JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

По покана на евродепутата Ева Паунова ГЕРБ/ЕНП работно посещение в Брюксел осъществиха представители на Младежи ГЕРБ от Казанлък. Сред присъстващите бяха Виктория Войводова-Неделчева, Николай Факиров, Юлияна Василева, Славена Бояджиева и Мария Маркова.

В рамките на посещението групата имаше възможността да се запознае от близо с дейността на Европейския парламент и работата на евродепутата Ева Паунова. По време на престоя си в европейската столица, групата посети и интерактивното изложение „Поколение код“ в Европейския парламент, демонстриращо как съвременните библиотеки използват новите технологии, за да се превърнат в центрове на знанието и уменията на новия век.

продължава>

С подреждането в числото 17 на площад „Севтополис“, членовете на ГЕРБ в Казанлък изразиха своята подкрепа за кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Точно в 17 часа и 17 минути под звуците на Гайдарски оркестър, бяха пуснати и 100 сини балона. 

продължава>

За празника на село Черганово - Петковден, младежката организация на ГЕРБ в Казанлък направи подарък към жителите на китното селце. Те реновираха чешмата изоставена в началото на 90-те години на миналия век. Тя се намира в центъра на населеното място до новоизграденото от кмета на селото Нивелин Неделчев игрище за футбол. Чешмата и футболното игрище са част от обещаните промени в селото, които си постави Неделчев по време на предизборната кампания през 2015 година. За младежката структура от града на розите, това е първа видима стъпка оставена в населените места след изборите за кмет, кметове на населени места и общински съветници през 2015 г. 

продължава>

Жителите на Дом за Стари хора №3 в Казанлък бяха зарадвани с подаръците донесени от младежката структура на ГЕРБ. В своя жест към тях, те поднесоха спални комплекти, памперси, перилни препарати за нуждите на дома. За младежите това не е първата им благородна постъпка, която правят към домуващите. Възрастните хора помнят и други такива като вкусни шарани за Никулден, Великденски вкусотии и други. Хората от дома с нетърпение очакваха посещението им и от своя страна бяха приготвили лека почерпка. 

продължава>

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев присъства на годишнината от написването на бойния марш “Велик е нашият войник” в Казанлък

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев присъства на отбелязването на 100-годишнината от написването на бойния марш на Българската армия “Велик е нашият войник” в Казанлък.

По време на церемонията беше представен проект за паметник на бойния марш “Велик е нашият войник” и беше валидирана специална пощенска марка.

продължава>

Над 100 души събраха днес младежите от областната структура на ГЕРБ в Стара Загора, за да отбележат с родолюбива инициатива 22 септември – Ден на Независимостта. Българският флаг се развя високо над село Ветрен, Община Мъглиж, на 12-метров пилон. Трибагреникът се вижда отдалеч и напомня колко е важно да сме свободни, горди и единни, да работим заедно и да предаваме напред историята си, споделиха младите хора.

продължава>

Общинските съветници от ПП ГЕРБ - Казанлък почетоха 108 години от обявяването на Независимостта на България. На организираното от Община Казанлък честване присъстваха Радиана Стефанова - Заместник-председател на Общински съвет, Борис Кърчев - Председател на Комисията по култура, медии и вероизповедания в ОбС, Иван Гитев - общински съветник, ученици от всички училища в града и граждани.

продължава>

Кметът на Казанлък Галина Стоянова поздрави учениците на СУ "Екзарх Антим I" с пожелание за попътен вятър през новата учебна година. Тя подчерта, че през настоящата учебна година най-голямото предизвикателство е да познаваме нашите деца, да им даваме това от което те имат нужда и да ги възпитаваме в добро. Второто по-голямо предизвикателство е започващата реконструкция с мерките за енергийна ефективност на средното училище. Проектът е спечелен и неговото изпълнение ще започне през 2017 година. 

продължава>

„Казанлък е един от градовете в България с най-ниска безработица. Това означава, че вие имате добре подготвени кадри в града“ – отчете напредъка на Казанлък г-жа Паунова в областта на образованието и икономическата мощ. „В последните години успяхме да постигнем много в България, а Европа ни подкрепя, защото виждат в нас мост на стабилност“ – коментира още евродепутата.

В събота, 27 август 2016 г., евродепутатът Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) проведе работно посещение в град Казанлък. В рамките на визитата тя проведе среща с кмета и настоящ Общински ръководител на ПП ГЕРБ Казанлък г-жа Галина Стоянова и с ръководствата на структури от Общинската организация на ПП ГЕРБ в Казанлък.

продължава>

Младежката организация на ГЕРБ в града на розите подеха инициатива по облагородяване на мястото около спортните игрища,  намиращите се южно от стадион  „Севтополис“. Игрищата са изградени и реновирани със средства от държавната субсидия на партията в размер на над 65 хил. лева.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666