JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Това заявиха общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ Иво Лозанов и Димитър Баяслиев на срещна с жителите в село Розово. На срещата присъства и кметът на селото Теодора Георгиева, която запозна присъстващите  с проекта ,,Опазвам природата, в която спортувам, играя и мечтая“,  който е спечелил финансиране на стойност близо 10 хил. лв. в рамките на Националната  кампания „За чиста околна среда 2015 г.“ по ПУДООС. Кметът на Розово предвижда и цялостен ремонт на покрива на храм  „Свети Димитър“ на стойност 10 хил. лв. Средствата за него са отпуснати от  дирекция „Вероизповедания“ към Министерски съвет.

продължава>

Нено Влайков: „Много упорито и настъпателно, стъпка по стъпка, общинското ръководство, само за три години, реши  проблеми в нашата община, някои от тях с 40-годишна история.  Всичко хубаво, което днес  се случва в нашия град е плод на системните и непрекъснати усилия на екипа на кмета Галина Стоянова, на работата и решенията на Общинския съвет и на подкрепата, която Казанлък има от правителството. Днес стана ясно, че от Държавния бюджет и  Министерството на регионалното развитие Казанлък получава финансиране на стойност 685 хил. лв. за цялостната подмяна на водопроводната мрежа в кв. „Васил Левски“.

продължава>

Успешен четиригодишен мандат отчете ръководството на младежката структура на ПП ГЕРБ в Стара Загора. На провелото се в хотел „Верея“ отчето-изборно събрание, младите хора направиха равносметка за свършената работа през последните години и направиха своите номинации за членове на новото областно ръководство на МГЕРБ.

„Израснахме с МГЕРБ! Младите хора са гаранцията за промяна на политическото статукво. Екипната работа доведе до много добри резултати, а сега виждам още повече млади хора, които вярват, мислят и работят“, каза Николай Диков, член на НИС на МГЕРБ и общински организационен секретар на партията в Стара Загора. Доскоро той бе и областен координатор на младежите. „Най-голямата ми отговорност и задача, като председател, бе да се създаде възможност младежите да реализират идеите и потенциала си. Сигурен съм, че екипът, който ще се създаде сега, ще продължи да доказва, че младите имат своето заслужено място в политиката“, допълни Диков.  „МГЕРБ – Стара Загора е една от даваните за пример организации. Създадохме стабилна основа, която непрекъснато се надгражда“, подчерта той.

продължава>

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова стана почетен член на Съвета на жените в бизнеса в България. Това бе обявено от председателя на Съвета Боряна Манолова на среща на членовете с Ева Паунова, спечелила наскоро престижната титла в категория категория "Най-добър новодошъл евроепутат" на списание „Парламент". На срещата бе представена и най-новата инициатива на Съвета на жените в бизнеса - създаването на най-голямата в България Национална стажантска програма. „Много е приятно да виждаме, че сме съмишленици в нашите идеи и инициативи. По тази причина за мен ще бъде удоволствие да подкрепя Национална стажантска програма. Изключително съм щастлива и че Съвета на жените в бизнеса ще се включи в инициативата Образование България 2030", каза по време на срещата Ева Паунова. Младият евродепутат обясни, че заедно със съмишлениците на инициативата ще търсят отговорите на въпросите какво трябва да се промени в сферата на образованието в следващите 15 години, какъв процент от БВП трябва да се отделя за образование, както и какви промени в закона за образованието е необходимо да се направят.

продължава>

Ева Паунова в Казанлък: Благодарение на активността на колегите от ГЕРБ/ЕНП  за България са договорени повече евросредства

„Благодарение на активността на колегите от ГЕРБ/ЕНП  за България са договорени повече евросредства за новия програмен период, но е и важно сега максимално страната ни да се възползва от тях, като постигне висок процент на усвояемост.“ - това каза днес на среща с бизнеса в Казанлък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова. Основни акценти тя постави на възможностите за развитие на малкия, средния и едрия бизнес, на дуалното обучение и на професионалните стажове с оглед изграждането на устойчиви връзки между образованието, науката и бизнеса. Евродепутатът  представи и новите възможности, които ще предложи планът за инвестиции „Юнкер“.

В срещата участваха кметът на Община  Казанлък Галина Стоянова и народният представител от ГЕРБ Нено Влайков, който е и единствения представител от Казанлък в българския парламент.

продължава>

„Защо всички партии в Казанлък не подемат инициативата да бъдат полезни на хората всеки ден, не само преди избори и да изразходват субсидиите си за полезни неща. Защо не ремонтират, поне по едно спортно игрище, така както ние Младежите от ГЕРБ ремонтирахме цели  три – мини футболно, а комбинираното и стрийт фитнеса, дори изградихме от основи. Наближават избори и всички партийни структури се активизират, къде обаче бяха през последните три години, какво направиха за казанлъчани, хората могат ли да видят и да ползват тяхното добро. Сега правят гръмки изказвания, надуват балона с въздух, но аз искам да припомня, че от както ГЕРБ спечели изборите в Казанлък, от 2011 година до сега от МГЕРБ  не сме спирали и за ден дейността си. Направили сме стотици инициативи в полза на хората и сме се отзовавали на всякакви граждански искания. Няма да ги цитирам всички, информация има достатъчно, които се интересува и желае да се информира, ще го направи.“, обясни председателят на Младежи ГЕРБ – Казанлък Боян Каличков по време на поредната благотворителна акция.

продължава>

И тази година по случай светлия християнски празник Великден ГЕРБ – Казанлък организира мащабна благотворителна акция. След като вчера от женската партийна структура, посетиха центровете за настаняване от семеен тип, като подариха на децата великденски яйца, козунаци, санитарни и козметични продукти, почистващи и дезинфекциращи препарати и хранителни стоки от първа необходимост.

Днес благотворителните инициативи продължиха  с посещението на Старейшини ГЕРБ – Казанлък  в „Дневния център за деца с увреждания“. Подаръците за малчуганите бяха  великденски яйца, козунаци, сладки, соленки и сокове, а от своя страна децата благодариха за жеста с постановка на „Червената шапчица“.

продължава>

ЖГЕРБ: „Социалната политика на Община Казанлък осигурява на децата с увреждания професионална грижа в модерни центрове“

ГЕРБ – Казанлък организира традиционни благотворителни инициативи за Великден

И тази година по случай светлия християнски празник Великден, от ГЕРБ – Казанлък организират мащабна благотворителна акция. След като стана традиция, женската партийна структура да осигурява великденски пакети за многодетни майки, тази година инициативите са няколко и са насочени към децата с увреждания.

Днес Жени ГЕРБ – Казанлък, посетиха децата от центровете за настаняване от семеен тип и защитеното жилище, като им подариха великденски яйца, козунаци, санитарни и козметични продукти, млечни продукти и други хранителни стоки от първа необходимост. От предприемачи ГЕРБ – Казанлък, ЕТ “Янко Мермеклиев“ осигури великденски курабийки, а „Ароматик“ ООД -  почистващи и дезинфекциращи препарати. 

продължава>

Народният представител от ПП ГЕРБ  Нено Влайков обявява приемни дни през април - всеки понеделник / 6, 13, 20 и 27.04.2015/ от 9:00 до 12:00 часа в офиса на ГЕРБ - Казанлък, намиращ се на улица „Климент Охридски“ №1. Записвания гражданите могат да направят на тел: 0885 023 905

продължава>

Структурата на Жени ГЕРБ в Казанлък  проведе информационна кампания по повод 2 април – Световен  ден за информиране на обществото за проблема аутизъм.

За целта бе изготвен специален плакат, на който са изброени признаци, по които може да се разпознае аутизмът. Такива постери бяха разпространени от ЖГЕРБ – Казанлък на обществени сгради в града и в населените места, на неправителствени организации и сдружения  и по кабинети на здравни специалисти.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666