Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

Кандидатите за общински съветници и кандидатът за кмет втори мандат на града на розите се срещнаха с представители на спортната общественост в Казанлък

"През тези четири години трябваше да решаваме много важни въпроси, свързани с различни сфери в община Казанлък, които бяха изостанали с много голям финансов капацитет. Преди да заделим достатъчно средства като Община за спорта и за спортната инфраструктура, трябваше да се погрижим за децата, учениците, за социално слабите, за инфраструктурата, за зелената градска среда, за болницата, за Пречиствателната станция, за Претоварната станция, защото всички дейности и проекти, които разработихме в тези сфери, са важни като перспектива за нашия град“, заяви на срещна със спортната общественост досегашният кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, която е и кандидат за втори мандат. Тя поясни, че свършеното в тези области е дало възможност Община Казанлък да бъде оценена заедно с 39-те големи общини, които ще получават целево финансиране в периода 2016 - 2020 година и които   ще бъдат приоритетни за държавата и европейското финансиране. Стоянова бе категорична, че през последните четири години спортът никога не е бил подценяван.

продължава>

Боян Атанасов: Искам да завърша започнатото. Подкрепете мен, Галина Стоянова и целия отбор на ГЕРБ като гласувате с номер 19

В с. Хаджидимитрово са вложени над  270 000 лева за ремонт на улици, канализация и облагородяване

„Само за мандата, в който Галина Стоянова бе кмет на община Казанлък, в с. Хаджидимитрово асфалтирахме близо 6 000 кв. м. улична мрежа. Имам амбицията и искам да завърша започнатото”, заяви на среща с жителите на селото кандидатът за кмет на село Хаджидимитрово, издигнат от ГЕРБ, Боян Атанасов. Да го подкрепят дойдоха, както кандидатът за втори мандат кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, така също и общинските съветници от листата на партията: Аксения Тилева, Николай Златанов, Дечко Пейчинов, д-р Мехмед Мехмедов, Недка Рашева, Мария Цонева, Георги Видев, Николай Маринов, Станимир Юруков и Даниел Цокев.

продължава>

ПП ГЕРБ в Казанлък застана зад кандидатурата на 54-годишния Георги Пархов за кмет на с. Овощник. „Познавам Георги Пархов от години, познавам и семейството му. Зная, че той ще се отнесе отговорно към кметския пост. Нещо повече, надявам се, че най-после в с. Овощни ще се почувстваме горди и щастливи, че живеем в най-китното село на общината. Време е един отговорен и честен човек да поеме бъдещето на селото”, заяви кандидатът за общински съветник от ГЕРБ и народен представител в 42-рото Народно събрание Аксения Тилева, която подчерта, че е броят на съветниците в Общинския съвет от ГЕРБ е много важен за успешната работа на кмета на общината и кмета на населеното място. Броят на съветниците в Общинския съвет от ГЕРБ е важен и за да се реализират идеите за развитието на с. Овощник, на гр. Казанлък, на цялата община.

продължава>

ГЕРБ – Казанлък в с. Дунавци: Никога не сме разделяли града и селата, искаме да се развива цялата община

„Ние от ГЕРБ никога не сме делили хората на такива, които живеят в града, и такива – в селата. Никога не сме разделяли града от населените места в община Казанлък, защото сме искали и искаме да се развива цялата община”, това заявиха кандидатът за кмет втори мандат на Казанлък Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници при посещението си в с. Дунавци. Там ГЕРБ издига за кмет четвърти мандат Величко Станчев.

продължава>

ГЕРБ – Казанлък ви каним на концерт на Мария Илиева

Кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, кандидатите за кметове на населени места от ПП ГЕРБ, кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ и ПП ГЕРБ - Казанлък ви каним на концерт в града на розите с хитовете на МАРИЯ ИЛИЕВА!

Заповядайте на 21.10.2015 г. (сряда) от 18.00 часа в Дом на културата „Арсенал“ !

ОЧАКВАМЕ ВИ!

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666