JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Залата на читалището едва побра всички казанлъчани, които дойдоха на празничния 8 март да се срещнат на живо с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.  Заедно с него в срещата с жителите на община Казанлък участваха водачът на листата на партията в Стара Загора Емил Христов, финансовият министър в правителството на ГЕРБ Владислав Горанов, областният координатор на партията Живко Тодоров, общинският председател на ГЕРБ – Казанлък Галина Стоянова и кандидатите за народни представители Борис Кърчев, Маноил Манев, Радостин Танев и Йоана Йончева-Фильова.

„Отнасяме се с чувство за уважение към вас, поднасяме пред вас е програма за управление. Онова, което опонентите ни ви представят не е промяна, то е подмяна. Българи, да ги спрем отново!“ – обърна се към казанлъчани водачът на листата на ГЕРБ в нашия избирателен район Емил Христов, а след това и към лидера на ГЕРБ: „Господин Борисов, с вас сме,  трябва да ги спрем и ще ги спрем!“

продължава>

Борис Кърчев честити 8 март на дамите от Казанлък и специално на грижещите се за здравето на казанлъчани

„Пожелавам на всички дами в Казанлък да са много щастливи и обичани. Това пожелах и на всички дами, които се грижат за здравето на казанлъчани,“ сподели Борис Кърчев след днешния вълнуващ предиобед, в който той честити лично празника с цвете в ръка на лекарки, медицински сестри, лаборантки, административни служители и здравни работници от нежната половина на здравеопазването в Казанлък, в поликлиниката и болницата.

продължава>

Млади, образовани, способни и на водещи позиции в листата на ГЕРБ са казанлъшките кандидати Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова. „Ние не идваме при вас за да ви покажем кандидати за депутати наредени назад на неизбираеми места, които само ще ви дават големи обещания. Ние ви срещаме с нашите кандидати, които имат реални шансове да влязат в парламента и да решават въпросите, които днес ще им поставите. Да взимат реални решения за България“ – с тези думи Радиана Стефанова - председател на предизборния щаб в Казанлък - представи Борис Кърчев, който е втори в листата на ГЕРБ и Йоана Йончева-Фильова, която е на пета, също избираема позиция за предстоящите Парламентарни избори.

продължава>

В сряда, 8 март, Бойко Борисов - председател на ПП ГЕРБ ще пристигне в Казанлък за среща с гражданите, която ще се проведе от 17.00 часа в зрителната зала на Читалище „Искра“.

Борисов ще представи приоритетите на ГЕРБ и програмата за управление на партията, реалните решения за България. Казанлъчани ще могат да зададат директно своите въпроси към министър-председателя в два мандата Бойко Борисов.

След срещата си в Казанлък, Бойко Борисов ще отпътува за среща от 18.00 часа в областния град Стара Загора.

продължава>

На Тодоровден днес Борис Кърчев  и неговия офроуд клуб от Казанлък събраха над 2000 души на мотопистата над Енина в нетрадиционна кушия – не с коне, а с мотори. Състезанието беше организирано както винаги – перфектно от именника Тодор Пашов – президент на казанлъшкия Офроуд Клуб „Севтополис“, в който членува Борис. В надпреварата се включиха над 30 състезатели от цяла България.

Стартът беше даден точно в 11:02 часа. №11 е номерът на ГЕРБ в бюлетината, а 2 е преференциалния номер на Борис Кърчев в листата с кандидати за народни представители от нашия район. Борисстартира наравно с момчетата от другите клубове точно в 11:02.  

продължава>

По традиция, младежите от структурата на ГЕРБ в Казанлък отбелязват всяка година Националния празник на България 3 март в Енина.

Днес Йоана Йончева-Фильова, кандидат за народен представител издигната от МГЕРБ Казанлък и нейните приятели от младежи ГЕРБ уважиха енинското празненство – концерт организирано на площада в чест на 3 март.

Преди това младежите поднесоха цветя на признателност на руските гробища край Храм-паметника „Рождество Христово“ в Шипка. 

продължава>

С мартеници и пожелание за здраве и успех в кампанията, кандидатите за народни представители от  ГЕРБ - Казанлък Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова посрещнаха днес старозагорските си колеги от листата пред Храм-паметника в Шипка.

Чрез знаковите мартеници на казанлъчани, всички кандидати на ГЕРБ в област Стара Загора приеха да работят за гражданите на Казанлък от сърце. Сърцето на ГЕРБ получиха в дар с мартеница кандидатите за народни представители Маноил Манев и Росица Копривчина,  народните представители от 43 НС Пламен Йорданов и Нено Влайков, общински съветници и кметове на ГЕРБ от община Казанлък.Представителите на ГЕРБ бяха благословени, за здраве и благополучие в кратка църковна служба на днешния празничен 1 март от отец Панкратий. 

продължава>

Предизборната кампания на ГЕРБ в 27 Многомандатен избирателен район – Стара Загора стартира със стилно презентиране на кандидатите за народни представители тази вечер, което бе излъчвано на живо във Фейсбук на страницата на ГЕРБ за област Стара Загора.

Водачът на листата Емил Христов представи приоритетите на ГЕРБ за България и за област Стара Загора, сред които акцент са енергетиката, туризма, здравеопазването. „Ще работим за осигуряване на по-висок стандарт на живот и сигурност на гражданите, затова здравеопазването да стане достъпно, да се инвестира в съвременно оборудване и лекарите и медицинският персонал да получават прилично възнаграждение – посочи Емил Христов.

продължава>

 

„Изпращаме в Парламента хора, които ще бъдат близо до жителите на Стара Загора, които ще обръщат внимание на техните проблеми, и които ги познават. Радвам се, че именно Емил Христов, досегашен председател на Общинския съвет, е начело на листата за народни представители. Познавам неговата работа и знам как всеки ден приема десетки хора в кабинета си и  какво внимание обръща на всяко едно населено място. Вярвам, че със същия ентусиазъм ще направи така, че и законодателството да се променя в нужната посока,а министрите да обръщат по-голямо внимание на Стара Загора“. Това каза Живко Тодоров, областен координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора, при регистрацията на листата за народни представители от партията за 27-и МИР.

Емил Христов е водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора. Той едва мандата председател на Общинския съвет в града и общински ръководител на партията. Христов е инженер, завършил Висшето военно училище в Шумен и Военната академия в София. Зам.-председател на УС на Националната асоциация на председателите на общински съвети (НАПОС - РБ). Председател е на Постоянната комисия по регионална политика и местно самоуправление към Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). Владее руски и английски език.

Втори е 43-годишният инженер Борис Кърчев, общински съветник от Казанлък,председател на Комисията по култура, информационни средства и вероизповедания, член на Комисията по устройство на територията, инфраструктурата, строителството и транспорта. Председател на фондация „Чудомир“ и секретар на Ротари клуб Казанлък, Дистрикт 2482 България. Управител е на „Тракия кабел" ООД  - далекосъобщителен оператор. 

продължава>

Три са издигнатите номинации на Народни представители от Казанлък за 44-то Народно събрание. Това са Лиляна Павлова, Борис Кърчев и Йоана Йончева. Името на Лиляна Павлова е издигнато за това, че има много заслуги към Казанлък. По нейно време като Министър на регионалното развитие и благоустройство в двете правителства на ГЕРБ, в Казанлък се реновираха парк "Розариум", парк "Тюлбето", свързващата велоалея между двата парка, реконструкция по МБАЛ "Д-р Христо Стамболски", подмяна на стари водопроводни тръби в кв. "Васил Левски", както и започващата подмяна на такива в кв. "Изток".

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666