JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

По случай Националния празник на България 3-ти март  Младежите от ГЕРБ – Казанлък подриха на 19-те кметства в Община Казанлък български трибагреници. Идеята за инициативата се е родила преди седмици, по време на редовните им седмични събрания. Всички членове на младежката партийна организация са приели идеята радушно и са започнали веднага да работят по изпълнението й.

„Направихме нещо полезно за нашите населени места. Пожелаваме на кметовете с гордост да извисят новите български знамена на кметствата си и да ги пазят чисти и неопетнени.  Честити Трети март на всички българи!“ –  пожелаха от МГЕРБ – Казанлък.

продължава>

Младежите от ГЕРБ – Казанлък се включиха в областна инициатива на МГЕРБ за почистване на исторически паметници. И тази година младите гербери в града на розите избраха да почистят от трева и боклуци района около  Руското военно гробище в  Енина и паметникът издигнат на мястото в памет на загиналите войници през руско-турската война 1877 – 1878 г.

продължава>

Младежи от ГЕРБ – Казанлък и общински съветници от групата на ГЕРБ поднесоха цветя пред  бюст-паметника на Васил Левски в едноименния парк в града на розите, където бе и официалната церемония по случай 143 години от гибелта на Апостола на свободата.

„За поредна година сме тук, за да почетем паметта на Дякона. Личността му е символ на борбения дух на българите и ние като млади хора сме длъжни да  почитаме великите дела и великите хора на България.“ – коментираха от МГЕРБ – Казанлък.

продължава>

Р. Стефанова: Бюджет 2016 продължава 4-годишната политика на ГЕРБ в Казанлък - равнопоставено развитие на града и населените места; подобряване на градската среда и уличната инфраструктура и приоритетна социална политика

Днес, на сесия на Общинския съвет групата на ГЕРБ подкрепи единодушно Бюджет 2016, като в свое изказване председателят на групата Радиана Стефанова, заяви че съветниците са удовлетворени от политиките, които ще изпълнява Община Казанлък с изпълнението на Бюджет 2016 „Бюджетът е добре балансиран, разумен и изпълним. Той е продължението на 4-годишните политики характерни за управлението на ГЕРБ в Община Казанлък -  равнопоставено развитие на града и населените места; подобряване на градската среда и уличната инфраструктура; приоритетна социална политика, която не натоварва гражданите, а отговаря на техните потребности. „ – бе категорична Стефанова.

продължава>

Вчера /27.01.2016/ се проведе отчетно-изборно събрание на Младежката организация на ГЕРБ в Казанлък. Председателят й Боян Каличков и организационният секретар Десислава Стоянова направиха отчет за дейността на структурата за изминалия й мандат.

В отчета бяха включени множеството инициативи на МГЕРБ, насочени към всички сфери на живот в града на розите. Като най-успешни проекти бяха отличени двете спортни игрища създадени по идея на младите гербери - стрийт фитнес площадка и комбинирано игрище за волейбол и баскетбол /до стадион "Севтополис"/. Тези два проекта, плюс цялостният ремонт на мини футболното игрище бяха финансирани изцяло от ПП ГЕРБ на стойност над 65 хил. лева.

За нов мандат МГЕРБ - Казанлък номинираха: за председател - Боян Каличков; за организационен секретар - Виктория Войводова-Неделчева; за член на ръководството - Габриел Кертиков.

Благодарност за усърдната работа и ентусиазма на младите хора изказа общинският ръководител на ПП ГЕРБ и кмет на Казанлък Галина Стоянова.

продължава>

Народният представител от ГЕРБ Нено Влайков обявява приемен ден за граждани в понеделник  /16.11.2015/ от 9:00 до 12:00 часа в офиса на ГЕРБ – Казанлък, намиращ се на улица „Климент Охридски“ №1. Записвания гражданите могат да направят на тел: 0885 023 905

продължава>

В 80% от населените места в община Казанлък ГЕРБ спечели кметските избори, като още на първи тур получи доверието на жителите нa 7 от големите села. Оказа се, че и на балотажите за издигнатите и подкрепени от партията кандидати за кметове са гласували по-голямата част от хората. Така на втори тур ГЕРБ получи подкрепата на жителите в: с. Шейново, с. Кънчево, с. Средногорово, гр. Крън, с. Ясеново, както и в с. Черганово и в с. Горно Черковище в лицето на подкрепените от партията кандидат-кметове.

продължава>

Борис Кърчев (ГЕРБ): Ще работя за намиране на начини, средства и партньори за изграждане на плувен спортен комплекс в Казанлък

„Ако бъда избран за общински съветник, ще работя за намиране на начини, средства и партньори на общината за реализиране на плувен спортен комплекс на територията на град Казанлък. Това е съоръжение, необходимо за спорт и рехабилитация на хора от всички възрасти”, заявява Борис Кърчев – кандидат за общински съветник от ГЕРБ, по-известен сред казанлъшката общественост като организатор на две кампании - "Избери кауза и промени Казанлък" и "Талантите на Казанлък", чрез които в рамките на 18 месеца бяха подпомогнати много културни организации, сред които читалищата в гр. Крън и с. Енина, Общинска библиотека Искра, ОДК "Св. Иван Рилски" и редица спортни клубове.

продължава>

 

"От всеки един от нас зависи да се преборим с негативните тенденции на пътищата и да намалим броя на произшествията." Това заяви Ева Паунова по време на Осмата национална конференция по пътищата на тема "Заедно за сигурни пътища". В събитието, провело се между 30ти септември и 3ти октомври в гр. Несебър, взеха участие още министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски.

продължава>

Партията е с пълна листа за общински съветници и 17 кандидат-кметове на населени места в Общината

ПП ГЕРБ в Казанлък представи кандидатите си за кмет на Община Казанлък, общински съветници и кметове на населени места в Общината.

„Преди четири години си поставихме за цел да променим Казанлък във възходяща посока и днес са налице видимите резултати, които всеки човек може да пипне.  Видими резултати от: привлечени 109 млн. лева европейски средства и реализирани проекти, нови асфалтирани и реновирани улици, постигане на най-ниската безработица в Казанлък спрямо цялата старозагорска област – 4.9%, и възможността всеки гражданин, които желае, да започне работа в нашата община и да се реализира пълноценно. Съзнаваме, че от тук нататък за следващите четири години, решението, кои ще бъдат представителите на политическа партия ГЕРБ, е важно и много сериозно“, заяви кандидатът за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова и председател на ПП ГЕРБ в града на розите. Тя бе категорична, че от съществено значение е не само да имаш идеи, но да знаеш как да ги реализираш. „Предлагаме кандидатури за кметовете на населени места и пълна листа от 37 кандидати за общински съветници. Залагаме, както на хора, които през тези четири години бяха близо до гражданите и направиха възможно най-доброто за тях, така и на нови лица, готови да покажат своите професионализъм и експертност“, категорична бе Галина Стоянова.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666