Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Нено Влайков – депутат:

ГЕРБ винаги е зачитал мнението и интересите на своя основен работодател – българските граждани

Г-н Влайков, колко предизборни кампании досега сте водили за ГЕРБ в Казанлък?

- Десет и всичките са успешни.

продължава>


Free Joomla Extensions

Желанието, което имам, като кандидат за общински съветник е да работя активно по маркетинга на Долината на розите с център Казанлък – един от 9-те туристически региона на България, определени от Министерството на туризма тази година. Това заяви най-младият кандидат за общински съветници в листата на ГЕРБ Станимир Юруков. Според 26-годишния казанлъчанин популяризирането на културно-историческо наследство и всички културни институти в региона ще стане още по-изпълнимо чрез дигитализиране на информацията. Като пример за това Юруков дава ИМ „Искра”, който спечели и в момента работи по такъв проект на стойност 2 млн.лв.

 

продължава>

Днес се проведе среща на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Аксения Тилева, Мария Гинева, Иванка Шопова и Галина Бонева с членовете на Клуба на незрящите в Казанлък. На срещата бяха обсъдени видимите резултати в посока достъпността на сградите и инфраструктурата и социалната политика в Общината. Кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Мария Гинева обясни, че в мандат 2011-2015 Община Казанлък е изпълнила почти на 100 % дейностите в ресор социална политика, заложени в предизборната програма за управление на община Казанлък, мандат 2011-2015 г. на кмета Галина Стоянова. Освен това, за първи път, по предложение на общинското ръководство, в общинския съвет са гласувани средства за подпомагане на семейства за ИН ВИТРО процедури.

продължава>

ПП ГЕРБ-Казанлък,

Кандидатите за кметове и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ,

Ви каним на среща за представяне на проектната готовност на Община Казанлък за усвояване на средства през следващия програмен период за целева инвестиция в ж.к. „Изток“ в размер на 19 млн. лв. На срещата ще бъдат представени приоритетите  за облагородяване и подобряване на жизнената среда в  квартала, което ще започне още през 2016 г.

ЗАПОВЯДАЙТЕ на 14.10.2015 г. /сряда/ от 18.00 часа в парковото пространство източно от бл. 20 в ж.к. „Изток“, където ще имате възможност да гледате един от знаковите български игрални филми. 

продължава>

Илиян Илиев: Държа да се чуе Вашият глас! Нужна е промяна в манталитета и мисленето на нашето село

Залата в читалището в казанлъшкото село Средногорово се оказа тясна, за да събере всички, дошли да чуят каква е визията за развитието на селото на кандидата за кмет, издигнат от ГЕРБ в града на розите, Илиян Илиев. Тази година средногорци имат правото за първи път да избират кмет, след като до сега селото им се управляваше от кметски наместник. „Държа да се чуе Вашият глас! Нужна е промяна в мисленето и манталитета на Средногорово. Да започнем заедно от днес!”, с тези думи се обърна към средногорци кандидатът за кмет Илиян Илиев.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666