Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Приоритетите ми ще са главно в сферата на здравеопазването, образованието, благоустройството и инфраструктурата, развитието на младежта и спорта в с. Кънчево

„Преди четири години ми гласувахте доверие и днес отново заставам пред вас с високо вдигната глава, за да поискам вашето доверие в изборите за местна власт. Ако го получа и бъда избран за кмет на с. Кънчево, ще работя само и единствено за вас! Приоритетите ми ще са главно в сферата на здравеопазването, образованието, благоустройството и инфраструктурата на селото, развитието на младежта и спорта”, заяви кандидатът за кмет втори мандат на казанлъшкото село Кънчево Петър Петков. Той не скри, че при встъпването си в длъжност преди четири години е заварил кални улици, разрушен асфалт, улици – нестопанисвани, неподдържани с години и труднопроходими за автомобилите.

продължава>

Днес, 15.10.2015, инициативният комитет „Гласувай без граници“ внесе жалба в БНР, ЦИК и СЕМ по повод сериозно нарушение на правилата на информационно- разяснителната кампания за предстоящия референдум в предаването на „12+3“ на програма Хоризонт. В предаването, водещия Петър Волгин извърши откровена агитация в полза на гласуването с „НЕ“. Мненията на неговите гости твърдо заставаха зад същата позиция. Считаме че това е нарушение на Изборния Кодекс и призоваваме всички компетентни органи да вземат отношение по този въпрос.

продължава>

Аксения Тилева: Ангажирам се да продължа да съдействам за подобряване на образователната и социалната среда


Free Joomla Extensions

Като общински съветник се ангажирам да продължа да съдействам за подобряване на образователната и социалната среда в Казанлък и общината, заяви Аксения Тилева – кандидат за общински съветник от ГЕРБ. Тя припомни, че като народен представител  в 42-то Народно събрание, въпреки трудната обстановка, в която кметове и депутати от ГЕРБ, бяха поставени поставени, след нейна среща с министъра на труда и социалната политика е съдействала за осигуряване на средства за финансиране като делегирана държавна дейност  на две социални услуги за нашия град – това са Центърът за обществена подкрепа и Центърът за социалната рехабилитация и интеграция на деца с увреждания.

продължава>

Христо Христов - кандидат за общински съветник, предлага за свой наследник земеделецът Пламен Вълев

В мандат 2011 – 2015 г. на кмета на казанлъшкото село Ясеново Христо Христов са вложени над 250 000 лева за облагородяване на населеното място. Понастоящем Христо Христов е кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ в града на розите, след като два мандата поред печели изборите за кмет на с. Ясеново. За последните четири години Христов успява да асфалтира 4 км. отсечка от четвъртокласната пътна мрежа от с. Шейново до с. Ясеново и да я свърже с главния път. През 2015 г. възстановява моста при река Лешница, чийто ремонт струва 60 000 лева. В допълнение асфалтира и площадното пространство пред кметството. Дейността на кмета обаче не свършва с това. Успява да направи така дългоочаквания ремонт на покрива на Здравната служба и на кметството, като боядисва и сградата на селската лечебница. За облагородяване на централната част на селото, в качеството си на кмет Христо Христов асфалтира 300 кв.м. отсечка до парка в с. Ясеново.

продължава>

Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите подкрепят Галина Стоянова за втори мандат

Кандидатите за общински съветници  Николай Златанов, Иван Катанов, Галин Иванов и Ангел Бойнов и  кандидатът за кмет втори мандат Галина Стоянова проведоха среща с хотелиерите, ресторантьорите и представители на туристически агенции.  На срещата бяха обсъдени възможностите за по-динамична съвместна работа между организациите в бранша и Община Казанлък. Присъстващите на срещата благодариха на кмета Галина Стоянова, за това че през изминалия й мандат, като кмет е поддържала постоянен диалог с тях и лично се е ангажирала с дейности, касаещи ресорите Култура и Туризъм.  Като резултат от съвместната им работа, бе определен учредяването през 2014 г. на Обществения съвет по култура и туризъм, който е и заявка за още  по-активни бъдещи отношения.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666