JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през

http://tunein.com/radio/Radio-Sevtopolis-Kazanlak-s225879/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

МГЕРБ – Казанлък се включиха в евроинициатива, като с младежите  и от други области на България, изобразиха с телата си логото на Европейската народна партия в  центъра на Кърджали.

Акцията бе под надслов „Граждани в сърцето на Европа“ и се проведе по идея на евродепутата Моника Панайотова, като участници в нея бяха и народните представители от ГЕРБ Цвета Караянчева и Ирена Соколова. 

продължава>

МГЕРБ – Казанлък се завърнаха със сертификат от семинара „Предстоящият избор – десни идеи за една по-добра Европа“, който се проведе през уикенда в Кърджали. Семинарът се организира от политическата фондация близка до Християндемократическия съюз на Германия - Фондация „Конрад Аденауер“ и сдружение „Граждани за Европейско Развитие на България“. Участници в него бяха представители на МГЕРБ от Южна България. 

продължава>

С осмомартенска инициатива отбелязаха празника на дамите от ГЕРБ – Казанлък. Народният представител от ПГ на ГЕРБ Аксения Тилева, заедно с председателя на Старейшини ГЕРБ – Казанлък  Димитър Баяслиев,  направиха подарък на Общинския пенсионерски клуб – лаптоп, две мощни озвучителни колони,  DVD устройство и микрофон.

Изненадата бе поднесена на пенсионерите по време на традиционното им празненство по случай Деня на жената 8-ми Март. 

продължава>

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ в Казанлък Галина Стоянова е част от делегацията на ГЕРБ в конгреса на Европейската народна партия, който ще се проведе на 6 и 7 Март в Дъблин.

Конгресът ще направи номинации за кандидат на ЕНП за председател на Европейската комисия. Скоро след завръщането на българската делегация се очаква и обявяването на листата на ГЕРБ за кандидат-евродепутати.

продължава>

ГЕРБ – Казанлък отбеляза Националния празник на Република България 3-ти Март на историческия връх Шипка, където бяха и официалните чествания днес. В знак на почит и преклонение пред загиналите борци за свобода,  младежката структура  на ГЕРБ –  Казанлък и Парламентарната група на ГЕРБ поднесоха венци пред едноименния паметник. 

продължава>

Уважаеми съграждани,

3-ти март е още една историческа дата за българския народ, дата която предизвиква националната ни гордост. Дата, след която започва да се пише новата история на Свободна България.

На днешния ден, ние сме длъжни да отдадем почит на всички знайни и незнайни патриоти, загинали за благото на Родината ни.

3-ти март не е просто ден, обявен за Национален празник, той е ден  символ на свободата и новото начало за България.

продължава>

Общинската организация на ПП ГЕРБ в Казанлък издигна три кандидатури за депутати в Европейския парламент. Това се случи на конференция на местната партийна организация, проведена тази вечер в хотел Казанлък. Чрез гласуване на всички членове в залата, бяха издигнати и подкрепени кандидатурите на Лиляна Павлова, Томислав Дончев и казанлъчанина Петко Карагитлиев.

Трите кандидатури, ще бъдат изпратени до ИК на ГЕРБ, като предложение за номинации за предизборната евролиста.  След предложенията на всички общински организации в страната, ИК на партията ще вземе решение за окончателната предизборна листа.

продължава>

Младежката структура на ПП ГЕРБ в Казанлък поднесоха цветя на  бюст-паметника на Васил Левски в парк ”Васил Левски”, където беше официалната церемония по случай 141 години от гибелта на Апостола. По този начин МГЕРБ почетоха великото дело и паметта на Дякона.

На церемонията присъстваха и общински съветници от ПП ГЕРБ, Председателят на Общински съвет - Казанлък, ръководството на Община Казанлък, граждани, гости на града, учители и ученици. С едноминутно мълчание и с падане на колене присъстващите почетоха паметта на Апостола на свободата.

продължава>

Подписката за свикване на референдум за промяна на изборните правила, която   стартира миналата седмица в Казанлък, продължава с пълна сила. След пункта на площад „Севтополис“, от днес са организирани още два нови пункта - пред Медицински център „Арсенал“ и пред магазин „Изток“.

Хиляди казанлъчани вече се подписаха и подкрепиха промените в изборните правила, предложени от президента, а тези които все още не са и желаят, могат да го направят до 20 февруари от 10:00 до 18:00 часа на горепосочените пунктове. 

продължава>

Шестима делегати от Казанлък ще представляват  местната  структура на ГЕРБ на 16 февруари, когато ще се проведе Националната конференция на ПП ГЕРБ в София. Форумът ще събере в НДК представители на партийните структури на ГЕРБ от цялата страна.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666