Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:

 

Интервю на кмета на община Казанлък Галина Стоянова по случай 12 октомври – Ден на българската община


1.    Каква оценка давате на община Казанлък за развитието й през периода, в който я ръководите? Считате ли, че това което успяхте да направите през тези месеци, накара Вашите съграждани да ви повярват, че до края на мандата Ви Казанлък ще се превърне в град първа категория?

продължава>

На среща със симпатизанти на СДС в Казанлък, председателят на партията доктор Емил Кабаиванов разясни основните приоритети на сините за следващите избори. Д-р Кабаиванов коментира бюджета за следващата година, като го определи за "същия като тазгодишния, но малко по-напудрен".

продължава>

Дейности по една от образователните програми, по които се обучават в Читалище „Искра”,  представиха възпитаници на Школа по изкуствата „Емануил Манолов” в Детска градина „Детелина”. Изданието „Есенна дъга на изкуствата” гостува на всички групи в детската градина.

продължава>Три центъра за настаняване от семеен тип и едно защитено жилище за 50  деца и младежи с увреждания, които са настанени в социални домове,  ще изгради Община Казанлък  по проект „Изграждане на три ЦНСТ и едно защитено жилище в гр.Казанлък”. Проектът е по договор за безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/1.1-12/2011/056, схема  „Подкрепа за деинституционализация на социални институции, предлагащи услуги за деца в риск” по Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013”, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР). Договорът е на стойност 2 379 650,18 лв. – 85% се финансира от ЕФРР и 15% е от държавния бюджет.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора са регистрирани : три кражби и един пожар.

Кражби :

На 06.10.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 39 годишен казанлъчанин, за това че около 06.00 ч. на същата дата установил, че е взломено малкото стъкло на задна дясна врата на автомобила му Опел «Астра», със старозагорска регистрация, като са отнети около 10 лв. на монети. Автомобилът бил паркиран до бл. 2, вх. Б в ж.к. «Изток» в Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

продължава>

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора за шофиране след употреба на алкохол е образувано едно бързо полицейско производство, разкрити са седем престъпления и са регистрирани : четири кражби и два пътни инцидента с един загинал. В заведението за отрезвяване са настанени две лица.

продължава>

 

Над 770 са предложенията за  слоган на “Би Би Си Кейбъл” ООД в обявения от фирмата конкурс.
Конкурсът е част от инициативите на кабелния оператор в Казанлък, посветени на 10-та  му годишнина.

продължава>

В дните 05, 06 и 07 октомври 2012

"Мъже от стомана"

Държава: САЩ
Година: 2012

продължава>

Най-голямото казанлъшко предприятие – „Арсенал” АД, празнува днес 134 години. Фирменият празник за втора поредна година се отбелязва с тържества на стадиона на дружеството. Изпълнителният директор Николай Ибушев подчерта, че „Арсенал” уверено върви напред, че 51 от специалистите и работниците на дружеството са наградени като отличници, защото толкова места има в алеята на славата, но много повече са работещите в дружеството, заслужаващи награди и отличия.

продължава>

Днес, 5 октомври, е Празникът на Стара Загора. Преди 133 години на този ден е положен основният камък за възстановяване на опожарения от турските войски град по време на Руско-турската освободителна война. Тази дата е паметна за старозагорци и поради факта, че преди 100 години в църквата „Св. Въведение Богородично” цар Фердинанд прокламира Манифеста за началото на Балканската война.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666