 г. в сектор "Пътна полиция", ОДМВР – Стара Загора, е образувано бързо произ [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 25 октомври 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани дванадесет бързи производства. Регистрирани  са пет престъпления.

Бързи производства:

На 24 октомври  в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР -  Стара Загора е образувано бързо производство срещу И.И., на 41г. [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 24 октомври 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани три бързи производства. Регистрирани  са две престъпления.

Бързи производства:

На 23 октомври в РУ -  Казанлък е образувано бързо производство срещу З.М., на 28г., от с.Елхово, общ. Николаево, затова че н [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 23 октомври 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани две бързи производства. Разкрити са извършителите на множество кражби от жилища. Извършени са три престъпления и са настъпили две ПТП с пострадали мотоциклетисти.

Бързи производства:

На 22.10.2016 г. в РУ [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 22 октомври 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани осем бързи производства. Разкрити са извършителите на едно престъпление.

Бързи производства:

На 21.10.2016 г., на първокласен път І- 5, км. 199+500, в гр. Казанлък, полицейски екип на  РУ - Казанлък е спря [ … ]

продължава>

 

100 лица са осъдени по бързи и незабавни производства,внесени в съда от Районна прокуратура-Казанлък

Районна прокуратура-Казанлък внесе в съда 188 бързи и незабавни производства от януари до октомври 2016 г. По 21 от тях са внесени обвинителни актове, 72 са по споразумения и 40 са за налагане на административни наказания след освобождаване от наказателна отговорност. 100 лица са осъдени, като при [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 15 октомври 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани четири бързи производства и са разкрити две престъпления. Регистрирани са три престъпления. Настъпило е едно пътно-транспортно произшествие с пострадал водач. Установени са две незаконно пребиваващи в стран [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 8 октомври 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, е образувано едно бързо производство и са разкрити пет престъпления. Регистрирани са четири  престъпления и е настъпило едно ПТП с пострадали лица..

Бързи производства

 

На 07.10.2016 г. от служители на Второ РУ – Стара [ … ]

продължава>

 

Криминална хроника - 7 октомври 2016 г.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са образувани пет бързи производства  и са регистрирани три престъпления.

Бързи производства

На 06 октомври служители на Първо РУ -  Стара Загора са извършили проверка на получен сигнал за неправомерно присъединяване къ [ … ]

продължава>

 

www.jazzfestkz.eu

СЛУШАЙТЕ НИ!

Времето

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:


Времето

Банер


Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от


И от тук можете да ни слушате: