Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Кандидатът за съветник Борис Кърчев обеща прокарване на оптика, висококачествен тв сигнал и интернет

„Нашето село има нужда от нов кмет, трябва ни промяна”, такива коментари се чуваха от събралите се пред читалището в с. Горно Черковище, които очакваха всеки момент ГЕРБ да представи кандидата си за кмет Иво Лозанов. Повече от половината кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ дойдоха, за да подкрепят 43-годишния предприемач, който в мандат 2011 – 2015 бе общински съветник от политическата партия.

продължава>

С награждаване на победителите от тенис турнира, завърши двудневният спортен празник организиран от ГЕРБ-Казанлък. Вчера старт на надпреварите по футбол, стрийт фитнес, волейбол и маратон дадоха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кандидатът за кмет втори мандат кмет на Община Казанлък Галина Стоянова.

В тенис турнира взеха участие 62 участници, разпределени в 31 отбора в 5 групи. Днес се състоя втората фаза на груповия турнир, където бяха определени полуфиналистите. Отборите, които бяха класирани на първо място в своята група, формираха полуфиналната четворка. Победители в турнира станаха двойката Илайда Юзтюрк и Митко Костадинов, които получиха купа и парична награда от 200 лв. Второто място с купа и награда от 160 лв заеха Йовка Караиванова и Йордан Жерков. На 3-то място се класира двойката Йоана Маринова и Добрин Добрев, които получиха купа и парична награда от 120 лв. Наградите бяха връчени от кандидата за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ Галин Иванов и кандидата за кмет на втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова.

продължава>

Галина Стоянова, кандидат на ГЕРБ за втори мандат кмет на Казанлък: Градът ни става все по-добро място за живот и реализация

„Казанлък става все по-добро място за живот и реализация. Желанието на жителите беше градът да излезе от сивотата, в която бе попаднал, и това днес е факт“, заяви по време на двудневния спортен празник, организиран от ГЕРБ, кандидатът за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова.

Тя заедно с председателя на националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, както и депутатът от ГЕРБ/ЕНП в Европейския парламент Ева Паунова посетиха две зони за отдих в Казанлък и разговаряха с граждани. И двете зони за отдих са изградени по ОП „Регионално развитие“ и са финансирани като допълнителен обект към проекта за реконструкция на парк „Розариум“ и лесопарк „Тюлбето“. Едната зона, която Цветан Цветанов, Галина Стоянова и Ева Паунова посетиха, бе на улица „Петко Д. Петков“, а другата – на улица “Бузлуджа“.  

продължава>

Цветан Цветанов: Галя е мъжкото момиче в кметския отбор на ГЕРБ


Free Joomla Extensions

„Преди четири години подкрепихте Галина Стоянова и в Казанлък започна така желаната промяна. Днес резултатите са видими! Галя е мъжкото момиче в кметския отбор на ГЕРБ, затова е важно да я подкрепите отново на 25-ти октомври с бюлетина номер 19”, това заяви в Казанлък председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той заедно с кандидата за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова дадоха началото на организирания от ГЕРБ в града на розите спортен празник, включващ: футболен мач, волейболен турнир, тенис турнир, стрийт фитнес състезание и маратонско бягане.

продължава>

Време е за сериозна промяна в с. Черганово и Нивелин Неделчев може да направи много за развитието на селото – около този извод се обединиха местните жители, дошли да чуят перспективите за своето село, начертани от независимия кандидат за кмет на Нивелин Неделчев, подкрепен от структурата на ГЕРБ – Казанлък.

Един от ангажиментите, които Неделчев ще поеме след изборите на 25-ти октомври, ако бъде избран за кмет, е предвиждането на повече средства в бюджета за подобряване на инфраструктурата в с. Черганово през следващите четири години. На срещата с жителите на селото, подкрепеният от ГЕРБ независим кандидат за кмет  на селото, заяви, че сред приоритетите му са още: подмяната на канализацията в Черганово, увеличаване бюджета на местното читалище, охраната на земеделските земи извън селото.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666