Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Общината готова за 2016 да предвиди средства за разширяване на Приюта за бездомни кучета

Неправителствените организации да се включат като консултанти по проекти, свързани с дейността им, и да имат възможността да ги изпълняват - около тази идея се обединиха кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Николай Факиров, Станимир Юруков, Иван Гитев, Мария Цонева, кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова и неправителствения сектор, които проведоха среща-дискусия  в залата на обновения през 2014 г. Младежки дом в града на розите.

Предложението дойде от Георги Григоров от Сдружение с нестопанска цел „Зелена светлина в България“, а идеята всъщност е неправителствените организации да участват като консултанти по различни проекти, отнасящи се към дейността им, а защо не и като изпълнители. „Благодаря ви за усилията, за съвместната ни работа, защото много неща се случиха в града ни, благодарение на това, че работихме активно заедно. Убеден съм, че и в тази идея ще ни подкрепите и се надявам присъстващите кандидат-общински съветници да бъдат част от новия Общински съвет, за да продължим започнатото”, с тези думи Григоров се обърна към кандидата за кмет втори мандат Галина Стоянова.

продължава>

Радиана  Стефанова /ГЕРБ/: Подкрепям въвеждането на електронно образование в учебните заведения в Казанлък

„Аз лично подкрепям въвеждането на електронното образование във всички учебни заведения в Община Казанлък и мисля, че това е един логична следваща стъпка за въвеждането на електронни услуги. До момента в Общината сме въвели електронен Общински съвет, електронни услуги за бизнеса и гражданите и защо не сега – и електронна образователна система”, заяви кандидатът за общински съветник от ГЕРБ втори мандат и директор на голямото казанлъшко училища СОУ „Екзарх Антим I” Радиана Стефанова. Тя не отрича традиционните методи на преподаване, но счита, че модерните технологии няма как да останат извън образователната сфера.

Стефанова подчерта значимостта на въвеждане на системата, но заяви, че това следва да се случи след обсъждане с всички заинтересовани страни – родители, ученици, учители и директори на училища. „Много е важно хората, които ще потребяват тази услуга, да бъдат наистина убедени в нейните ползи, в това, че работата на учителя, от една страна, ще бъде облекчена, ще бъде модерна и отговаряща на потребностите на учениците, на децата. В същото време онези резултати, към които се стремим за повишаване на успеваемостта, наистина да бъдат факт. Това няма как да се случи, ако прилагаме само традиционните методи”, посочи кандидатът за съветник втори мандат от ГЕРБ – Казанлък Радиана Стефанова.Тя подчерта, че казанлъшките училища винаги са били водещи в прилагането на новостите в образованието.

продължава>

П О К А Н А

Кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина СТОЯНОВА,

общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Казанлък

и народният  представител от ГЕРБ Нено ВЛАЙКОВ

 

имаме удоволствието да поканим ТЕБ, който за ПЪРВИ ПЪТ ще упражниш правото си на глас, заедно да посетим Народното събрание на Република България и най-голямата представителна институция за изобразително изкуство в България - Националната галерия „Квадрат 500".

Твоят избор е важен за развитието на Община Казанлък!

Моля да потвърдите участието си в посещението до 05.10.2015 /понеделник/ до 16:00 часа на телефон  0885 023 905.

продължава>

Подобряването на здравната инфраструктура през последните 4 години бе сред основните ангажименти на кмета на Казанлък Галина Стоянова

Подобряването на здравната инфраструктура през последните 4 години бе сред основните ангажименти на кмета на Казанлък Галина Стоянова. Вложени бяха над 7 млн.лв. за реконструкция, обновяване и доставка на ново оборудване на местната болница „Д-р Христо Стамболски”. Възложено бе и енергийно обследване на сградата да ДКЦ – Поликлиника. Разкрити бяха три филиала на Детска млечна кухня, предвид нарастване необходимостта от ползване на услугите, в населените места: с. Шейново, с. Черганово и с. Копринка.

продължава>

Инициативен комитет за създаване на паметна плоча на химнa на 23-ти Пехотен шипченски полк бе учреден в Казанлък

В обновената през 2012 г. зала на културно-информационния център на ул. „Искра“ 4 официално бе избран и представен състава на Инициативния комитет за създаване на паметна плоча на химнa на 23-ти Пехотен шипченски полк. За председател бе избран професор Генчо Начев, а кандидатът за кмет на община Казанлък Галина Стоянова и кандидатът за общински съветник адвокат Станислав Коев бяха избрани за членове на комитета. 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666