Банер

JAZZFESTKZ.EU

US TOP 20

Музикалната класация

в ефира на Радио Севтополис

събота и неделя от 16:00
вторник от 17:00

Работа:

tunein.com

Слушайте ни и през web:

http://tunein.com/

за вашето мобилно устройство, като изтеглите tunein от

radioexpert.net

И от тук можете да ни слушате:


НЧ „Възродена искра – 2000” организира демонстрации на Зумба  за деца на 7, 14 и 28 ноември от 17:00 часа  в салона на читалището.

продължава>

След десетата седмица в „Човекът, който ме вдъхновява“ - проект на JobTiger,  който има за цел да открие новите българи-вдъхновители, с положителен образ и влияние в различни области от живота, инициативата приключи. Тя цели окуражаването на хора, които вдъхновяват и ентусиазират с действията си околните и дават положителен пример. Още в първата седмица на гласуването МЦР-Взаимопомощ номинира Мария Славова, експерт-еколог и инженер, член на управителния съвет.

продължава>


Седем изявени личности със забележителен принос в духовното развитие на града, отличи тази вечер кметът на община Казанлък Галина Стоянова по повод Деня на народните будители. За утвърждаване на българския дух  и идентичност, за активна и целенасочена работа с младите хора, за съхраняване на националните ценности и за цялостен принос в развитието на образованието, науката, културата и изкуството бяха отличени с грамота и почетен плакет на община Казанлък доказали се учители и творци.

продължава>

Навръх 1 ноември  дойде новината от Българската библиотечно-информационна асоциация (ББИА) – Община Казанлък е отличена с грамота за своята подкрепа за българските библиотеки. Грамотата бе връчена на кмета на община Казанлък Галина Стоянова от директора на Регионална библиотека „Захарий Княжески”-Стара Загора Снежана Маринова, която каза, че изключително щастлива да сподели лично успехите на казанлъчани.

продължава>

Близо час и половина продължи срещата между местната власт в община Казанлък и творци, представители на всички гилдии в  Клуба на културните дейци, директори на културни институти, председатели на фондациите „Петко Груев Стайнов” , „Българска роза” и „Чудомир”. Срещата бе по покана на кмета на община Казанлък Галина Стоянова с участието на председателя на ОбС-Казанлък Николай Златанов, заместник-кмета Петър Косев и председателя на ПК по култура, информационни средства и вероизповедания Теодора Георгиева.

продължава>


Алпийски туристически клуб ''Казанлък'' открива нова катерачна ''боулдър'' стена на 3 ноември 2012 г(събота) от 11.00 часа, в стая 222 на НГПИД ''Акад.Дечко Узунов''. Съоръжението е от особена важност за развитието на катеренето в нашия град.

продължава>

Васил Самарски, председател на НЧ „Искра”: Честит празник!

Народните будители са безспорен символ на българското достойнство!И от нас зависи да съхраняваме огнената диря, оставена от тях, в паметта на редица поколения и да я превръщаме в духовен храм на българското знание и мъдрост. Колкото по-силно свети тя, толкова по-голяма е нашата благодарност! За да пребъде България!

Весел празник!

продължава>Книгата „Откровения“ и лъчезарната нейна авторка Ганка Стойчева събраха на 31 октомври казанлъчани в шоуто за култура и изкуство на актрисата Гълъбина Михайлова „На баница с …“. 

продължава>

По повод 1 ноември - Деня на народните будители, школата за изобразително изкуство при НЧ „Възродена искра – 2000” гостува с изложба на Художествената гимназия.

продължава>

Днес, навръх Деня на народните будители, членовете на Младежкия общински съвет в Казанлък ще проверяват своите съграждани познават ли българската история и народните будители, които са се трудили всеотдайно за съхраняване и утвърждаване на българския дух и идентичност.

продължава>

musicgoal.com

Radio online

Използвайте и Winamp

Тъй като слушането през флаш плеъра води до рестартиране на браузъра след време ви предлагаме да си изтеглите WinAmp 5666 програма, с която да не правите тази операция често: winamp5666