JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през

http://tunein.com/radio/Radio-Sevtopolis-Kazanlak-s225879/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

Това е събитието, което се превръща в истински празник на Седмото изкуство за казанлъчани. То е факт след толкова години в нашия град, благодарение на съвместните усилия на Арт Фест - "София Филм Фест" и на Община Казанлък.
"София Филм Фест в Казанлък" е част от проекта "Операция КИНО", който стартира през 2010 г. и чиято похвална цел е най-доброто от българските и чуждестранните филми, представяни на международния кинофестивал "София Филм Фест", да обиколят страната ни и да бъдат видяни от хиляди хора извън столицата.  "Операция Кино"  е обща инициатива на фестивалите в София, Истанбул, Сараево и Клуж.

продължава>


Община Казанлък бе един от активните участници в националния конкурс „Общините за развитието на туризма”, чийто заключителен етап се състоя в Световния ден на туризма на 27 септември в Пловдив. В първата част на изпъстрения с разнообразни събития ден се проведе уъркшоп за професионалисти в туризма под наслов „Иновативни подходи и добри практики в туристическата дейност на общините”. Кметът на община Казанлък Галина Стоянова направи презентация "Добри практики в туристическата дейност на община Казанлък".

продължава>

С Решение на Казанлъшкия Районен съд от 26 септември 2012 г. бившият ВрИД директор на театър "Любомир Кабакчиев" Атанас Чопов е възстановена на своята длъжност. Съдът признава че конкурсът за избор на нов директор на общинската институция е проведен законосъобразно.

продължава>

Двама кметове на общини от област Стара Загора ще вземат участие на живо в едно от най-хитовите радиопредавания в българския ефир - “ Любими песни за любими хора” на БГ радио, в петък-28-ми септември, от 18 часа.

За своите музикални предпочитания, любими български изпълнители и любими хора, с водещия на предаваното Наско Стоянов ще разговарят кметът на Стара Загора Живко Тодоров и кметът на Казанлък Галина Стоянова.

 

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са разкрити пет престъпления и са регистрирани: един грабеж, една кражба, пътен инцидент. В заведението за отрезвяване са настанени две лица.

продължава>

Забавно зрелище за минувачите на улица „Искра”

„Есенна дъга на изкуствата” представи  урок по театър на открито от неформалното образование в Читалище „Искра”, водено от художествения ръководител Мая Стоянова. Тя работи с деца, юноши, младежи и девойки, разделени по желание в театрални студия. Хармонията, между таланти и мечти, най-добре се осъществява чрез изкуството на театъра,  твърди винаги уверено и с усмивка Стоянова. Нейните възпитаници демонстрираха познания и умения в театралното изкуство, които станаха забвно зрелище за минувачите на улица „Искра”.

продължава>

Община Казанлък се включи в националния конкурс „Общините за развитието на туризма”. Заключителният етап на конкурса ще се състои утре, 27 септември, в Пловдив. 27 септември се чества като Световен ден на туризма. В програмата са предвидени редица събития като уъркшоп за професионалисти в туризма под наслов „Иновативни подходи и добри практики в туристическата дейност на общините”. Представяне на тема „Нови акценти в Закона за туризма”

продължава>


Планинска тишина и аромат на розов цвят, разположени уютно на северния склон на Средна гора, посрещнаха изпълнителите от Читалище „Искра”, дошли с посланието на „Есенна дъга на изкуствата” на 12 км южно от Казанлък. Шлагерно олицетворене за спокойствие, облечено в топла есен, изпълни салона в Средногорово.

продължава>

Община Казанлък кани хората от третата възраст на празничен концерт по случай 1 октомври – Международния ден на възрастните хора.
В  Деня на уважението и почитта към хората от третата възраст да им подарим нашата обич, усмивки и прекрасно настроение заедно с изпълненията на Фолклорен ансамбъл „Арсенал”, Клуб за спортни  танци „Роза” и Вокална група”Детски мечти” при  ОДК „Св. Иван Рилски”.

 

продължава>

Исторически музей "Искра" и Художествена галерия - Казанлък ще се включат в
инициативата Европейски дни на наследството на 29.09.2012 (събота) от 17.00
до 23.00 часа.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666