JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Теодора Каличкова се появи на бял свят на 1 декември (петък) в 18:45 часа. Тя е дъщеря на председателя на младежката структура на ГЕРБ в Казанлък Боян Каличков и неговата съпруга Диaна Каличкова. Малката Теди проплака в казанлъшката МБАЛ "Д-р Христо Стамболски" под грижите на д-р Нине Нейков, д-р Селис Казалиева и акушерката Валя Дeлидимова. С перфектни мерки - 3,800 кг. и цели 51 см. височина, родена под зодиакалния знак на Стрелец, малката принцеса е благословена с творчески ум и огромна енергия, както и с любовта на своите родители и близки.

продължава>

 

Старозагорският народен представител от ГЕРБ Емил Христов днес бе избран за заместник-председател на Народното събрание, със 123 гласа „За“. Той зае мястото на Цвета Караянчева, която преди дни бе издигната за председател на парламента. „Благодаря на всички за доверието, това е признание за Стара Загора", каза минути след гласуването Емил Христов. И допълни, че ще продължи да работи за интересите на целия Старозагорски регион.

продължава>

ГЕРБ – Казанлък проведе общинско събрание за избор на делегати за Редовното отчетно-изборно национално събрание на партията, което ще се проведе на 26 ноември в София. Представителите на казанлъшката структура ще бъдат Нено Влайков, Виктория Войводова, Мария Цонева и Валентин Кралев. За тази конференция по право участват като делегати и народния представител в 44-то Народно събрание Борис Кърчев, Общинският координатор на ПП ГЕРБ – Казанлък  и кмет на Община Казанлък Галина Стоянова и Председателят на Общиснки съвет – Казанлък и член на ръководството на общинската структура Николай Златанов.

продължава>

Депутатът от ГЕРБ от 27-ми МИР -Стара Загора Борис Кърчев започва срещи с казанлъшкия бизнес, за да ги запознае с инвестиционния проект, разработен от Община Казанлък, „Интегриран градски транспорт”. Предстои в следващите дни народният представител да посети някои от големите фирми, където заедно с ръководствата да обсъдят възможностите и перспективите пред проекта. Целта на Кърчев е да чуе мнението на местния бизнес, предвид това, че най-голям е броят на работещите казанлъчани, които ползват градски транспорт.

продължава>

Двама казанлъчани от младежката структура на ГЕРБ взеха участие в десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ, което за поредна година се проведе в морската столица на България - Варна. Това са Стефан Чакъров и Габриел Кертиков. На форума те бяха сред 8-те младежи от Старозагорска област. В програмата на университета те взеха участие в ролеви игри - как работи парламентът как се прави Правителство и как преминава дневният ред на народните представители при обсъждане на вот на недоверие. По време на лекциите стана ясно, че България върви в правилната посока, и че са необходими много работа и упоритост.

продължава>

На днешния християнски празник, Успение на Пресвета Богородица, в гр. Шипка бе открита реновирана автобусна спирка, която се намира в центъра на подбалканското градче. Съоръжението бе възстановено със средства осигурени от ПП ГЕРБ и доброволния труд на младежите от казанлъшката структура. Спирката е построена в края на 90-те години на миналия век, като през това време не е била поддържана, което я е превърнало в неугледно място в центъра на Шипка. Сега тя е обновена, с поставена на нея информационна карта, полезна както за местното население, така и за туристите, които посещават региона. Картата е на български и на английски език и представя града и територията около него, както и културно-историческите обекти в района.

продължава>

Младежите от ГЕРБ - Казанлък реновираха спирка от закрит тип в подбалканското градче Шипка. Поводът за освежаването й е празникът на града – 15 август. Съоръжението е построено в края на 90-те години на миналия век, като през това време не е било поддържано, което го е превърнало в неуютно място в центъра на Шипка.

Продължават ремонтните дейности по спирката, а по инициатива на кмета на града Веси Панайотова и нейните съграждани, тя ще придобие и ново предназначение – информационен център. В нея ще бъдат поставени табла, които ще показват освен забележителностите край Шипка, така и намиращите в града хотели и къщи за гости.

продължава>

По покана на народните представители от ГЕРБ за Старозагорско Емил Христов, Борис Кърчев, Маноил Манев и Радостин Танев на посещение в парламента бяха близо 40 младежи от област Стара Загора.

„Пред нас стои една цел – младите хора да бъдат активни, да бъдат заинтересовани от политиката, защото тя влияе пряко на живота на всички ни“, каза Радостин Танев, който освен депутат в 44-тото НС е и областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора. „Вярвам, че всеки един от вас има желанието и мотивацията, както и знанията, да бъде полезен на обществото. Срещите между младите хора и представителите на държавната и местна власт са от голямо значение, така едните получават опит, а другите – обратната връзка за свършеното от тях. Това е само първата от много подобни инициативи, които предстоят“, допълни пред младежите Танев.

продължава>

Народният представител от ПП ГЕРБ - Казанлък в 44-то Народно събрание Борис Кърчев обявява своите приемни понеделници за среща с гражданите. Това са дните 12 и 26 юни от 10:00 до 12:00 часа.

Борис Кърчев е член на Комисия по икономическа политика и туризъм и член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения.

продължава>

Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в Старозагорски избирателен район:

Готвят ли БСП манипулация на изборите и искат ли да ни отнемат демокрацията?

Задаваме този въпрос, защото имамесериозни опасения за намеса в изборния процес, чрез което ще станем свидетели на похвати от миналото, нямащи нищо общо с принципите на демокрацията и свободното изразяване на воля.

Приятели, през изминалия месец ГЕРБ води позитивна предизборна кампания. За нас беше важно да се срещнем с всеки един човек и да чуем от какво има нужда, за какво се притеснява, какво иска да променим с общи усилия. Ние не плашихме и не размахвахме „скелети от миналото“, не говорихме за това колко „лошо“ нещо е демокрацията, нито веднъж не преминахме границата на нормалното човешко отношение. Говорихме разбираемо и конкретно – за приоритетите, които си поставяме, за всяка една крачка, която ще извървим, за да станат целите ни реалност. Водят ни добри идеи като създаването на икономическа зона „Загоре“, която ще осигури нови работни места, или като намаляването на бюрокрацията за бизнеса и хората,и прехвърлянето й върху администрацията. Знаем, че всичко това е важно. Важни са и повишаването доходите на хората, сигурността и спокойствието на всеки един човек, образованието, здравеопазването, енергетиката... Честно и открито разговаряхме за подобряването на условията на живот във всяко едно населено място от Старозагорски регион и не сме се вторачвали върху конкуренцията с останалите политически партии. Убедени сме, че утре трябва да работим заедно за България, за Стара Загора и региона, защото разединението през последните десетилетия не ни доведе до нищо добро. 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666