JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Народният представител от ПП ГЕРБ - Казанлък в 44-то Народно събрание Борис Кърчев обявява своите приемни понеделници за среща с гражданите. Това са дните 12 и 26 юни от 10:00 до 12:00 часа.

Борис Кърчев е член на Комисия по икономическа политика и туризъм и член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения.

продължава>

Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в Старозагорски избирателен район:

Готвят ли БСП манипулация на изборите и искат ли да ни отнемат демокрацията?

Задаваме този въпрос, защото имамесериозни опасения за намеса в изборния процес, чрез което ще станем свидетели на похвати от миналото, нямащи нищо общо с принципите на демокрацията и свободното изразяване на воля.

Приятели, през изминалия месец ГЕРБ води позитивна предизборна кампания. За нас беше важно да се срещнем с всеки един човек и да чуем от какво има нужда, за какво се притеснява, какво иска да променим с общи усилия. Ние не плашихме и не размахвахме „скелети от миналото“, не говорихме за това колко „лошо“ нещо е демокрацията, нито веднъж не преминахме границата на нормалното човешко отношение. Говорихме разбираемо и конкретно – за приоритетите, които си поставяме, за всяка една крачка, която ще извървим, за да станат целите ни реалност. Водят ни добри идеи като създаването на икономическа зона „Загоре“, която ще осигури нови работни места, или като намаляването на бюрокрацията за бизнеса и хората,и прехвърлянето й върху администрацията. Знаем, че всичко това е важно. Важни са и повишаването доходите на хората, сигурността и спокойствието на всеки един човек, образованието, здравеопазването, енергетиката... Честно и открито разговаряхме за подобряването на условията на живот във всяко едно населено място от Старозагорски регион и не сме се вторачвали върху конкуренцията с останалите политически партии. Убедени сме, че утре трябва да работим заедно за България, за Стара Загора и региона, защото разединението през последните десетилетия не ни доведе до нищо добро. 

продължава>

Борис Кърчев, кандидат за народен представител от  ГЕРБ – Казанлък:

Колеж в Казанлък ще има и той няма да е заслуга нито на Стойнев, нито на обкръжението му - това показват делата им за Казанлък до сега.

В края на кампанията дори водачът на листата на опонентите ни заговори за казанлъшкия колеж. Г-н Драгомир Стойнев, като бивш министър на икономиката чак сега ли е разбрал колко е важно за машиностроителния бранш в България, тук на място в Казанлък да има Колеж за професионални бакалаври?

Ние в ГЕРБ, бизнесът и младите хора на Казанлък отдавна знаем, че никакви национални карти, схеми и хартиени стратегии, които от левицата тепърва щели да правят - няма да решат проблема с точните кадри за българската икономика. А само такива конкретни и реални решения, като казанлъшкия Колеж, в който студентите ще учат едновременно теорията и практиката именно в нашите заводи. Затова за мен Колежът е основен приоритет в тази кампания от самото начало.

продължава>

РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ № 11 ПП „ГЕРБ”,  преференция 2 за КАЗАНЛЪК

Преференциалното гласуване в тези избори е много важно, защото чрез преференциите имате възможност да изберете директно своя кандидат, както при мажоритарни избори - посочи в срещата си с жителите на Горно Черковище Борис Кърчев – кандидат за народен представител от Казанлък, с преференция 2 в листата на ГЕРБ. Заедно с него в срещата участва и втората представителка на Казанлък Йоана Йончева-Фильова, която е на 5-то място в листата на ГЕРБ.

За населените места програмата на ГЕРБ има разработени реални решения в областта на земеделието, здравеопазването, повишаване на доходите, социалната ангажираност и образование на римското население, както и проектозакон за общинската полиция – представи приоритетите на ГЕРБ Борис Кърчев.

продължава>

РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ с № 11 ПП „ГЕРБ” и преференция 2 за КАЗАНЛЪК

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна днес с десетки казанлъчани в петъчния слънчев пазарен ден. Той бе придружен от водача на листата на партията за Старозагорско Емил Христов, кандидатите за народни представители от Казанлък Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова, от кмета на общината Галина Стоянова, председателя на ОбС Николай Златанов, кметове на населените места и общински съветници от ГЕРБ.Заедно с тях в срещите участва и председателят на областния предизборен щаб в Стара Загора Пламен Йорданов.

продължава>

РЕАЛНИ РЕШЕНИЯ с № 11 ГЕРБ и преференция 2 за КАЗАНЛЪК

Пред препълнена зала в Копринка снощи, Борис Кърчев представи приоритетите, по които ще работи като народен представител в 44 Народно събрание. Той е на избираемата 2-ра позиция в листата на ГЕРБ. Представителката на Казанлък Йоана Йончева-Фильова, също е на висока и избираема позиция в листата. Тя е на 5-то място и има реален шанс да представлява хората от казанлъшка община в Парламента. В срещата участва и Галина Стоянова – кмет на Общината и общински координатор на ГЕРБ – Казанлък.

„Питат ме защо съм от ГЕРБ“ – започна срещата кметът на Копринка Стойчо Василев и обясни: „Откакто сте ме избрали за кмет, първата година при Дервишев получихме 0 лева, първата година при Дамянов – получихме 20 хил. лв. Откакто г-жа Галина Стоянова е кмет на Община Казанлък, а тя е от ГЕРБ, всеки мандат има за Копринка по 400 хил. лв. Ами за туй съм от ГЕРБ!“. Кметът на Копринка заръча на депутатите да се застъпват повече за политиката по доходите, за да няма хора и най-вече възрастни пенсионери, които да си броят стотинките.

продължава>

Борис Кърчев, № 11 ПП „ГЕРБ”, с преференция 2

Кандидатите за народни представители от Казанлък Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова гостувах днес по обед на пенсионерите от град Крън. Те благодариха за топлото посрещане, широките усмивки и внимание, с които хората от третата възраст приеха младите представители от Казанлък в листата на ГЕРБ.

Пенсионерският клуб в Крън е сред многобройните казанлъшки каузи, подкрепяни от Борис Кърчев през годините в неговите инициативи и хората го познават и му вярват. „Преференциалният вот в тези избори е изключително важен, защото така показваме кой точно от кандидатите сме избрали да ни представлява и после него ще търсим за да ни помага. А Борис знае, че аз ще го притеснявам непрекъснато.“ – каза кметът на Крън Теменужка Люцканова. „С преференцията показвате и на партията в София, че ние тук в Крън, в Казанлък сме многобройни, че зад мен са застанали реални хора и по този начин ми давате вашия глас, да говоря от ваше име, да тропам по вратите, да поставям въпроси, да търся реални решения на местните проблеми,“ посочи Борис Кърчев.

продължава>

Борис Кърчев, № 11 ПП „ГЕРБ”, преференция ? за Казанлък:

„Заемам се! Ще направим колеж към Техническия университетза професионални бакалаври, чрез дуално обучение,провеждано на място в промишлените предприятия в Казанлък. Така щесе подготвят високообразовани кадри за професиите, които са нужни специално на вас, казанлъшките предприятия и бизнес. Едно професионално общество от подготвени, високообразовани млади хора - едно младо и целеустремено поколение, което е необходимо за развитието на целия Казанлък.“

продължава>

Казанлъшките кандидати за народни представители в листата на ГЕРБ Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова се срещнаха снощи с жители на село Шейново.

„Досега в управлението на ПП ГЕРБ се наблягаше повече на строителството, упрекваха ни, че строим магистрали, че режем лентички. Но ако си дадем реална представа за икономиката – нали до всеки завод трябва да достигне суровината, след което и стоките да се транспортират до пазарите – то инфраструктурата и пътищата са в основата за да започне да се развива икономиката. Но в същото време разбрахме, че обикновените граждани са вече доста не разочаровани, а по-скоро отегчени от темата за подобряване на инфраструктурата. Затова в ПП ГЕРБ смята в  следващите 4 години да обърне по-съсредоточено внимание върху социалната политика в България. “ – каза Борис Кърчев. Той подчерта, че основен приоритет в Програмата на ГЕРБ е качеството на образованието в България - след като вече се направи много за осъвременяването на образователната инфраструктура и всички училища, детски градини в Казанлък са вече санирани, така е и в останалите градове от областта.Въпросът с образованието е важен от една страна защото много малки деца отпадат на ранен етап в началните класове от училище, за което ГЕРБ ще обвърже ходенето на училище на децата със социалните помощи за родителите.„Необразованите хора не само че не повишават икономиката, но и вредят на обществото, защото единствената възможност за прехрана на тези хора остава те да станат престъпници.“ – обясни Борис Кърчев. От друга страна образованието не отговаря на професионалните изисквания на икономиката. Затова основен приоритет на кандидатите за народни представители от ГЕРБ  Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова е създаването на професионален технически колеж в Казанлък, който да подготвя нужните кадри за нашата промишленост.

продължава>

Неверни, незаконни и изцяло манипулативни са всички твърдения на медиите на Самарски срещу Борис Кърчев. Казанлъчани трябва да знаят истината!

Схемата с арбитражните съдилища, станала широкоизвестна след като Омбудсманът Мая Манолова я осветли, е завлякла не е една българска фирма, но фирмата не е едно и също с личността на Борис Кърчев, както манипулират обществото от сайта Пресств и радио Вис виталис от началото на Предизборната кампания.

Истината е, че след като сама преустановява излъчванията си по кабелната мрежа на „БиБиСи Кейбъл“, Телевизия Пресс ТВ и собственикът й Васил Самарскизавеждат дело в частен арбитражен съд , ръководен от близък приятел на Самарски – Златимир Орсов, който присъжда неустойки за услуги, които НИКОГА не са били извършвани от медийната група към „БиБиСи Кейбъл“.   /На снимката: Златимир Орсов и съпругата му са сред личните гости на Васил Самарски на 50-годишния юбилей на Славка Самарска в Казанлък/

Истината е, тъкмо обратно – кабелната телевизия излъчва в продължение на 10 години напълно безплатно програмата на Пресс ТВ, каквито многобройни жестове прави „БиБиСи Кейбъл” с години наред и към десетки други казанлъшки институции - в интерес на своите абонати и на казанлъшките граждани. Но когато става ясно, че мрежата ще бъде закупена от друг, национален далекосъобщителен оператор и безплатното излъчване ще бъде невъзможно занапред - Васил Самарскирешава да изкара стотици хиляди левове на гърба на доскорошните си спонсори, които са излъчвали телевизията му безплатно.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666