JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Четирима представители на МГЕРБ Казанлък са сред поканените представители от област Стара Загора на посещение в Европейския парламент в Брюксел.

Поканата за делегацията от Област Стара Загора идва дни след като Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел бе избрана за един от двайсетте най-влиятелни млади политици в класация на глобалната платформа за политика Аполитикъл (Apolitical). Ева Майдел е единственият българин в списъка със сто политици под 35 годишна възраст, който беше обявен на 28 ноември 2018 г. Целта на посещението е представителите на областта да се запознаят с работата на европейските институции в Брюксел от 3 до 5 декември 2018 г.  Сред делегацията са и членове на общинското ръководство на ГЕРБ в община Братя Даскалови и кметове на селата Найденово и Горно Белево.

продължава>

Структурата на ГЕРБ в Казанлък проведе общинско събрание, на което бе представено общинското ръководство, одобреното от Изпълнителната комисия на партията. „То е с четиригодишен мандат и е в състав  Галина Стоянова – втори мандат кмет на града и досегашен общински лидер на ГЕРБ, Радиана Стефанова - организационен секретар, и членове: Аксения Тилева, Апостол Терзиев, Боян Каличков, Димитър Баяслиев, Лилия Цонкова, Николай Златанов и Петко Карагитлиев“, обяви областният координатор Пламен Йорданов.

На събитието присъстваха народните представители от 27-ми МИР - Емил Христов, общински ръководител на ГЕРБ Стара Загора и зам.- председател на Народното събрание, Маноил Манев и Борис Кърчев, както и членове на ГЕРБ в Казанлък.

Освен организационни въпроси бяха разисквани и актуални теми, сред които системата „Бонус-малус“, данък МПС, протестите от последните дни, коорпоративният данък, горивата, ромите и каруците, които през последните седмици станаха повод за напрежение.  

продължава>

На площад "Севтополис" мнозина се хванаха ръка за ръка в инициативата "Казанлък това сме ние". Идеята на младежите от ГЕРБ е, че като граждани можем да бъдем заедно и единни в забързаното ежедневие, отвъд политиката и фалшивите новини.

 

Гражданите на Казанлък споделят, че са се включили в днешната инициатива, защото градът им е сплотен и се чувстват добре. И днес те искат да останат да живеят тук, вярват, че децата им растат в добра и сигурна среда.

продължава>

„Община Казанлък и екипът на кмета Галина Стоянова доказват със своите проекти, че образованието може да е приоритет на местното управление. С близо 10 млн. лева привлечени инвестиции, образователната инфраструктура в Казанлък и региона е на европейско ниво.“ Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на посещение в Казанлък в сряда 26 септември 2018 г.

Ева Майдел се срещна с над сто ученици от СУ „Екзарх Антим I“, които участваха в работилницата за умения „Научи ме да умея“. „Обучили сме над 1300 млади граждани на уменията за успех на 21-и век в рамките на кампанията, която организираме със сдружение Образование България 2030. Вярваме, че младите трябва да развиват устойчиви умения, които ще им помагат да се реализират в бързо развиващата се икономика.“ Това допълни българският евродепутат, който има информационен офис в Стара Загора и осъществява редица инициативи в областта.

продължава>

„Изпълнителната комисия на ГЕРБ, както и областното ръководство на партията категорично заставаме зад Галина Стоянова и нейния екип", подчерта областният координатор на ПП ГЕРБ Стара Загора Пламен Йорданов. Според него има активизация на опозицията, която има за цел да очерня добрите кметове и всичко постигнато от тях, нещо на което ГЕРБ ще се противопостави.

продължава>

В навечерието на 150 годишнината от гибелта на Стефан Караджа, МГЕРБ-Казанлък обновиха едноименния му барелеф в града на розите

Младежи ГЕРБ - Казанлък обновиха барелефа на войводата Стефан Караджа в града на розите по повод 150-годишнината от гибелта му. Реновирането обхвана почистване на отливката, поставяне на липсващи символи, както и облагородяване на околното пространството. Нови са тротоарните плочки, пейката за отдих, кош за отпадъци, както и е направено озеленяване с нови туи. Дейностите по освежаването на паметника продължиха близо месец. Инициативата на младежите бе подкрепена от казанлъшкия народен представител от ГЕРБ Борис Кърчев, който освен със средства, даде пример и участва с личен труд заедно с младежите. Преди започване на дейностите, МГЕРБ поканиха на свое събрание автора на барелефа – архитект Теньо Тенев, който разказа вълнуващата история на неговото създаване. Той, от своя страна поздрави младите хора за инициативата и дари за доброто начинание автентичен паметен синджир, който огражда паметната плоча.

продължава>

Възрастните хора на Дневен център за стари хора към Община Казанлък бяха зарадвани от женската присъдружна организация на ГЕРБ от града на розите. Жените поднесоха пакети с курабийки, козунаци и яйца в навечерието на големия християнски празник Възкресение Христово. Те бяха поздравени и от председателя на Жени ГЕРБ Мария Гинева. Тя пожела на всички да бъдат здрави, както и да изживеят прекрасен и радостен Великден! “Нека този празник Ви донесе надеждата и вярата в добротата на хората!", каза Мария Гинева.

продължава>

Депутатът призова да се провери общинският съветник от БСП-Казанлък Пламен Караджов прехвърлил ли е фирмата си „ПЛАН 09” на малоимотното лице Йосиф Йосифов и дали въпросната фирма се е издължила към Община Казанлък съгласно договор за наем

 

Заявявам категорично, че към датите, когато съм излязъл като съдружник от двете дружества „КТВ” и „Би Би Си Кейбъл”, те не са имали никакви задължения към държавата и бюджета, заяви на пресконференция днес народният представител от ГЕРБ Борис Кърчев. В подкрепа на думите си той представи официални справки от НАП за липсата на задължения на фирмите, към датата на излизането му от тях като съдружник и управител. Миналия четвъртък Кърчев неправомерно бе обвинен от колегата си от БСП Георги Търновалийски, че е продал фирмите си на малоимотно лице и така е решил проблемите си – изявления, породени от публикации на казанлъшка медия, които Кърчев определи като: „изнудване и имащи основна цел да компрометират мен и партията, която представлявам. Вероятно цялата тази кампания срещу мен и ГЕРБ е свързана и с вътрешните борби в БСП – Казанлък, за избор на председател на структурата им. Нека седнат от БСП и да си гледат проблемите – нито аз, нито ГЕРБ имаме вина за техните неуредици и разправии”. Кърчев припомни, че всички други частни спорове между фирми се решават в съда, и обезпеченията по тези спорове са проблем на страните в спора. Всеки гражданин има право да купува, продава и прехвърля дялове от фирми. Борис Кърчев бе категоричен, че никога не е принуждавал някой на сила или чрез финансово стимулиране да купува от него каквото и да е било. Всичко останало е интерпретации.

продължава>

Опознавателна среща, под мотото "ГЕРБ Казанлък увеличава състава и качеството си!", се състоя в Града на розите. По време на нея новоприетите членове се срещнаха с общинското ръководство на партийната структура, както и с представители на присъдружните организации. Новите членове бяха приветствани от общинския координатор на ГЕРБ Казанлък - Галина Стоянова. Ръководителят на местната структура подчерта, че Казанлък през годините, от учредяването на ПП ГЕРБ, е имала 4 народни представители - Емил Караниколов, Аксения Тилева, Нено Влайков и Борис Кърчев, който в момента е част от 44 НС. Тя допълни, че Борис Кърчев заедно с колегата си от Стара Загора Радостин Танев имат пореден съвместен приемен ден на 26-и март в офиса, по време на който всеки може да сподели своите предложения и проблеми.

продължава>

Зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов: БСП и президентът не успяват да гледат в перспектива и да предложат решение на проблемите

„Вотът на недоверие и отчетът на президента Румен Радев са двете ключови събития от началото на годината. Вотът бе вял и закъснял, като дебатът слезе на махленско ниво.  Президентът се занимава с „беквокалистите и с нотариатите в Народното събрание“, което говори за липса на визия“. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов по време на пресконференция в Казанлък, в която участваха още народният представител от ГЕРБ Борис Кърчев и кметът на града Галина Стоянова. 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666