Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

„Хубавите неща за с. Овощник тепърва предстоят и аз съм готов да работя твърдо ЗА това с помощта на колегите си от Община Казанлък и бъдещия Общински съвет!”, категоричен бе един от най-младите, но не и неопитен кандидат за общински съветник от ГЕРБ Ангел Войнов. По думите му направените за периода 2011-2015 г. иновации значително са подобрили условията на живот в казанлъшкото село, като са създадени и  предпоставки за туризъм, отдих и риболов в пречистените води на река Тунджа.

продължава>

Недка Рашева (ГЕРБ): ЖК „Изток“ има възможността да се превърне в един от най-желаните квартали за живеене в Казанлък

„Жилищен комплекс „Изток“ има възможността да се превърне в един от най-желаните квартали за живеене в Казанлък”, в това бе категорична Недка Рашева – кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ.  По време на среща между кандидатите за общинските съветници от ГЕРБ и  представители на синдикалните организации на КНСБ и КТ „Подкрепа“ бе повдигнат въпросът за предстоящите инвестиции в квартала.

продължава>

Кандидатите за общинските съветници от ГЕРБ се срещнаха с представители на синдикални организации

Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ: Николай Маринов, Недка Рашева, Галин Иванов, Станимир Юруков, Велина Стойчева и Мария Цонева се срещната с представители на синдикалните организации на КНСБ и КТ „Подкрепа“.

Николай Маринов – кандидат за общински съветник в листата на ГЕРБ от гражданската квота и Общински координатор на КНСБ определи работата на местната власт в мандат 2011-2015 като изключително успешна и довела до подобряване стандарта на живот на жителите в общината: „Местните избори са изключително важни за хората, за развитието на една община. Те определят посоката, в която общината, заедно със своите граждани ще поеме. Кметът Галина Стоянова постигна видими резултати, от които днес се ползваме. Тя и екипът й показаха вярната посока. В Казанлък имаме най-ниската безработица, уличната мрежа е значително подобрена с 330 000 кв.м. положен асфалт. Инвестициите в образованието бяха приоритет за местната власт – 7 училища, 5 детски градини и 2 детски ясли са реконструирани и с приложени мерки за енергийна ефективност, от скоро заработи и обновената Детска млечна кухня.

продължава>

Кандидат-кметовете от ГЕРБ Теменужка Люцканова и Галина Стоянова бяха посрещнати в най-младия град на България с четирилистни детелини. Залата на Пенсионерския клуб в град Крън се оказа тясна да побере всички желаещи да се запознаят с отчета на кмета на града, кмета на общината и с кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

„Заедно с кмета на Общината работихме много и постигнахме много. В Крън, на мястото на добре познатата на всички 30-годишна дупка, вече се намира перлата на града ни – паркът „Вяра, надежда и любов“, изграден изцяло с общински средства на стойност над 70 хил. лева. Преасфалтирахме подходите към общественозначимите сгради - училището и Здравната служба. Това са над 3 000 кв. м. положен асфалт само за 2015 г. на улиците „Бончо Шанов“, „Тодор Юлиев“ и „Бузлуджа“. Изградихме кътове за отдих и детски площадки. Крън е единственото населено място в общината, което може да се похвали с нов паркинг с обществена тоалетна в централната си градска част”, това бяха само част от акцентите в отчета на Теменужка Люцканова.

продължава>

„Ръжена е моето минало, настояще и бъдеще! Винаги съм искал в селото ни да се случват повече хубави неща. Ако кметът на Община Казанлък и общинските ни съветници от ГЕРБ не бяха припознали нашето село, то нищо от това, което направихме, нямаше да бъде факт”, с тези думи кандидатът за кмет трети мандат на с. Ръжена Апостол Терзиев се обърна към събралите се в препълнената зала в местното читалище. Той бе категоричен, че, когато кметът и общинските съветници са от една политическа партия и си говорят на един и същ език, успехите никога не закъсняват. Ето затова и днес с. Ръжена се радва на немалко нови придобивки. Изградена е канализация на ул. „Тунджа”. Улицата е чакълирана, като са поставени и нови бордюри. Чакъл е положен и по ул.”Ален Мак” и ул. „Русалка”, като ул. „Ален Мак” е подготвена за асфалтиране. Асфалтирани и с нови бордюри са: ул. „Пролет”, ул.”Дружба”, ул. „Тунджа”. Подменени бяха 25 броя улични лампи.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666