JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

 

Кметът на Казанлък Галина Стоянова упражни своето право на глас за избор на президент и вицепрезидент на Република България в ОУ „Чудомир“. Тя гласува електронно, а нейната секция е една от четирите избирателни секции за машинно гласуване. След своя избор, Стоянова сподели: "Гласувах за бъдещето на Казанлък, за един по-проспериращ и успешен град със своите спокойни, работещи, мислещи граждани" и допълни „Гласувах машинно и мога да споделя, че това е един бърз, удачен и лесен избор за гласуване. Спестява се много време и много хартия“.

продължава>

Новото професионално спортно съоръжение - комбиниран стрийт фитнес уред за 12 вида упражнения е четвъртият мащабен спортен проект подарен на Казанлък. Той е изцяло изграден със средства на ПП ГЕРБ. За него преди една година личен ангажимент пое зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Спортният ден започна с изпълнения от "Зумба фитнес" с инструктор Гергана Начева и демонстрация на силови упражнения от спортен клуб Bar Bears (Бар Беарс). На откриването присъстваха Николай Златанов - председател на Общински съвет Казанлък, народният представител в 43 НС - Нено Влайков, председателят на МГЕРБ Казанлък - Боян Каличков, представители на МГЕРБ от Мъглиж и Ветрен, граждани.

продължава>

За празника на село Горно Изворово, Младежи ГЕРБ и Жени ГЕРБ реновираха парк за отдих в населеното място. В предпочитаната за почивка от гражданите и гостите на Община Казанлък местност "Мезарлък дере", вече има ново барбекю. Освен тази придобивка МГЕРБ и Жени ГЕРБ възстановиха няколко огнища и пейки в парка. Това е втората инициатива в селата от общината след изборите за кмет и общински съветници през 2015 година. Първата бе проведена в село Черганово, където бе ремонтира чешмата изоставена в началото на 90-те години на миналия век. Тя се намира в центъра на населеното място до новоизграденото от кмета на селото Нивелин Неделчев игрище за футбол.

продължава>

ПП "ГЕРБ" кани гражданите на Казанлък на откриването на новоизградения комбиниран уред за стрейт фитнес

Уважаеми съграждани, Политическа партия "ГЕРБ" Ви кани на откриването на новоизградения професионален, комбиниран стрийт фитнес уред за 12 вида упражнения, изграден със средства на ПП "ГЕРБ". Откриването ще се състои на 30 октомври (неделя), от 11:00 часа на ул. "Васил Аргиров" в Казанлък. Площадката се намира зад Хуманитарна Гимназия "Св. Св. Кирил и Методий". В програмата е предвидена демонстрация на упражнения от Bar Bears (Бар Беарс). Този уред е предназначен за свободно ползване от всички граждани. 

продължава>

С възрастни хора се срещна д-р Мехмед Мехмедов, който изнесе здравна лекция за „тихата епидемия“ - остеопорозата. Беседата бе организирана от Старейшини ГЕРБ по повод 20 октомври – Световен ден за борба с остеопорозата.

 

Д-р Мехмедов разясни какво представлява заболяването, какви са начините за предпазване от него, как се поставя диагноза, както и какви мерки трябва да вземат при вече поставена диагноза.

продължава>

Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) в Казанлък: Цецка Цачева е гарант за възходящата линия на икономическо развитие на България

„Очакванията за икономически растеж за 2016 г. са 3%, което е сред най-високите в ЕС. България е на първо място в ЕС по привлечени инвестиции в аутсорсинг сектора и сред първите в производството на компоненти и електроника за автомобили. Единственият кандидат за президент, който може да гарантира, че тази възходяща линия на икономическо развитие ще продължи е Цецка Цачева“. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова след работна среща с представители на бизнеса от Казанлък и област Стара Загора, провела се в сряда, 26 октомври 2016 г. в Музея на Розата в Казанлък.

продължава>

Ева Паунова (ГЕРБ/ЕНП) в Стара Загора: Цецка Цачева осъзнава важността на сътрудничеството на всички институции с местната власт

„Сътрудничеството с местната власт е ключово за поддържането на стабилността в цялата страна. То е приоритет за кандидата за президент на България на ГЕРБ Цецка Цачева. Вярвам, че със солидния си административен опит тя ще работи в близко сътрудничество с всички институции“. Това заяви евродепутатът ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова по време на срещи с граждани в област Стара Загора. 

продължава>

Над 7 млн. лева се отпускат от правителството  на Бойко Борисов за нуждите на болници в различни населени места в страната. Друга много добра новина от днес е, че пенсионерите с доход до 300 лева ще получат коледни надбавки в размер на 40 лева. Така ще бъдат подпомогнати над един милион и 200 хиляди пенсионери. Като президент и вицепрезидент, ние с Пламен Манушев,ще насърчаваме всички политики на институциите и на местните власти, които работят в интерес на хората. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на откриването на реконструирано междублоково пространство в Казанлък. Тя посочи още, че за продължаването на Националната програма за енергийна ефективност ще се осигуряват по 1 милиард годишно от правителството. „223 милиона повече ще има догодина за образование. Отпускането на тези средства е възможно, благодарение на по-високата събираемост на данъците, на усилията на правителството и на премиера Борисов в борбата с контрабандата“, обясни Цачева. „Заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за единна, образована и просперираща нация. България трябва да продължи да води балансирана и активна външна политика, основана на националния интерес. Ако ни гласувате доверие на 6-ти ноември, аз ви гарантирам, че няма да се променим към хората и ще работим в интерес на всички български гражданите“, категорична бе Цецка Цачева

продължава>

Почистващи и перилни препарати, спортни екипи и спални комплекти бяха подарени на трите ЦНСТ-та и защитеното жилище в град Казанлък. Подаръците бяха осигурени от МГЕРБ и Предприемачи ГЕРБ с председател Генчо Генчев и със съдействието на Георги Карагьозов собственик на "Ароматик" ООД. Дарението бе получено от Нели Бонева - Координатор проекти, Регион Стара Загора на Фондация "Сийдър" и бе занесено в домовете на децата. Нели Бонева изказа искрена благодарност за поредната благотворителна акция към децата на Казанлък. Преди година младежите на ГЕРБ събраха и дариха средства за едно от тях, на което по-късно му бе направи операция на очите.

продължава>

Жителите в казанлъшкия квартал "Кулата" с благодарности, с ръчно приготвена вкусна питка и гайдарски оркестър, посрещнаха членовете на политическа партия "ГЕРБ" от града на розите. Благодарностите са следствие обещаната преди година и вече стартиралата дейност по изграждане на ВиК мрежата от ул.“Тюлбенска“, в участъка между ул.“Люлякова градина“, ул. "Люляк" и ул.“Капитан Петко Войвода“. През 2015-та общинските съветници от групата на ГЕРБ заедно със зам. кмета по строителство - Даниела Коева посетиха квартала и обсъдиха възможностите за полагане на ВиК инфраструктура след многобройните запитвания през годините назад. Една година по-късно Община Казанлък стартираха строително-монтажните работи по проекта за „Изграждане на водопроводна и канализационна мрежа в кв.“Кулата“ и в кв. "Крайречен“, 100% безвъзмездно финансиран от ПУДООС към МОСВ,  на обща стойност 1 987 049,40 лв. с ДДС. През 2012 година със собствени средства общината изработи този проект, след това реализира първия етап с близо 200 хил. лева от общинския бюджет. 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666