US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

На Сирни Заговезни тази вечер в Казанлък на поляната пред Етнографски комплекс „Кулата“ се събраха стотици казанлъчани. Кукери прогониха злите духове от душите и града ни, млади, стари и деца извиха хора около огъня. Момчетата прескачаха жаравата накрая за здраве.

Йоана Йончева-Фильова участва в празника заедно с трите си малки момчета и съпруга си Николай Фильов. Борис Кърчев беше тук  заедно с двамата си синове и съпругата си Мирослава Стефанова. Кметът на Ръжена Апостол Терзиев със съпругата си Пламена и двете им момчета, общински съветници от ГЕРБ, приятели на Борис Кърчев и Йоана Фильова дойдоха за да пожелаят успех на кандидатите за народни представители. Взаимно да си поискат прошка и да простят на всички други в началото на предизборната кампания. И с чисти сърца да продължат напред. 

продължава>

ГЕРБ- Казанлък представи кандидатите си за народни представители от нашия град и предизборната кампания, която ще води в Казанлък на обширна пресконференция днес. Цялата листа на партията за 27 МИР-Стара Загора беше представена снощи в областния град. „Аз лично като общински координатор бях много удовлетворена да видя една листа, в която има абсолютен баланс между млади и много мъдри и успели хора, баланс между мъже и жени, различни професии и представители на общини от цялата Старозагорска област,“ каза Галина Стоянова – лидер на ГЕРБ и кмет на Казанлък. „Листата на ГЕРБ се отличава от останалите листи на партиите. Водачът й г-н Емил Христов е втори мандат Председател на Общинския съвет на Стара Загора. Това говори, че за изминалите вече 11 години, политическа партия ГЕРБ изгради достатъчно силен кадрови потенциал, който да носи цялата отговорност за управлението по региони, както и в държавата,“ добави Галина Стоянова, като допълни: „Считам, че е много силен знак това, водач на листата на партия ГЕРБ в Старозагорска област да бъде човек, който представлява региона и който през целия си живот е работил за този регион – можещ, знаещ и с много голям опит в обществената работа.“ 

продължава>

Като президент и вицепрезидент на България с Пламен Манушев ще настояваме за равни условия за развитие на едрия и средния бизнес – това е наш приоритет. Важен фактор за бизнеса е политическата стабилност. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с представители на местния бизнес в Казанлък. Тя подчерта, че когато политиците спорят, държавата влиза във въртележка на служебни правителства и несигурност. Според Цачева това влияе неблагоприятно на всички граждани и бизнесът го усеща най-силно.

продължава>

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора на 26.10.2016 г. /сряда/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и народния представител Пламен Йорданов.

В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще проведат работна среща с представители на бизнеса в град Казанлък. Срещата ще се проведе в конферентната зала на „Музей на розата“, парк „Розариум“. На срещата ще присъства кметът на Казанлък Галина Стоянова.

продължава>

Кандидатите за кметове от ГЕРБ спечелиха местните избори в 8 от общо 20-те населени места в община Казанлък. Галина Стоянова получи 69,97% от доверието на жителите на Общината.

Убедителна е победата и на останалите кандидати за кметове, издигнати от ГЕРБ – Казанлък:

 

Михаил Янушев (66,33%) – с. Бузовград Надежда Пенчева (62,76%) – с. Горно Изворово Веселин Андреев (61,51%) – с. Енина Стойчо Василев (76,36%) – с. Копринка Теодора Георгиева (53,88%) – с. Розово Апостол Терзиев (100%) – с. Ръжена Боян Атанасов (72,71%) – с. Хаджидимитрово

 

 

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666